Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 25, 10:25)

Na tau jau visai nedaug beliko.. thumbup.gif Nieko nejauti,jokiu skausmuku???Kamstis neisejo????//Nes man kol kas nieko schmoll.gif

jauciu paruosiamuosis saremius. ypac kai ramiai sedziu, guliu tai jauciu kaip pamaudena pilva...kamscio tai nedaug pasisalino g.gif buvo tokiu drebuciu, bet nedaug. rolleyes.gif

kazkaip pries pirma gimdyma tai as tu paruosiamuju nejauciau visai schmoll.gif tik zinojau kad jie man yra, nes vaiksciojau po termino matuoti tonu tai man piesdavo tas aparatas saremius, akuseres klausdavo kaip jautiesi ar neskauda biggrin.gif o as nieko nejauciau (gal del to kad nesupratau kas tas saremis) bet uztai paruose tie saremiai tai kaip reikiant thumbup.gif iki 5cm
tikuosi si karta jie taip pat atsakingai ruosia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytukas visoms mamytems smile.gif 4u.gif
Vis pasiskaitau jusu paplepejimus, vis smagiau diemneles leisti, kai nesi viena tokia puskuojanti smile.gif Man tai jau gal kokias 4 dienas suka pilva, 2 pastarosios tai ir viduriuoju, bet ka suvalgius, ir nugara skauda, bet joks kamstis dar lauk nelenda blush2.gif vis laukiu laukiu. Kaip ner taip ner biggrin.gif Tai jau pradejau galvoti, kad gal man tie pilvo spazmavimai ir yra paruosiamieji. jau taip greiciau norisi susilaukt savo mazylio, liabai jau sunkiai darosi vaiksciuoti smile.gif
Kaip jusu savijautos. Kaip jau gimdziusioms, ar buvo atsirades viduriavimas pries gimdyma? ar smile.gif smile.gif ia man siaip zarnynas streikuoja, o as visuose ivykiuose matau artejancio gimdymo pozymius ax.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
as ir vis dar vaikstau, nors man dar ir laiko like daugiau nei jums blush2.gif
bet nieko nejauciu, nei paruosiamuju,nieko, net gleiviu kamtis dar nepradejes salintis g.gif kas sunku tai jau buna pas mama namuose i antra auksta uzlipt 14 laipteliu doh.gif lotuliukas.gif dabar dar ir sedet jau turiu issizergus, nes pilvelis kitaip nebetelpa blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Aš irgi dar nepabyrėjau, tik paruošiamieji sąrėmiai pakamuoja, miegu prastai rolleyes.gif O šiaip viskas ramu smile.gif Tik va ko negaliu tai nors kažkiek vaikščioti doh.gif Max 15 min ėjimo ir pradeda plėšti per visur doh.gif Tai tik po namus pagulinėdama trepsiu, mažai kur beišeinu smile.gif
Atsakyti
jo su vaiksciojimu sunku...pavaikstau kur lauke tai tuoj pradeda skaudeti visa dubeni, nugara, pilvas kaip bugnas ir prie zemes traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 25, 14:13)
sveikos  nestuke.gif
as ir vis dar vaikstau, nors man dar ir laiko like daugiau nei jums blush2.gif
bet nieko nejauciu, nei paruosiamuju,nieko, net gleiviu kamtis dar nepradejes salintis g.gif  kas sunku tai jau buna pas mama namuose i antra auksta uzlipt 14 laipteliu doh.gif  lotuliukas.gif  dabar dar ir sedet jau turiu issizergus, nes pilvelis kitaip nebetelpa blush2.gif

ot Judita Judita..... doh.gif 14 laipteliu jai sunku pakilt! doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai iki 5to auksto reikia lipti, va tada jau tikrai pavargstu doh.gif atsisedu ant "pufiko" ir laukiu kol atgausiu kvapa karsta.gif karsta.gif karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
del vaiksciojimo, tai namie nejaucio to sunkumo, bet isejus i lauka ir stabdau eisma.. lotuliukas.gif kazko nebesieina kaip anksciau... faina toms, kurioms liko tiek nedaug rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.as taip pat dar du viename. biggrin.gif nesiruosia dar mano mazylis nors +2 diena jau baigiasi.
kamstis neina dar vis.paruosiamieji yra,bet kas is to daugiau nieko nevyksta.
o tas miegas tai kaip visada jau.kiekviena naktis nuo 3 iki 5 lovoj prasivartoma.ir sia nakti tas pats.ryte jauciausi jau tokia mieguista tai uzmigau valandai gerai dabar prie televizoriaus.tai dabar isvis jau neisivaizduoju kas manes laukia nakti.net paciai baisu.turbut isvis neuzmigsiu.
man tai vaiksciot visai nera sunku.tik nugara pamaudzia kartais daugiau nieko.
Papildyta:
QUOTE(MartaP @ 2009 10 25, 15:59)
ot Judita Judita..... doh.gif 14 laipteliu jai sunku pakilt! doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man tai iki 5to auksto reikia lipti, va tada jau tikrai pavargstu doh.gif atsisedu ant "pufiko" ir laukiu kol atgausiu kvapa karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  lotuliukas.gif

I 5 auksta?o dieve!!!net gi jau as kad ir nepavargstu vaikscioti jau uzdusciau kol uzlipciau.uzjauciu tave.
man gerai as gyvenu name tai tik trys laipciukai biggrin.gif ir as jau namie.nu iki miegamojo reikia i antra auksta uzlipti,bet tai ten juokas ir gi nedaug laipciuku biggrin.gif tik tiek,kad jie statoki tai kartais baisu,kad nakti eidama vis tualeta kada nenukrisciau uzsimiegojus.neperseniausiai tik persikraustem i ta nama tai dar nelabai pripratus prie tu laiptu statumo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Apie artejanti gimdyma ir as nieko nenutuokiau, bet man sestadieni i vakara vis jusdavau nugaroj maudima, ji jusdavau, bet ne taip pastoviai, dar tada ir obuoliu parinkau pas mociute nors jau tada ir paskutini karta taip papuskejau. o paskui nakti jau man nugara vis intensyviau skaudet pradejo, bet nieko neitariau ir diena sekmadieni ja vis jauciau taip kas 10 - 7 min lyg, nuvaziavom i ligonine bet sake, kad tik paruosiamieji, suleido nospos, kuri man atrodo man ir paspartino ta gimdyma, nes jau trecia nakties nuvaziavus i ligonine buvo pradejes atsidarineti gimdos kaklelis ir joks tas kamstis net nebuvo pradejes man eiti laukan, kai jau pradejo leisti skatinamuosius tai va tada pradejo jau salintis tokios gleives, bet ju nedaug man buvo smile.gif
O del tu zenklu tai kiekviena skirtingai galim sakyti, nes as sestadieni jutau jegu antpludi, atrodo daug ka galiu padaryti ir vaiksciojau gan gerai ir net vairavau 4u.gif
Papildyta:
o tos bemieges naktis per nestuma palyginus su dabar tai perliukai, nes dabar kita karta dziaugiesi kad gauni kokias 4 ar 6 val pamiegoti biggrin.gif reikia stengtis vis pamiegoti kai tik leliukas miega smile.gif nes jiems nereikia mamytes pavargusios ir piktos unsure.gif
Atsakyti
jetus, visos mes vargstam ir ne viena nebyram blink.gif
po namus tai ir as gerai vaikstau, lauke kaip vezliukas jau bunu lotuliukas.gif
ai, as nesijaudinu, dar yra laiko biggrin.gif gine sake jei iki 11.04d nepagimdau atvaziuot pas ja tada ziures kas ten daros, poto savaite dar leidzia pernesiot ir tada i ligonine jau guldo doh.gif tikiuos sito neprireiks, nemegstu as ligoniniu schmoll.gif

Aivaaa linkiu tau jau sianakt pabyret mirksiukas.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Aivaaa na va ir tu dar cia mirksiukas.gif Na matot visos puksim ir niekaip nepabyram doh.gif
O as ne skausmu nugaroj ne su...j nejauciu lotuliukas.gif
Bet vis taip tikiu,kad ims vien aiden air viska sprasides is karto biggrin.gif
Rasvita kaip tavo Sulyte auga???Ar daug MP pas mamyte???
Pas mus sake leidzia pernesiot 10dienu...bet as tikrai nenoriu pernesiot,vis bijau ,kad lelis bsu po to labai didelis ir neisstenesiu... doh.gif
Atsakyti
su tuo pernesiojimu tai cia individualu ir skirtinga. siaip galima 2 sav. bet cia tuo atveju jei viskas tvarkoje. man atsimenu po termino reikdavo kas diena prisitayti i GN matuoti vaikucio sirdies tonu. paskui dare ultragarsini tyrima ir kai nustate kad vaisiaus vandenu mazejima dave dar kelias dienas ir 9 d. po termino turejau atvykti butu skatine gimdyma, bet dukryte susiprotejo biggrin.gif ir pati pasiprase lauk 1d. anksciau.
Atsakyti