QUOTE(MartaP @ 2009 09 27, 10:30)
nu istikro koks skirtumas kaip ta vaikeli aprengsi?juk ir maza berniuka kudikeli galima kazka ruzavo uzdet, juk jis toks mielas

Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 27, 11:01)
Siaip tai manau jai nori tai ir gali rengti savo drabuzeliais leliuka, cia jau musu pasirinkimo teise
O kiek ju pasiimti - tai man viena drauge sake taip:ji pasigimdziusi ir tada buvo pirmaji leliuka ir sako dar buvau naujai iskepta mamyte ir visviena neturejo praktikos gan dideles kaip deti sauskelnias, tai budavo, kad pro sona prabegdavo, tai sake tikrai tada geriau isideti keliais dagiau tu sliaustiniu, kad nebutu taip jog neliks ju svariu
na bent jau ir as taip manau

O kiek ju pasiimti - tai man viena drauge sake taip:ji pasigimdziusi ir tada buvo pirmaji leliuka ir sako dar buvau naujai iskepta mamyte ir visviena neturejo praktikos gan dideles kaip deti sauskelnias, tai budavo, kad pro sona prabegdavo, tai sake tikrai tada geriau isideti keliais dagiau tu sliaustiniu, kad nebutu taip jog neliks ju svariu

na bent jau ir as taip manau

nu man tekdavo duktereciai karts nuo karto pampersiuka uzdet, gal dar nepamirsau

o jau rubeliu tikrai geriau svariu parsivest, nei siust vyra, kad atvestu svariu

bet kiek ten ta vaikiuka aprengt?ta prasme maikute, sliaustinukus, kojnytes uzdet?ka dar?