Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas:)

sveikos smile.gif

labai į temą,kaip matau, aš čia... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 10 18, 18:38)

QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 18, 18:40)
WAAAAUUUUUUUU........  wub.gif   wub.gif
fantastika.......100 balu uz kantrybe

QUOTE(eya @ 2009 10 18, 19:10)
laimužėX, WOW.. čia tai padirbėta iš peties bigsmile.gif

QUOTE(davusi viltį @ 2009 10 18, 19:18)
laimužeX -  first.gif už kantrybę. Šiais laikais tokie dalykai dažniausiai perkami, kai pamatau nertą lovatiesę, ji man primena mūsų senolių austines, kraičių skryniose saugotas  wub.gif

AČIŪ visoms merginoms už pagyrimus - tai taip glosto širdį aciuks.gif aciuks.gif assa.gif assa.gif ar bereikia geresnio įvertinimo didis.gif didis.gif flirt.gif flirt.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Eya, CrazySun - o riešinės šiuo metų laiku tai tikrai "į temą" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 18 spalio 2009 - 18:38
laimužėX, nepakartojamas užtiesalas, nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus darbas, LaimužeX wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Laukiam ir daugiau tavo grožybių, nes matosi, kad rankeles turi "auksines" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 18 spalio 2009 - 19:18
Fantastiškas darbas LaimužeX.
Atsakyti
Nukopijau kažkurios mamytės idėją, tikiuos, nesupyks... smile.gif kad kaklui šilčiau būtų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 18, 18:35)
Tikrai visų darbeliai verti pagyrimų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  smagu, kad ir jaunos merginos ir mamytės puošia save ir vaikučius savo darbo mezginukais  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nesumąsčiau į kurią temą geriau kelt savo nėrinį, tai pamaniau, kad prie pagyrų labiausiai tiks  blush2.gif  nunėriau jau prieš keletą metų, bet tik dabar prisiruošiau nufotkint  doh.gif

NUOSTABU thumbup.gif Ir kiek darbo doh.gif
Papildyta:
Pabaigiau ir aš sijoną pagal VS schemą

user posted image

Siūlai Smyrna plona vilnelė. Sunaudojau beveik 3 kamuoliukus. 12 rašto raportų. Labai smagus drabužėlis mirksiukas.gif

Atsakyti
laimuze-uztiesalas fantastiskas thumbup.gif
saulelydis-sijonas taip pat thumbup.gif
-savaitgali uzbaigtas rusvas bolero,siulai pusvilne... ax.gif

user posted image
Atsakyti
laimužėX - tiesiog fantastiška wub.gif šaunuolė, tikriausiai darbelis daug kantrybės pareikalavo g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš galiu pasigirti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 19, 09:27)
Pagaliau ir aš galiu pasigirti  4u.gif

Man labai labai thumbup.gif
Kaip tik mąstau apie beretę - gal gali truputį paaiškinti kaip čia taip gražiai nunėrei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 19, 09:29)
Man labai labai  thumbup.gif
Kaip tik mąstau apie beretę - gal gali truputį paaiškinti kaip čia taip gražiai nunėrei? g.gif

Ačiū 4u.gif
uj žinok labai lengva, man viena forumiete labai aiškiai viską išaiškino, ačiū jai, tai ir tau tą patį paaiškinsiu
Išneriam 6 kilputes, jas sujungiam.
1eilė 12 stulpeliu su užmetimu
2eilė 24stulpeliu su užmetimu

3eilė į -kas antrą -stulpelį papildomai darome reljefinį stulpelį, viso gaunasi reljefiniu stulpeliu 12. (tai vat kas antra stulpely kabiname uz apatinio stulpelio is priekio) is viso yskaitant paprastus ir reljefinius stulpelius turi gautis 24.

4 eile- reljefinis stulpelis(tas kur kabinamas is priekio uz apatinio stulpelio) turi gautis toje pacioje vietoje kaip ir ankstesnioje eileje) ,bet dabar jau turi iseiti kas trecia stulpely kad darome reljefiny stulpely, nes darome y tarpus po du paprastus aukstus stulpelius-is viso yskaitant paprastus aukstus stulpelius ir reljefiniu 12 turi gautis kad ketvirtoje eileje 36 stulpeliai is viso.
5 eile vel is viso yskaitant 12 reljefiniu stulpeliu turi gautis 48 stulpeliai... reljefinis stulpelis gausis kad darysi kas 4 stulpely,nes y rapus nersi 3 paprastus su uzmetimu.....
reljefinis stulpelis visad turi darytis toje pacioje vietoje,ta prasme kaip ir ankstesneje eileje, kad iseitu per eiles visas, vienas iskilus ruozelis...o kadangi platiname,tai kiekvienoje eileje y tarpus, tarp reljefiniu stulpeliu neriame vis daugiau po viena negu ankstesneje eileje auksta su uzmetimu stulpely.taip gaunasi kad blyniukas plateje...neriame iki norimo dydzio,cia jau priklausys nuo to ,kokio dydzio kepuryte noresite nunerti.
kaip susiaurint jau aprase..kad kiekvienoje eileje is abieju pusiu reljefinio stulpelio(tas kur kabinamas is priekio puses uz apatineje eileje esancio stulpelio) reikia neriant sunerti du aukstus stulpelius.

tik aš visko taip tiksliai neskaičiavau, ir siaurint pradėjau iš akies, tad teko ne kartą ardyti, bet neriasi labai greitai thumbup.gif
Atsakyti