Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas:)

QUOTE(laimužėX @ 2009 10 18, 17:35)
Tikrai visų darbeliai verti pagyrimų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  smagu, kad ir jaunos merginos ir mamytės puošia save ir vaikučius savo darbo mezginukais  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nesumąsčiau į kurią temą geriau kelt savo nėrinį, tai pamaniau, kad prie pagyrų labiausiai tiks  blush2.gif  nunėriau jau prieš keletą metų, bet tik dabar prisiruošiau nufotkint  doh.gif

vaaaaauuuu bigsmile.gif thumbup.gif idomu kiek laiko neret?kantrybe tai thumbup.gif
Atsakyti
giriuosi ka tik baiktu uzsakimeliu smile.gif tik nuo virbalu , dar neskalbtas

BBCODE photo for forums:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 10 20, 08:08)
Eik sau koks darbelis user posted image

Aruna, ačiū už gerą įvertinimą 4u.gif
QUOTE(Capricorn @ 2009 10 20, 09:42)
Jau lovatiesė wub.gif Nugriuvau...ale kiek kantrybės ten reikėjo blink.gif

Capricorn, aš dažnai griuvinėju pamačius eilinę žaibo greitumu nunertą tavo suknę ar kitą mezginį thumbup.gif , manau kantrybės visoms mezgėjėlėms užtenka, tik kartais laiko per maža verysad.gif
QUOTE(Klajokle @ 2009 10 20, 13:45)
vaaaaauuuu bigsmile.gif  thumbup.gif  idomu kiek laiko neret?kantrybe tai  thumbup.gif

Klajokle, negaliu pasakyt kiek laiko trukau, nes nėriau ne ištisai schmoll.gif , tik kaip jau minėjau, tai sunėriau 2 kg Marijampolės pusvilnės viskam ( pagalvėlės iš abiejų pusių nertos).
Atsakyti
Na pagaliau rodau moherinį megztuką(mano manekenei truputį mažas,bet vaizdas matosi ax.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 10 21, 09:41)
Na pagaliau rodau moherinį megztuką(mano manekenei truputį mažas,bet vaizdas matosi ax.gif )

[

Wou thumbup.gif
Atsakyti
Tikiuosi neacibodau su savo kojinem,giriuosi toliau mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 10 21, 15:11)

Kokios gražios kojinės thumbup.gif O čia mezgi iš vilnonių siūlų ar iš kokių????
Atsakyti
QUOTE(alma1224 @ 2009 10 21, 16:23)
QUOTE(valentinuke @ 2009 10 21, 15:11)

Kokios gražios kojinės thumbup.gif O čia mezgi iš vilnonių siūlų ar iš kokių????

Taip cia megzta is pirktines vilnos,perku kaune ABC parduotuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
valentinuke Kojinės kaip visada nuostabios thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
PAsigyrimui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

daugiau nuotraukyčių mano paraše
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldainia: 21 spalio 2009 - 16:09
Valentinuke super kojinytes, ypac melsvos! thumbup.gif
Ga galima butu rasteli gauti? ax.gif
Atsakyti
saldainia - grazus megztukas, o ir vaikiukui rubeliai lb saunus, graziai atrodo menekenas wub.gif o servetele jau gyriau smile.gif
Atsakyti