Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas:)

Jollyk...tavo kvadratukai wub.gif wub.gif wub.gif Daug darbo, bet rezultatas pritrenkiantis...reikia to žiurkiaus foto čia, ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
DarkMind - elfiškas drabužėlis user posted image

Jollyk - kvadratėliai puikūsuser posted image ir tarp gėlyčių įsikomponavai labai sėkmingai
Atsakyti
Cia drauges suneliui panarpliojau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
JOLLYK- labai grazi suknute thumbup.gif 4u.gif

POLE-grazus mezginukai wub.gif wub.gif 4u.gif

AURELA-labai mielas komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu dar viena skara
user posted image

Atsakyti
Jollyk, 4u.gif
irenaj, gražūs skėtukai blink.gif 4u.gif
Polė, dailūs darbeliai 4u.gif esu ir aš tokią liemenęnusimezgusi bet man nepatinka kažko ji schmoll.gif galvoju ardyti biggrin.gif o kokiu raštu mezgei nugarą ir prie pynės tas vietas g.gif
AURELA, 4u.gif
benomama, 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 10 27, 21:34)
Pole saunu

QUOTE(valentinuke @ 2009 10 28, 12:14)
POLE-grazus mezginukai

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Linjus @ 2009 10 28, 14:41)
Polė, dailūs darbeliai 4u.gif esu ir aš tokią liemenęnusimezgusi bet man nepatinka kažko ji galvoju ardyti  o kokiu raštu mezgei nugarą ir prie pynės tas vietas

O man ji kaip tik labai miela, darbe kai būdavo šalta neišlįsdavau ir labai daug pagyrų iš kolegių sulaukiau blush2.gif biggrin.gif

Mano nugara ir priekis megztas iš vien- koriuku. Pynės megztos ir prisiūtos atskirai. Nebegaliu pasakyti tikslaus rašto, mezgiau pagal rusaičių forume rastą aprašymą ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu neseniai baigtu megztuku bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 28 spalio 2009 - 15:28
Labai garzus visi darbeliai 4u.gif Pasigirsiu ir as savo buklinukais:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pagaliau nuvogiau laiko ir uzbaigiau skraiste. Tik fotoaparata pamirsau pas mama, tai teko senuka trauk, bet nuotraukia tamsi gavosi... O ir skraiste labai plati. sunku visa grozi parodyt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 10 28, 20:11)
Pagaliau nuvogiau laiko ir uzbaigiau skraiste. Tik fotoaparata pamirsau pas mama, tai teko senuka trauk, bet nuotraukia tamsi gavosi... O ir skraiste labai plati. sunku visa grozi parodyt.

tiesiog nerealu. Fantastika thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 09 29, 02:22)

nuostabus megztukas wink.gif pagal kokią schemą mezgei viršų? aš jau senai noriu tokiu ale „garbanėlių“, tik nežinau kaip jos mezgasi smile.gif
Atsakyti