Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas:)

Buvo pagavęs savotiškas sportinis interesas išbadyti muselinį šalį ir dar dviem siūlais.
Rezultatas nuvylė.
1. Mezgimas virbalais su valu – man tikra kančia. Tas valas sukasi, painiojasi, tai net dantimis prilaikydavau.
2. Papildomu siūlu pradėjau megzti ne tą eilę, bet pažiūrėjau, kad neblogai gaunasi, tai ir neardžiau.
3. Tas papildomas siūlas pers storas ir sunkus. Gal vizualiai atrodo neblogai, bet labai ištysta kai užsimeti ant pečių.
4. Buvo galima dėti mažiau akių, vien dėl tos tysimo priežasties. Dabar dėjau 100.
5. Tokiu laisvu raštu gal ir gražu, bet baisiai nepraktiška – kliūva tie siūlai, traukosi.

Žodžiu, nežinau ar aš jį panaudosiu kada. Bet svarbiausia buvo pabandyti, kad nekirbėtų vis tas slaptas noras.

user posted image
user posted image
Atsakyti
saulėlydis* man labai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif aha tikrai labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif Labai grazus salis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 10 30, 17:40)
pagaliau galiu parodyti .

Labai labai wub.gif

QUOTE(Ligvita @ 2009 10 31, 17:03)
Pabandziau perfotografuoti skraiste

Fainuolė.

O čia mano kančių rezultatas:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 02, 09:20)
Buvo pagavęs savotiškas sportinis interesas išbadyti muselinį šalį ir dar dviem siūlais.
Rezultatas nuvylė.
1. Mezgimas virbalais su valu – man tikra kančia. Tas valas sukasi, painiojasi, tai net dantimis prilaikydavau.
2. Papildomu siūlu pradėjau megzti ne tą eilę, bet pažiūrėjau, kad neblogai gaunasi, tai ir neardžiau.
3. Tas papildomas siūlas pers storas ir sunkus. Gal vizualiai atrodo neblogai, bet labai ištysta kai užsimeti ant pečių.
4. Buvo galima dėti mažiau akių, vien dėl tos tysimo priežasties. Dabar dėjau 100.
5. Tokiu laisvu raštu gal ir gražu, bet baisiai nepraktiška – kliūva tie siūlai, traukosi.

Žodžiu, nežinau ar aš jį panaudosiu kada. Bet svarbiausia buvo pabandyti, kad nekirbėtų vis tas slaptas noras.

Atrodo nuostabiai. Su tokiu šaliu baliuj apsigaubt ir sėdėt kaip karalaitei, ir nesitampys jokie siūlai tongue.gif

Aš irgi seniai gundausi tą raštą išbandyti, bet paskaičius... g.gif

Apie virbalus: vieni iš geresnių su valu yra addi firmos. Tiesa, kainos irgi superinės, bet kokybę atitinka, neseniai nusprendžiau pataupyti ir nusipirkau 3gubai pigesnius, tai skirtumas mezgant tikrai jaučiasi.
Atsakyti
prašau pagalbos, seniau vis rasdavau jog besigiriat apmegztais buteliais, na vaizduojančiais jaunuosius, super darbeliai buvo. dabar nerandu verysad.gif gal nuorodukę kuri galit įmest. l. dėkui
Atsakyti
Pasirodau savo kuklutį mažuliuką šalikiuką ir čia. Žiemą bent jau spalva šildys lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 02, 10:20)
Rezultatas nuvylė.

labai gerai atrodo
simuonele dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 02 lapkričio 2009 - 13:20
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 02, 12:39)
prašau pagalbos, seniau vis rasdavau jog besigiriat apmegztais buteliais, na vaizduojančiais jaunuosius, super darbeliai buvo. dabar nerandu  verysad.gif  gal nuorodukę kuri galit įmest. l. dėkui

cia kelis pavyko rasti kitu forumieciu grozybiu.
user posted image
Papildyta:
Naujausi mano darbeliai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satyrra: 02 lapkričio 2009 - 13:28
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 02, 09:20)

labai viskas grazu wub.gif as tokiu laisuvu rastuirigi mezgu juos - puikiai neisiojasi ir niekas nekliuna g.gif aisku as juos nesioju vietoj salikoir ista ir grazu thumbup.gif

Panale Prym kankintis buvo verta thumbup.gif super atrodo thumbup.gif vat man irgi yra sportinis interesas toki grozi pagaminti sakute ax.gif gal gi ir pasirysiu kada... rolleyes.gif

o siaip tai pas jus atbegau ir as savo ingridientu i pagyru puoda imesti...

...baltas ir sviesiai rudas siuliukai susivije vienas su kitu pavirto i stai toki VS sukneles baltai rusva varianta cool.gif

user posted image

ir pilnas planas smile.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 lapkričio 2009 - 14:38
[quote=Ligvita,2009 10 30, 01:16]
Pagaliau galiu parodyti vienos suknelytes tikraji vaizda.

NEREALUS grožis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2009 11 02, 13:27)
Pasirodau savo kuklutį mažuliuką šalikiuką ir čia. Žiemą bent jau spalva šildys  lotuliukas.gif 

ir spalva ir rastelis nuostabus wub.gif labai kruopstus ir grazus darbelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 lapkričio 2009 - 16:31