labas visom UK auklytem+mamytem:4u: as norejau paklausti ar dirbant aukle su 2 vaikuciais 160 i savaite gerai moka? ar mazai? noreciau kad kas nors atsilieptu i mano prasyma didelis aciu
Labai gerai
QUOTE(meilutis @ 2007 10 03, 11:05)
labas visom UK auklytem+mamytem:4u: as norejau paklausti ar dirbant aukle su 2 vaikuciais 160 i savaite gerai moka? ar mazai? noreciau kad kas nors atsilieptu i mano prasyma didelis aciu

Labai gerai
O gal kas nors gali pasakyti kiek reiktu moketi auklei, kuri gyvena musu namuose, uz nieka nemoka ir dirba apie 25 valandas per savaite?
Ziurin kiek vaiku, ir kokio amziaus vakai. As zinau, kad zmogui gyvenanciam namuose galima moketi apie 50-80 ... Gali buti ir kitoks susitarimas.
turiu drauge kuri gyvena pas seima kuri turi mergaite 12 metu ir kita 7 metu tai tos mano drauges darbas yra tas mergaites nuvesti i mokykla 15 min kelio ir parvesti 5dienas per savaite ir viena vakara nuveda i baseina. daugiau nieko nedaro uz nieka nemoka gauna 50 sv per savaite.
kol mergaites mokosi ta irgi i koledza varo tai jai taip geriau iseina nei kokiam fabrike dirbt ir vakarais i mokslus begt
kol mergaites mokosi ta irgi i koledza varo tai jai taip geriau iseina nei kokiam fabrike dirbt ir vakarais i mokslus begt
QUOTE(dadaida @ 2007 10 05, 17:14)
O gal kas nors gali pasakyti kiek reiktu moketi auklei, kuri gyvena musu namuose, uz nieka nemoka ir dirba apie 25 valandas per savaite?
Moku 60 svaru i sav
as gyvenu londone. musu rajone moterys uz valanda ima nuo 2,50. vedziojimas i mokykla nuo 8,00per diena. vienos is ju ima uz maista pinigus kitos ne. dauguma priziuri vaikus savo namuose. o jei reikia kur vykti, tai praso apmoketi kelione.
QUOTE(Paranormali @ 2007 10 09, 10:34)
Per kuria kompanija ieskais? Ir kokie ju reikalavimai?
QUOTE(meilutis @ 2007 10 03, 10:05)

Sveika,na kaina priklauso nuo daug ko..
O kokiu budu ieskot aukliu? Apsisprendem, kad ir mum reiktu bent porai valandu per savaite...