Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Sveikos mergaitės 4u.gif
gal kas žinot, kur galima gauti tokio modelino:
user posted image

Žukausko gatvėje buvęs Faber-Castell atstovas užsilenkinėja...
Atsakyti
QUOTE(domcius @ 2009 09 17, 13:33)
Žukausko gatvėje buvęs Faber-Castell atstovas užsilenkinėja...

rimtai? unsure.gif
kaip gaila...
Atsakyti
Gal galėtumėt, man pradedančiąjai tik į vieną klausimėlį atsakyt? Ar padarytus daiktus reikia dėti į jau įkaitintą orkaitę ar galima ir į šaltą? Kažkaip skaičiau skaičiau, bet nerandu. Turiu Fimo modeliną.
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 17, 13:45)
rimtai?  unsure.gif
kaip gaila...

Šiandien buvau, sako jau užsidarinėjam.. toks super tas modelinas buvo, o niekur kitur jo nerandu..
Net atsisiųsčiau, bet irgi nesėkmingos paieškos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 17, 15:29)
Gal galėtumėt, man pradedančiąjai tik į vieną klausimėlį atsakyt? Ar padarytus daiktus reikia dėti į jau įkaitintą orkaitę ar galima ir į šaltą? Kažkaip skaičiau skaičiau, bet nerandu. Turiu Fimo modeliną.

Kaip ir visus kepinius reikia dėti jau į įkaitintą, pasiekusią reikiamą temperatūrą.
Na, tik mielinę tešlą reikia ne į ikaitusią lotuliukas.gif
Atsakyti
aš dedu į neįkautusią ax.gif įjungiu ir dedu iškart smile.gif bet ir laiko neturiu, "iš akies" viską doh.gif

hm, vat aš tai Kaišiadoryse pirkdavau fimo kartais, vis ne taip toli važiuot kaip iki didmiesčių kai laaaabai prireikia staigiai, ir šiaip ten daug Faberio buvo gaminių, bet prieš savaitę buvau - aptuštėjo lentynos blink.gif taip ir nepaklausiau gal jie užsidaro ? sad.gif kas čia per banga....
Papildyta:
ir to modelino pirkus esu, kur domcius rodo, bet vat nepastebėjau šįkart ar ikę dar jo g.gif siūlyčiau eit į tikrosspalvos.lt ten žiūrėt apie atstovus ir skambint kiekvienam klaust ar turi.....
Atsakyti
domciau, aš galėsiu Panevėžyje pažiūrėti, ar yra, bet tik pirmadienį ax.gif Jeigu bus, galėsiu užpirkti biggrin.gif
Atsakyti
Kukliai va pasirodysiu biggrin.gif

user posted image

O sagę įdėjau į sagių temą, kad nesikartoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 17 rugsėjo 2009 - 21:13
nors ir kukliai, bet gražiai bigsmile.gif

mano šviežiausias kepinys, tik pavakary fotografuota, nekoks vaizdas mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Jutare, nežinočiau kad iš modelino, pagalvočiau kad iš veltinio g.gif
Chitrai čia kažkaip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Jurate, puikus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domcius @ 2009 09 17, 15:31)
Šiandien buvau, sako jau užsidarinėjam..  toks super tas modelinas buvo, o niekur kitur jo nerandu..
Net atsisiųsčiau, bet irgi nesėkmingos paieškos..  verysad.gif

Pasiziurek office1, anksciau tikrai budavo kalbu apie vilniaus akropolio skyriu, bet senokai ten lankiausi tai negaliu garantuoti kad dabar bus unsure.gif

Ir dar paziurek dolovijoj http://www.dolovija....asp?f1=581&f2=0
fimo modelino tai tikrai jie turi taip pat ir nemazai kitokios eberhardfaberio produkcijos, visokiu piestuku popieriuku, tai gal ir to modelino tures g.gif
Atsakyti