Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

na norėjau kaip lengviau, ir še tau, prašom. gavau ax.gif šveist ir poliruot man kažikaip nesigauna. jauč, kažkur su kantrybe susipykau. o tiek norėjau visko prilipint. nu nieko
Atsakyti
O man poliravimas ne prie dusios, labai greit nusitrina ir tas blizgezys dingsta. Man lakavimas butu labiau, jei tik butu lengviau su lakais. Siai del tu laku modelina kiek ir apleidau, nes tinkama laka rasti sunkoka... sad.gif
Atsakyti
aš kartais poliruoju, kartais lakuoju - pagal darbą. O laką naudoju Rayher`io Triple gloss ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2009 11 09, 19:48)
aš kartais poliruoju, kartais lakuoju - pagal darbą. O laką naudoju Rayher`io Triple gloss ax.gif

Kazkaip nemaciau tokio... O jo Lt yra?
Atsakyti
o kur tą laką pirkt?
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 11 09, 19:40)
o kur tą laką pirkt?

Tai kas 'rayher' produktais prekiauja. Tiksliai nežinau, bet man rodos 'geros akys' 'rayher' produktų turi ir šiaip kažkaip ne deficitas tas 'rayher'is' gi (na man taip atrodo:))) )
Aš pati tai prisikrovus nuo seno visko, tempai mano lėti, tai dar soti laiminga, dar net to senojo gerojo 'eberharfaber' lako turiu:))

Nors iš tikro tai tikrai 'opus' tas lakų, na man dar ir klijų kalusimas... Tokių universalių dalykų kaip ir nebūna, kas gerai vienam daiktui, kitam netinka, tai labai 'suvargsti' žmogus, pakol tinkamą randi...
Atsakyti
Aš irgi dar to gerojo eberhardinio turiu užspaudus. Kažkaip "užmečiau" kol kas modeliną, tai naujo kaip ir nereikia. Pati nebandžiau, bet girdėjau labai gerus atsiliepimus apie šitą Rusaičių forume skaičiau, kad labai gerą "stiklo" efektą duoda, nereikia daugelio sluoksnių ir daiktai su juo nulakuoti nepsaidarė lipnūs jau ne mažiau kaip pusmetį. Va tik kaina nelabai tinkama eksperimentams hihihi.gif
Atsakyti
Nu žinokit, aš gili tūndra modiline, bet nesuprantu doh.gif doh.gif Tai su paprastu laku lakuojant limpa gaminiai? aš ir modolino turiu ir šiaip vis pasiruošiu dirbti, bet vi sneprisiruošiu blush2.gif . Tai dar ir lakas turi būti specialus? Nelabai suprantu kodėl turėtų lipti paprastas lakas g.gif Daug ką lakuoju, niekas nelimpa. Modilinas kitaip?
Atsakyti
Jei tiktu bet koks lakas, tai sitos diskusijos nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 11 10, 00:13)
Jei tiktu bet koks lakas, tai sitos diskusijos nebutu smile.gif

doh.gif doh.gif Ne nu aš visai savim nusivyliau verysad.gif tiek visur visko prisiskaičiau ir tikrai neužfiksavau, kad lakas specialus. Ai ne vis akli dieną mato doh.gif doh.gif . aš tam modilinui kaupiuosi jau nuo vasaros. Vis žadu pabandyti, bet vis prisibijau, kad...Nors šiaip visokius dalykus esu bandžius, bet šitą schmoll.gif . Gal tiesiog, kad studijų laikais skulptūros labai nemėgau...nepykit, jei dar kokių nesąmonių paklausiu biggrin.gif
Atsakyti
yra a la specialus lakas, bet jis nieko vertas biggrin.gif neverta pinigų mėtyti. Rusai turi gerą posakį - metodom naučnovo tyka biggrin.gif tai va taip ir čia, bandai ir žiūri biggrin.gif tik brangokai tie bandymai kainuoja cool.gif

tiesa, dėl to gerojo lako raudonu dangteliu biggrin.gif nu pasirodo, nifiga jis ne geras biggrin.gif po kiek laiko suskilinėja doh.gif radau keletą savo senų darbų - ne visuose, bet kai kuriuose suskilęs lakas doh.gif
Atsakyti
Na va... As jau kazkaip abejoju ar yra idealus lakas modelinui... biggrin.gif Vieni lieka lipnus, kiti lengvai nusilupa, treti skilineja... doh.gif
Atsakyti