Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

nu akurat blink.gif saldainiai kazkokie blink.gif
reiks palaizyti, gal dar ir sakus ax.gif
Atsakyti
Nu va pagirt norėjau , kad dailūs... o jin jau laižyt ruošiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 12 09, 21:45)
Na va, pasirodau ir as su darbeliu, kuris dalyvavo viename konkurse, bet... deja nieko nelaimejo  mirksiukas.gif

Auskarai ir pakabukas - Melinasis drugelis

ItaBita - grazus darbeliai  thumbup.gif  Dar graziau i juos ziureti, kai jie suverti ir virte tikrais papuosalais  mirksiukas.gif

na super komplektukas wub.gif wub.gif tikrai laaaabai gražus darbelis thumbup.gif Keista kad nieko nelaimėjei, tai kokie dar ten buvo papuošalai per superiniai, kad tavuosius nurungė g.gif
Atsakyti
Drugelius deramai įvertins tik dirbančios su modelinu smile.gif Daug darbelio įdėta thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Merginos smile.gif Labai malonu, kad patiko...
O konkursa laimejo ne papuosalai, o labai simpatiskas nertas zaislas ir veltinio darbai...
Atsakyti
Hytka, jei atvirai, tai bučiau drugeliams pirmą vieta davusi, bet visai pamiršau apie tą balsavimą doh.gif Jie tikrai verti pirmosios vietos thumb_yello.gif
Atsakyti
Aciu, Bjauruska, labai malonu. Geri norai irgi svarbu mirksiukas.gif

As pritariu Vijoles nuomonei, kad si mano darbeli tinkamai gali ivertinti tik dirbancios su modelinu. Puostis modelino darbeliais cia jau manau skonio reikalas, ne visiems patinka. Gi labai daug moteru, kurioms patinka puostis Swarovski karoliuku papuoslais, tai tokios manau i modelino papuosalus labai retai atkreiptu demesi. O mes lipdydojos zinom, kiek laiko, ziniu, patirties ir krupstumo reikia nulipdyti grazu darbeli... ax.gif
Atsakyti
amen drinks_cheers.gif
Papildyta:
cia as pritariu del to kad ivertinti gali tik pats paciupines, kas per velnias tas modelinas ax.gif
Atsakyti
Sventa teisybe. Man labai gaila, kad modelinas daznai nuvertinimas, atseit, vos ne vaiku darbas.. Buvo kelis kartus pasake - uz gabala plastames tokius pinigus moketi? Dar suprasciau, kad tikrai didelius pinigus kainuotu, o dabar... Nesupranta zmones, kiek darbo ideta...
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 12 09, 23:17)
kitaip bus suds su bruknem  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif oi pakelei nuotaika man biggrin.gif

o man pvz nepatinka swarovskiai..nu nesu as is tu sarku patarsku kuriom by tik blizga ax.gif tongue.gif

kiekvienam savo..gi nevisiem patinka ir mediniai, odiniai, ar kokie kitoki netauriuju medziagu papuosaliai...
Atsakyti
user posted image
a ko cia taip ramu blink.gif ismirot visos ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 12 09, 23:17)
kitaip bus suds su bruknem  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti