QUOTE(nep @ 2009 12 16, 10:09)
nu vat nebeturiu jo dezutes...gal rasiu dar kur kaip vadinasi. bet gal cia ne apie ta, nes per minkstas isminkius nepasidaro. taip ir buna, toks biski kietokas. ant virselio berods nupiestas vaikas issketes rankas.
o kur jus savo fima perkat? nes kanceliarinese man kazkaip kelia itarima, kiekis to berods Eberhard Faber toks labai nedidelis, o kaina uz ta gabaliuka ar ne apie 6 lt...Dar maciau lyg specialiai lelems skirto, ten jo nemazai, bet ar papuosalams jis tinka
tai įtariu čia tas ir bus
nieko neįtarnėk, tikrai tokia kaina, o dar gerai jei už šešis lt randi

kuo toliau tuo brangiau....esu fimo mačius ir už 8.20 lt

o tas kur didelėm pakuotėm ir lėlėm, tai gal šiek tiek kaina ir mažesnė gaunasi, tačiau ten gi pusė kg vienos spalvytės, atsibos. struktūra šiek tiek skiriasi nei fimo soft, jis toks labiau permatomas, na nebandžiau papuošalams jo naudot, bet manau įmanoma, galima maišyti su kitom spalvom
QUOTE(Bjauruska @ 2009 12 16, 10:16)
Karta radau Rimi pardej kazkokio nebrangaus modelino, paemiau pabandymui ir prasikeikiau

Is pradziu trupejo kaip nezinia kas, po to labai jau lipnus pasidare, o finale - kepant pakeite spalva ir kai kur sutrukinejo... Tad nutariau nebeeksperimentuoti, ir toki modelina naudoti kaip uzpilda visokiem karoliukam ir pan.
ir aš RIMI prieš du metus esu nusipirkus tokią "plytą"

guli iki šiol pusė...aš jau net užpildams naudoju gerą molį, nes man pirštų gaila....kai paminkai tą kietąjį, net ir sušildžius - tai kitą dieną turi ilsėtis, nes pirštus skauda, ir nepasakyčiau kad ploną odą turiu

nepataupysi čia....