Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Bjauruska @ 2009 12 21, 19:57)
Del tu burbulu, tai manau, kad viskas paprasciau gali buti... Galima paimti vasko, pasildyti, pasidaryti burbuliukus, apklijuoti modelinu ir kepti. Vaskas istirps, o forma turetu islikti  g.gif Cia bent jau mano nuomone, nes jau senokai norejau pabandyti padaryti kai ka panasaus - karoliuka karoliuke, tik neprisiruosiu.

Labai noriu prisideti prie pasizaidimo, tai jei niekas nesutrukdys - butiniausiai dalyvausiu smile.gif

1.Irunia
2.Ita
3.Margarita
4. Varlyte 
5.Bjauruska
6.
P.S. as uz plunksnas biggrin.gif

o kazin iskeptas tokiu budu modelinas, kai is jo ta vaska krapstysi nesulus g.gif ten gi gana plona ta forma
Atsakyti
va pagaliau radau, aisku ne ta kurio ieskojau bet principas panasus
http://grisbleu.cana...9/11154683.html

tik tiek kad ten tas kriaukles ne ant plokscio pagrindo suklijuoja o dvi vienodas detales viena su kita suklijuoja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2009 12 21, 20:12)
su vasku ideja buvo ir man kilusi, bet siaip ne taip jau paprasta kaip galvojau jezus marija kiek vargo ir labai nelaba kokia kokybe gavosi, nebent vaskas kazkoks spec kietas butu, o ir kepat kazkaip jis gerokai pagadina modelina smile.gif nors gal koks ten parafinas visai ir tiktu tiems oriniams burbulams smile.gif

o jeigu ne parafinas o kokia nors miltu-druskos tesla, na kazkas ka galima istirpinti arba isskalauti vandenyje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 21 gruodžio 2009 - 20:38
tai vat ir iekau as to kazko ka galima iskalauti ar istirpinti smile.gif
iki tokio lygio kad net bandziau bombonke aplipdyti ir kepti smile.gif nu bet ten isvis fignia tokia gavosi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš bandžiau su druska. Tik su ta rupia, tai šūds.
Bet dabar va pamąsčiau, kad su smulkia turėtų gautis kažkas į temą g.gif
Tik nežinau, kaip gražią formą išgauti iš tos druskos...

Varlyte, pažiūrėjau tą linką. Tik nelabai supratau, kaip tą modeliną po to nuima. Gal atšaldo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 21 gruodžio 2009 - 21:03
vat sia yra maza paslaptis smile.gif kai dirbi su formom smile.gif tai puikiai tinka smile.gif papurksti smulkiai vandeniu tada formos viena prie kitos nelimpa smile.gif ir puikiai nusiimineja smile.gif
Atsakyti
as su teptuku krakmolo patepu smile.gif
Atsakyti
O parodykit savo darbų, kur tą fintą naudojot ax.gif
Atsakyti
emm blush2.gif as tai neturiu ka parodyt, nes cia vis tokius eksperimentus darau paskui juos bandau dar kaip padailint ir dazniausiai sugadinu doh.gif
Atsakyti
Plunksnos tai visai gėris bigsmile.gif

Ita, o gal darom tą gulintį keptą katiną? lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 12 21, 21:02)
Varlyte, pažiūrėjau tą linką. Tik nelabai supratau, kaip tą modeliną po to nuima. Gal atšaldo?

as kaip suprantu tai tas raudonas pagrindas jis jau seniau iskeptas ant jo modeliuoja ta balta dalyka ir paskui kartu kepa 10 minuciu

as esu bandzius kepti ant stikliniu akmeneliu (tokiu buna floristikos prekese)
tai paskui gan lengvai nusiima, tik jeigu labai plonas modelino sluoksnisi tada gali negraziai nusiimt o gabalais doh.gif

Bruksniuk kas per keptas katinas ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 21 gruodžio 2009 - 22:10
a katras cia tas katinas? cia tas gelsvai rausvai melunas felicitavom kojytem ir su raudonu kuodu ant galvos? blink.gif
Atsakyti
Spalvų tai aš neatsimenu - bet jis gulėjo biggrin.gif
Atsakyti