Įkraunama...
Įkraunama...

Pilna veido plaukų depiliacija siūlu

Ar girdėjot apie veido depiliacija, taikant senoves Pietu bei Rytu saliu metoda? si procedura salina visus plaukus bei gerina veido kraujo apytaka, standina oda. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 16 rugsėjo 2009 - 12:38
Kas per technologija butu idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 14, 20:24)
Kas per technologija butu idomu  g.gif

na cia reiktu pamatyt kaip vyksta, bet pagrinde visa procedura atliekama siulu, juo nereikalingi plaukeliai su saknimis pasalinami nuo veido smile.gif
Atsakyti
maciau bigsmile.gif juodaodes kai pinasi afro kasytes (ipintas, nezinau kaip jos vadinasi) tokiu budu dailina linija kaktos virsuje. bet ar labai skausminga ?
Atsakyti
radau
http://www.youtube.c...h?v=iVmbHB2p4WM

skauda taip pat kaip pešant pincetu

Atsakyti
Mes su drauge kojas taip bandėm depiliuoti. Buvo skausminga tikrai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
As pora kartu buvau pas indę nuejusi pakooreguoti antakiu linijas.Pirma karta visai neskausmingai ispesiojo,antra karta net apsiverkiau biggrin.gif
Atsakyti
bet ir efektas visos šios procedūros, įtariu, turėtų būti toks pat kaip depiliuojant vašku arba pešiojant pincetu g.gif
Atsakyti
labai idomu kiek tokia procedura kainuoja nekarta esu macius kaip daro dar prie 6 metus londone pirma karta pamaciau , niekaip nesupratau koki biesa ten atlieka
Atsakyti
O tai depiliuoti VISUS plaukelius nuo veido reikia vien tam,kad sustangrint oda?o kaip atauginejimo procesas?
Atsakyti
man ir idomu kaina,o ir kaip daznai ta ''malonuma'' reiktu atlikineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 15, 12:54)
O tai depiliuoti VISUS plaukelius nuo veido reikia vien tam,kad sustangrint oda?o kaip atauginejimo procesas?

Po metų-kitų tampi kaip vilkolakis lotuliukas.gif
Atsakyti