Įkraunama...
Įkraunama...

Pilna veido plaukų depiliacija siūlu

Sveikos, netyčia užklydau ir susigundžiau išbandyt biggrin.gif Viskas pavyko, išbandžiau su ūseliais. Antakių neišdrįsau, manau, kad daugiau įgūdžių reikia, bijau bandyt biggrin.gif
Tik va žiūrėsim ar neišbers, nes man po tokių procedūrų visad bėdos būna. Šiaip gana paprasta ir manau, kokioje kelionėj labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 17, 20:26)
Sveikos, netyčia užklydau ir susigundžiau išbandyt  biggrin.gif Viskas pavyko, išbandžiau su ūseliais. Antakių neišdrįsau, manau, kad daugiau įgūdžių reikia, bijau bandyt  biggrin.gif
Tik va žiūrėsim ar neišbers, nes man po tokių procedūrų visad bėdos būna. Šiaip gana paprasta ir manau, kokioje kelionėj labai  thumbup.gif

Pati daretes ar kokiame kabinete?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 05 19, 09:58)
Pati daretes ar kokiame kabinete?

Pati ekspermentavau biggrin.gif, vakar ryte šiek tiek buvo virš lūpos paraudę, bet šiandien jau lyg ir viskas gerai.
Atsakyti
Labutis.. As taip pat naudoju si depilecijos buda.. ir labai dziaugiuosi.. depiliuoja inde.. labai greit svariai.. ir asmeniskai man maziau skauda nei depiliuojant kitu budu.. o atauga leciau thumbup.gif
Atsakyti
turejau kliente is UK, atejo antakiu susitvarkyt. Buvo labai iskramtyti, sake, kad kazkokiam salone dare jai su siulu. Ten turbut toks budas populiarus g.gif Tik papuole ant nemokancios atlikti sita dalyka.
Atsakyti
pries pora dienu depiliavausi antakius su siulu. siaip visada apsiverkiu kai su pincetu pesioja, bet su siulu-relaxavau...kol esu uzsienyje, tik su siulu depiliuosius (10 doleriu, daugoka, bet vienas juokas, kai neskauda)
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 16:29)
turejau kliente is UK, atejo antakiu susitvarkyt. Buvo labai iskramtyti, sake, kad kazkokiam salone dare jai su siulu. Ten turbut toks budas populiarus g.gif Tik papuole ant nemokancios atlikti sita dalyka.

Greiciausia pas nemoksa, nes kiek man teko matyti gerai padarytus, tai nerealiai tvarkingai. Pincetu pesiojant lieka daug sviesiu plaukeliu, kurie nelabai matomi, o ten nusienauja viska iki paskutinio plaukiuko thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as smile.gif Taip, igudziai reikalingi. Isbandziau ant koju. Bet paciai jas susitvarkyti reiktu keliu valandu, o gal pusdienio doh.gif Greiciau nusiskusti arba nusidepiliuoti ax.gif
Atsakyti
Gyvenu uzsienyje, nemazai laiko jau zinau si buda ir nuo siol antakius man depiliuoja inde su siulu. Negaliu pasigirt vesliais antakiais, visad stengiausi atsiauginti plaukelius, bet kad nelabai atauga. O depiliuojant siulu kazkaip pradejo augt gausiau plaukeliu, o gal pati tuo noriu tiket biggrin.gif
Beje, po keliu valandu vargo siek tiek igudau ir jau pati darausi depiliacija su siulu kojoms, nes tiesiog atsibodo skust kiekviena diena unsure.gif ziuresim po kiek laiko ataugs...sako, kad tik po 2-3 sav.
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2011 04 09, 18:28)
kas bandėt ūselius tai depiliuot, ar neliko labai sudirginta oda?  ax.gif

Aš bandžiau depiliuotis ūsiukus siūlu. Prieš porą savaičių sužinojau apie šį mertodą ir jis mane sužavėjo. Manau, kad tai viena geriausių priemonių. Pirmą kartą (čia viską pati dariausi) pašalinau ne visus, nes norėjau pažiūrėti kaip bus, palikau šviesesnius. VIskas pavyko iš pirmo karto, pasirodė itin lengva ir greita. Ir šaunu, kad paraudimas buvo labai nedidelis ir truko <10 minučių. Skaudėjo nelabai stipriai. Tikiuosi, kad neataugs labai vešlūs. lotuliukas.gif Šiandien pasidailinau: parovinėjau paaugusius ir pabaigiau kitus.
Labai didelis siūlo privalumas yra tai, kad nereikia, kad ataugtų ilgesni plaukeliai, kad juos pašalinti, užtenka vos pradygusių, juos puikiai "ima".
BAndžiau ir antakius, bet man pasirodė pačiai tai daryti itin sunku. Įsukdavo odą, nerasdavau rankom patogios vietos, skaudėjo pirštus, trūkdavo siūlas...
Atsakyti
Man labai patiko si procedura,dariausi pas inde,kainavo 12euru.Siuo metu esu uzsienyje,ir nusprendziau,kad tik siulu dabar darysiu antakiu depiliacija,
Pries menesi norejau pakoreguoti antakiu forma(,lietuvoje visada eidavau pas savo kosmetologe,kadangi dabar gyvenu ne lietuvoj,pesiodavaus pati,kai skrisdavau atostogu I namus,vel apsilankydavau pas savo meistre),antakiu forma pasidaryt paciai nevisada graziai gaudavosi,tad nusprendziau (pries savo gimtadieni doh.gif )nueit I salona,ir paprasyt,kad sutvarkytu man antakius ,paaiskinau,kad plonu nenoriu,nes Ir taip ner,tankus ir
stori tie mano antakiai,padare depiliacija vasku,nu merginos,kai pamaciau,tai net bloga pasidare,nuvare taip plonai(gerai,kad tik antakiu gala,priekio beveik neliete)norejosi,tik verkt,ka pati kalta,kad pries svente sumaniau unsure.gif Formos jokios,vienas antakis siauresnis,nu tiesiog,baisu,net pati pesiodamasi,nesugebejau,taip baisiai susitvarkyt. .Plaukeliu nelieciau menesi laiko,israudavau,tik pacius l.matomus,ir kurie buvo toliausiai nuo antakiu linijos,tept netepiau niekuo,nes neturejau kuom.
Ir tada nusprendziau apsilankyt pas meistre kuri depiliuoja su siulu,paaiskinau,kad nenoriu plonu,noriu atsiaugint,ir kad padarytu grazia forma,likau tikrai patenkinta,sutvarke super,dar tik reikia kaikur atssiaugint israutus plaukelius,kuriu truksta,kad forma butu ideali.Visai neskaudejo,tik kai pesiojo,toks jausmas,kad liksiu visai be antakiu,tai kai sutvarke virena,iskart paprasiau parodyt veidridyje,kaip atrodo,ir tada tik leidausi,kad toliau tvarkytu.
Po menesio,vel keliausiu pas ta pacia meistre,ir vel darysiuos antakiu depiliacija siulu.Tikrai verta isbandyti,nes rezultatas tikrai geras,nesitikejau,kad imanoma taip graziai padaryti forma,tuo labiau,kad antakiai buvo tikrai nekokie.
Tai tokia mano pirma pazintis su antakiu depiliacija siulu.
Atsakyti
Merginos, ar kasnors salina plaukeliu nuo zandu?ir su kuo tai darot?
Atsakyti