Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus matmenys ultragarsu

Sveikos 4u.gif Gal kas zinot, kas cia per matmuo, kuris zymimas JVI jei gerai iskaitau gydytojos rasta? g.gif Antra raide tikrai v, pirma lyg ir j, del paskutines nesu tikra...
Atsakyti
laba diena, man labai įdomu gal kuri žinote, pas visas tas AC vienas skaičius, o pas mus parašyta taip:
ABCD (čia tas AC kaip suprantu) :82x86 Gal kuri žino ką čia reiškia ir kaip apskaičiuoti koks čia vienas skaičius būtų?
Atsakyti
Faina nuoroda, gal kam bus naudinga:

http://www.baby2see....cal/charts.html
Atsakyti
Gal žinote, jei pagal matmenis vaisius didesnis nei pagal skaičiavimą - kada leidžia į dekretą - pagal echoskopo parodymus ar skaičiuoklę?
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2014 03 21, 14:00)
Gal žinote, jei pagal matmenis vaisius didesnis nei pagal skaičiavimą - kada leidžia į dekretą - pagal echoskopo parodymus ar skaičiuoklę?

Pagal skaičiuoklę
Atsakyti
Sveikos, kitos temos neradau, tai paklausiu cia. Gal kam teko susidurti su situacija, kai vaisius per pora savaiciu beveik nepaauga? Maniskis dabar turetu buti 19 savaiciu, bet atitinka 17 pagal visus ismatavimus. Pries pora savaiciu echoskopas rode, kad jis atitinka 17 savaiciu ir sveria 200 gramu, dabar jis sveria 212 gramu ir atitinka tas pacias 17 savaiciu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu man vakarykstis echo belenkoki stresa sukele, dbr jau para sedziu ir browsinu apie slaunikaulio ilgi (FL)... Viskas norma, isskyrus ji, jis pgl mane 4 sav atsilieka... 😗 Beveik 34 sav., o FL 5,7cm. Anksciau buvo norma: 18 sav buvo 2,8, 23 - 4,2. Ar gali echo ant tiek grybauti? Ta kojyte lb sunkiai pagavo, jis lb males ir uz sonkauliu uzkises buvo... Planuoju prasyt permatuot ji.. Bo lb jau neramu.. Nekokios diagnozes su trumpu FL..
Beje, gyd apie tai net neuzsimine, sake, viskas gerai 😗
Atsakyti
Sveikos ,jau senai cia niekas nebuvo bet idomu kaip toms mamytems kur sake kad galva didesne vaisiaus ? Man dabar 34sav o vaiko galva kaip 36.5sav biski neramu ,visa kita normoje .
Atsakyti

Sveikos, norėjau sužinoti gal kam nors taip buvo kaip man, esu 20 savaičių nėščia ir 2 dienas, pirmas mano neštumas, šendien buvau skana darytis lyti sužinoti, sužinojom kad berniukas,labai apsidžiaugem,bet poto daktare pasakė mums kad leliuko kojytes ir rankutes per prumtos ir galvute truputi per maža ,pilvukas normalus, labai isigandom nes sake tai gali but kad bus liliputas arba ne,tiksliai nieko pasakyt negali ir užrašė rytoj dar vienam skanui,labai bijau ir nežinau kodėl tiketis nes iš abieju giminiu neturim nykštuku giminaičių,galvojam gal dar daugs iki reikimo dydzio, daktare labai prigazdino nieko nepasakė daugiau, o man širdis plyšta nežinau ką galvoti, išeitu kad atsilieka apie pora savaitčiu rankutes su kojytėmis..

Atsakyti