Gal kuri turite ir pasidalintumėt to raudonojo paltuko tos gėlės schema?
merginos gal galite patarti ką daryti. Kai mezgu paltą ta vieta kur eina užsegimas man visada gaunasi laisvesnis,nors mezgu kaip ir visą mezginį, ir ta juostelė banguojasi. Ką daryti , kad taip neatsitiktų
QUOTE(igam ogam @ 2011 03 25, 20:28)
Sveikos mezgejeles, bandau si rasta jau kelinta diena, bet visai ne i tema gaunasi. Gal galit padeti? Prasau, HELP
QUOTE(zuzana* @ 2011 07 11, 17:35)
Labai gražus ir dailus.
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 26, 10:31)
merginos gal galite patarti ką daryti. Kai mezgu paltą ta vieta kur eina užsegimas man visada gaunasi laisvesnis,nors mezgu kaip ir visą mezginį, ir ta juostelė banguojasi. Ką daryti , kad taip neatsitiktų
Aš mezgu iki kraštinės juostos,tada apsisuku,mezgu iki galo,o kitoj eilėj jau išmezgu ir tą juostą.Taip darau ne kiekvienoj eilėj,o panašiai kas 8-9.Tik nežinau,ar suprantamai parašiau.
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 26, 10:31)
as manau neatitinka rastas to krastelio tai taip ir gaunas

O gal galit rekomenduoti iš kokių siūlų nusimegzti rudeniui paltuką? Noriu grynai vilnonį, bet nežinau kokius siūlus pasirinkti

QUOTE(agurčikas @ 2011 07 29, 13:20)
O gal galit rekomenduoti iš kokių siūlų nusimegzti rudeniui paltuką? Noriu grynai vilnonį, bet nežinau kokius siūlus pasirinkti 

Aš jau du paltus numezgiau iš ,,Angora 2".Negaliu atsidžiaugti.
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 07 29, 21:45)
Aš jau du paltus numezgiau iš ,,Angora 2".Negaliu atsidžiaugti.
čiū, reiks pasidomėti.