Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų įdėjos

Gal kuri turite ir pasidalintumėt to raudonojo paltuko tos gėlės schema?
Atsakyti
merginos gal galite patarti ką daryti. Kai mezgu paltą ta vieta kur eina užsegimas man visada gaunasi laisvesnis,nors mezgu kaip ir visą mezginį, ir ta juostelė banguojasi. Ką daryti , kad taip neatsitiktų
Atsakyti
Vasarinis medvilninis paltukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 03 25, 20:28)
Gal paaiskinumet sutartinius zenklus?Aciu 4u.gif

Sveikos mezgejeles, bandau si rasta jau kelinta diena, bet visai ne i tema gaunasi. Gal galit padeti? Prasau, HELP
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 07 11, 17:35)
Vasarinis medvilninis paltukas
user posted image

Labai gražus ir dailus.
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 18, 13:38)
Asta kiek siulu uzsisakei?as gal ir megsiu tik ta kita modeliuka ax.gif va sita user posted image schemute pasidalino Bazile 4u.gif  4u.gif

Labas ir vel visoms tariu. Narplioju ir narplioju, bet taip ir negaunu sio rasto, kazkokia nesamone gaunasi. Gal tiksliau galetumet paaiskinti zenklus, prasau.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 26, 10:31)
merginos gal galite patarti ką daryti. Kai mezgu paltą ta vieta kur eina užsegimas man visada gaunasi laisvesnis,nors mezgu kaip ir visą mezginį, ir ta juostelė banguojasi. Ką daryti , kad taip neatsitiktų

Aš mezgu iki kraštinės juostos,tada apsisuku,mezgu iki galo,o kitoj eilėj jau išmezgu ir tą juostą.Taip darau ne kiekvienoj eilėj,o panašiai kas 8-9.Tik nežinau,ar suprantamai parašiau.
Atsakyti
QUOTE(kacicha @ 2011 07 26, 17:07)
Labas ir vel visoms tariu. Narplioju ir narplioju, bet taip ir negaunu sio rasto, kazkokia nesamone gaunasi. Gal tiksliau galetumet paaiskinti zenklus, prasau.

Ar matėt,kad čia sužymėtos ir eilės iš blogosios pusės?
Radau aiškesnę schemą,gal kaip nors matysis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 26, 10:31)

as manau neatitinka rastas to krastelio tai taip ir gaunas g.gif pvz mezgant man buvo koriuku ir krastelis pynutemis mazomis rietesi nes koriukas plecias, o pynute traukia ir s gavos, teko galvot is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galit rekomenduoti iš kokių siūlų nusimegzti rudeniui paltuką? Noriu grynai vilnonį, bet nežinau kokius siūlus pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 07 29, 13:20)
O gal galit rekomenduoti iš kokių siūlų nusimegzti rudeniui paltuką? Noriu grynai vilnonį, bet nežinau kokius siūlus pasirinkti  g.gif

Aš jau du paltus numezgiau iš ,,Angora 2".Negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 07 29, 21:45)
Aš jau du paltus numezgiau iš ,,Angora 2".Negaliu atsidžiaugti.

čiū, reiks pasidomėti.
Atsakyti