siandien bandysiu daryti krepselius..tik vis nezinau koki idara pasirinkti... Cia skaiciau:kiausinis, krabus lazdeles, majonezas...Gal kuri kitka gali pasiulyti be krabu lazdeliu...
wau..skaniai atrodo
siandien bandysiu daryti krepselius..tik vis nezinau koki idara pasirinkti... Cia skaiciau:kiausinis, krabus lazdeles, majonezas...Gal kuri kitka gali pasiulyti be krabu lazdeliu...
siandien bandysiu daryti krepselius..tik vis nezinau koki idara pasirinkti... Cia skaiciau:kiausinis, krabus lazdeles, majonezas...Gal kuri kitka gali pasiulyti be krabu lazdeliu...
QUOTE(sinta @ 2009 09 24, 07:31)
Kepiau Nerytė's sausainiukus šuniukus nu žinokit
kaip skanu tokie trapūs
Tik aš į vienus dėjau šokolado, o į kitus lazdyno riešutą tai su riešutais kaip tinka
: Ačiū už receptą 
Tik nuotraukų negaliu įkelt vėliau įkelsiu
Tik nuotraukų negaliu įkelt vėliau įkelsiu
niu tai kur tos nuotraukytes
QUOTE(Joana @ 2009 09 26, 09:12)
[i][color=blue]Sveikuolių užkandėlė
oh my god! kaip graziai atrodo
Joana, labai skania uzkandele mums parodei
butinai ismeginsiu
Joana, labai šauniai atrodo
Vistienos vyniotinis su persikais ir sampinjonais
Vistiena smulkiai supjaustyt,paprieskoniuot,imaisyt grybus, pjaustyta persika ar kita vaisiu ( labai tinka dziovinti),palikt per nakti.Ryte sugrust viska i sulciu pokeli ir virti (,kad apsemtu vanduo) kokias 2 val.Atvesinti puode su vandeniu,padet i saldytuva ir po keliu val.( geriau sekancia diena) valgyt.


Salotos su svieziomis figomis ir varskes suriu:
salotos,suris,vynuoges,kukuruzai,agurkas,duoniukai,figos,svogunas,graikiski riesutai.
actas+medus+aliejus,salotu prieskoniai.

Vistiena smulkiai supjaustyt,paprieskoniuot,imaisyt grybus, pjaustyta persika ar kita vaisiu ( labai tinka dziovinti),palikt per nakti.Ryte sugrust viska i sulciu pokeli ir virti (,kad apsemtu vanduo) kokias 2 val.Atvesinti puode su vandeniu,padet i saldytuva ir po keliu val.( geriau sekancia diena) valgyt.


Salotos su svieziomis figomis ir varskes suriu:
salotos,suris,vynuoges,kukuruzai,agurkas,duoniukai,figos,svogunas,graikiski riesutai.
actas+medus+aliejus,salotu prieskoniai.

Su figom salotos
Ten sūris tokios gražios formos
Šaunuolė
QUOTE(Joana @ 2009 09 26, 10:12)
labai jau viliojanciai atrodo
Mintibute cia sviezios figos ar kazkuom sulaistytos, marinuotos, nes labai keistai atrodo
vyniotinis superinis
vyniotinis superinis
QUOTE(Mintibutė @ 2009 09 27, 12:34)
.Ryte sugrust viska i sulciu pokeli ir virti (,kad apsemtu vanduo) kokias 2 val.Atvesinti puode su vandeniu,padet i saldytuva ir po keliu val.( geriau sekancia diena) valgyt.
man šitoje vietoje truputį neaišku
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 27, 20:35)
Mintibute cia sviezios figos ar kazkuom sulaistytos, marinuotos, nes labai keistai atrodo
vyniotinis superinis
vyniotinis superinis
Aga,sviezios,pati nuo medzio skyniau...nieko nepiltos.
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 28, 10:57)
ne,nereikia nieko rist,paprasciausiai pirk sultis su atsukamu dangteliu .







