Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(EditaR @ 2009 10 16, 09:31)
Stashiene - saunuole, matau tikrai turi puiki skoni, tik ir man vat tos didels kilputes kliuna. Gal pabandyk uzsukti kilpute su plonesen replyciu dalimi wink.gif Bus isvis super

QUOTE(lairam @ 2009 10 16, 09:34)
Aš su suspaudimo replytėm atsimatuoju. Visada nuspaudžiu ties ta pačia vieta ir laikydama suspaudusi su kandyklėm nukandu. Tai gainasi, kad kilpelės, jeigu kartais ir nevienodos formos, tai bent vienodo dydžio  lotuliukas.gif . Šiaip mano kilpelės man pačiai nelabai patinka  ax.gif

victory.gif na reikia kažkokį ir man metodą susigalvoti ir artasti, kad tas kilpeles mažesnes ir vienodas padaryti blush2.gif

QUOTE(EditaR @ 2009 10 16, 09:36)
Na jau Lairam nevaryk Dievulio i medi, puikios tavo kilpeles ir darbeliai wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(lairam @ 2009 10 16, 09:38)
P.S. Mergos, man depresija...

Kokie negerumai dabar puola ? friends.gif

QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 09:38)
Stashiene - smagu, kad patiko mano juodieji svarovskiai. Šių jau neturiu, bet būtinai dar pakartosiu, kai detalytes susirinksiu... Pačios tai burbuliniai patiko, aš vis neprisiruošiu pabandyti pati tokių pasidaryt.

tikrai pamėgink, aš kai paskaičiau kad daug kam nesigauna, tai galvoju joooo biggrin.gif man tai itkrainesigaus, bet..... viskas vyko daug lengviau ir paprasčiau nei atrodė thumbup.gif ir iškarto pats pirmasis burbuliukas kuo puikiausiai gavosi blush2.gif taip kad lauksim ir tavo jo 'burbuliuko' mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 16, 09:46)
Tai kas atsitiko Lairam, kas per depresija puola?

Pirmadienį baigiasi dekretas ir reik grįžti į darbąąąąąąąą verysad.gif . Menuoti laiko neliks schmoll.gif Oioioioioioi biggrin.gif
Atsakyti
Lairam - depresiją prašom išvaryti už durų, jei gražiuoju neišeis, bėgsim tau į pagalbą.

Keliu naujienas:
Kriauklės
user posted image

Kriauklės, žaliasis oniksas, sidabras
user posted image
Atsakyti
Dosikas, labai grazu, nu vava, jau mergaites pagavo jauciu ikvepima smile.gif

Lairam as irgi neseniai gryzau i darba, irgi taip pat galvojau, laiko maziau, o vakar e juk ir su maziuke nori pabuti, bet visgi tikrai iseina ir savo pomegiui laiko skirti wink.gif Daugiau ideju susikaupia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 16, 09:49)
Pirmadienį baigiasi dekretas ir reik grįžti į darbąąąąąąąą  verysad.gif . Menuoti laiko neliks  schmoll.gif  Oioioioioioi  biggrin.gif

niu va friends.gif bet gi nėra taip blogai, laiko gal ir mažiau bus, bet tik atradus laisvesnę minutėlę thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 09:50)

griebiu antruosius thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
lauruze niu pirmieji svarovskiniai kokie geruliai, jau cia foto ziba, tai gyvai isvis spindesi tarp visu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 16 spalio 2009 - 09:19
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 10:50)
Keliu naujienas:
Kriauklės

Faini kriauklinukai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man tai vakar uzplauke balto koralo manija.. Ir isvis per visa vakara pridariau 14 poru auskaru doh.gif Sumesiu kurie man labiausiai patiko veliau smile.gif paprastuciu pridariau...
O kam cia kokios depresijos? Geriausias vaistas padaryt spalvingu linksmu papuosaliuku 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kaip smagu sulaukti tiek pagyrimų iš jūsų wub.gif Ačiū labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 09:38)
Lauruže - puikūs auskarai vestuvėms, atrodysi nuostabiai  thumbup.gif

Ačiū. Tik jau atrodžiau. mirksiukas.gif Vestuvės jau buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 16, 10:18)
lauruze niu pirmieji svarovskiniai kokie geruliai, jau cia foto ziba, tai gyvai isvis spindesi tarp visu  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū, Aurelija_ma 4u.gif
Atsakyti
Lauruze tai gal turi nuotraukele kaip atrode auskariukai ant seiminkes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 16, 10:50)
Ačiū. Tik jau atrodžiau.  mirksiukas.gif Vestuvės jau buvo  4u.gif
Papildyta:

Ačiū, Aurelija_ma  4u.gif

oooo tai gal eitų kokią nuoraukytę kaip auskariukai ausytėse atrodė bigsmile.gif bigsmile.gif blush2.gif P.S. veidukas nebūtinas blush2.gif
Atsakyti