Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(lairam @ 2009 10 16, 22:55)
Dabar jau matau, kad  wub.gif

smile.gif
Atsakyti
Na, merginos, jūs tikros šaunuolės good.gif
Mamyčiukas: auskarėliai tikrai šaunūs! Bet fotografuot reiktų iš arčiau. IR su mikro rėžimu.
Lairam: oi kaip užjaučiu dėl laiko trūkumo būsimo..
O pas mane šiandien perlinė diena (kokias 9 poras tik perliukų)...
tik fotografuot jau nėra jokio noro...
Atsakyti
user posted image user posted image

is arciau pameginau smile.gif mano drugiai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visu jusu darbukai fantastiniai wub.gif
SAUNUOLYTES thumbup.gif:
pasirodo ir stashiene auskarelius gaminasi bigsmile.gif slapuke nono.gif

nugi prisirinkau, prisipirkau ir as visokio gerio ale daba ziuriu ziuriu ir kaip suprantu reikalingos spec replytes vieluciu sujungimams ir toms rinkelems mastau.gif
Sakykit kur Kaune ju galima rasti pirkti ir kokias rinktis, nes aisku pavaidzuota bus daugybe iv. dydziu doh.gif
Dar noriu paklausti kur jus perkates akmenelius, karoliukus bei kitus priedus auskariuku gamybai g.gif

Labai noreciau paaugle duryte pamokint tokiu dalyku ir pati ismokti ax.gif ji noretu ale nepasitiki savo jegoms ir pasiduoda nezinomybei, tai sakau jei abi jamsim tai ka nors gal ir sukurpsim blush2.gif

Papildyta:
Butu dar fain jei kuri nepagailetumet ir imestumet nuorodu i shemutes blush2.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 10 17, 14:19)
Sveikutes 4u.gif
Visu jusu darbukai fantastiniai wub.gif
SAUNUOLYTES thumbup.gif:
pasirodo ir stashiene auskarelius gaminasi bigsmile.gif slapuke nono.gif

nugi  prisirinkau, prisipirkau ir as visokio gerio ale daba ziuriu ziuriu ir kaip suprantu reikalingos spec replytes vieluciu sujungimams ir toms rinkelems mastau.gif
Sakykit kur Kaune ju galima rasti pirkti ir kokias rinktis, nes aisku pavaidzuota bus daugybe iv. dydziu doh.gif
Dar noriu paklausti kur  jus perkates akmenelius, karoliukus bei kitus priedus  auskariuku gamybai g.gif

Labai noreciau paaugle duryte pamokint tokiu dalyku ir pati ismokti ax.gif ji noretu ale nepasitiki savo jegoms ir pasiduoda nezinomybei, tai sakau jei abi jamsim tai ka nors gal ir sukurpsim blush2.gif
Papildyta:
Butu dar fain jei kuri nepagailetumet ir imestumet nuorodu i shemutes blush2.gif

aciuks.gif

O tu paieškok temos "Pradžiamokslis". Tada peržiūrėk ir šią temą nuo pradžios. Rasi labai daug reikalingos informacijos mirksiukas.gif . Tikrai esame ir apie reples diskutavusios, ir visokių pamokėlių vėrimui pridėjusios tik reikia truputi nuo pradžios viską peržvelgti 4u.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu paskutinius auskariukus:user posted image
O šitų lyg ir nerodžiau:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 17, 15:54)
O tu paieškok temos "Pradžiamokslis". Tada peržiūrėk ir šią temą nuo pradžios. Rasi labai daug reikalingos informacijos  mirksiukas.gif . Tikrai esame ir apie reples diskutavusios, ir visokių pamokėlių vėrimui pridėjusios tik reikia truputi nuo pradžios viską peržvelgti  4u.gif

aciuks.gif lekiu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Dveji sios savaites darbeliai:

user posted image

user posted image

antrieji, deja, nelabai fotogeniski.. ausy daug graziau atrodo:)

daugiau mano darbu:

http://papuosalai.multiply.com/
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 17:25)
Paprastučiai, bet man labai mieli granato auskariukai:

user posted image

Kaip panasu i manuosius: biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mamyciuke22, man tavo drugiai labai patiko thumbup.gif Pažiūrėjau, kaip fotografavai - pirmas bandymas (kur ant popieriaus lapo) buvo geras, tik reikėjo iš arčiau fotografuoti, kad tik tas lapas ir matytųsi (na, be fono). Juoda ant balto tikrai labai gerai atrodo mirksiukas.gif Ir su kokia nors paprastute programėle galetum apkirpti paskui nereikalingą foną - tada auskariukai tavo būtų pačiam centre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 17, 20:11)
mamyciuke22, man tavo drugiai labai patiko  thumbup.gif  Pažiūrėjau, kaip fotografavai - pirmas bandymas (kur ant popieriaus lapo) buvo geras, tik reikėjo iš arčiau fotografuoti, kad tik tas lapas ir matytųsi (na, be fono). Juoda ant balto tikrai labai gerai atrodo  mirksiukas.gif  Ir su kokia nors paprastute programėle galetum apkirpti paskui nereikalingą foną - tada auskariukai tavo būtų pačiam centre  4u.gif

aisku meginsiu... veliau kelsiu nauja pora auskaru smile.gif
Atsakyti
Šaunuolės mergytės thumbup.gif turiningai leidžiat dienas biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pasirodau ir aš su savo paprastučiais ax.gif

Atsakyti