QUOTE(lairam @ 2009 10 16, 22:55)
Na, merginos, jūs tikros šaunuolės
Mamyčiukas: auskarėliai tikrai šaunūs! Bet fotografuot reiktų iš arčiau. IR su mikro rėžimu.
Lairam: oi kaip užjaučiu dėl laiko trūkumo būsimo..
O pas mane šiandien perlinė diena (kokias 9 poras tik perliukų)...
tik fotografuot jau nėra jokio noro...
Mamyčiukas: auskarėliai tikrai šaunūs! Bet fotografuot reiktų iš arčiau. IR su mikro rėžimu.
Lairam: oi kaip užjaučiu dėl laiko trūkumo būsimo..
O pas mane šiandien perlinė diena (kokias 9 poras tik perliukų)...
tik fotografuot jau nėra jokio noro...
Sveikutes 
Visu jusu darbukai fantastiniai
SAUNUOLYTES
:
pasirodo ir stashiene auskarelius gaminasi
slapuke 
nugi prisirinkau, prisipirkau ir as visokio gerio ale daba ziuriu ziuriu ir kaip suprantu reikalingos spec replytes vieluciu sujungimams ir toms rinkelems
Sakykit kur Kaune ju galima rasti pirkti ir kokias rinktis, nes aisku pavaidzuota bus daugybe iv. dydziu
Dar noriu paklausti kur jus perkates akmenelius, karoliukus bei kitus priedus auskariuku gamybai
Labai noreciau paaugle duryte pamokint tokiu dalyku ir pati ismokti
ji noretu ale nepasitiki savo jegoms ir pasiduoda nezinomybei, tai sakau jei abi jamsim tai ka nors gal ir sukurpsim 
Papildyta:
Butu dar fain jei kuri nepagailetumet ir imestumet nuorodu i shemutes
SAUNUOLYTES
nugi prisirinkau, prisipirkau ir as visokio gerio ale daba ziuriu ziuriu ir kaip suprantu reikalingos spec replytes vieluciu sujungimams ir toms rinkelems
Sakykit kur Kaune ju galima rasti pirkti ir kokias rinktis, nes aisku pavaidzuota bus daugybe iv. dydziu
Dar noriu paklausti kur jus perkates akmenelius, karoliukus bei kitus priedus auskariuku gamybai
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2009 10 17, 14:19)
Sveikutes 
SAUNUOLYTES
:
slapuke 
ji noretu ale nepasitiki savo jegoms ir pasiduoda nezinomybei, tai sakau jei abi jamsim tai ka nors gal ir sukurpsim 
Papildyta:

SAUNUOLYTES
Papildyta:
O tu paieškok temos "Pradžiamokslis". Tada peržiūrėk ir šią temą nuo pradžios. Rasi labai daug reikalingos informacijos
Na pasirodysiu paskutinius auskariukus:
O šitų lyg ir nerodžiau:

O šitų lyg ir nerodžiau:

QUOTE(lairam @ 2009 10 17, 15:54)
O tu paieškok temos "Pradžiamokslis". Tada peržiūrėk ir šią temą nuo pradžios. Rasi labai daug reikalingos informacijos
. Tikrai esame ir apie reples diskutavusios, ir visokių pamokėlių vėrimui pridėjusios tik reikia truputi nuo pradžios viską peržvelgti 
Dveji sios savaites darbeliai:

antrieji, deja, nelabai fotogeniski.. ausy daug graziau atrodo:)
daugiau mano darbu:
http://papuosalai.multiply.com/

antrieji, deja, nelabai fotogeniski.. ausy daug graziau atrodo:)
daugiau mano darbu:
http://papuosalai.multiply.com/
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 16, 17:25)
Kaip panasu i manuosius:
mamyciuke22, man tavo drugiai labai patiko
Pažiūrėjau, kaip fotografavai - pirmas bandymas (kur ant popieriaus lapo) buvo geras, tik reikėjo iš arčiau fotografuoti, kad tik tas lapas ir matytųsi (na, be fono). Juoda ant balto tikrai labai gerai atrodo
Ir su kokia nors paprastute programėle galetum apkirpti paskui nereikalingą foną - tada auskariukai tavo būtų pačiam centre
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 17, 20:11)
mamyciuke22, man tavo drugiai labai patiko
Pažiūrėjau, kaip fotografavai - pirmas bandymas (kur ant popieriaus lapo) buvo geras, tik reikėjo iš arčiau fotografuoti, kad tik tas lapas ir matytųsi (na, be fono). Juoda ant balto tikrai labai gerai atrodo
Ir su kokia nors paprastute programėle galetum apkirpti paskui nereikalingą foną - tada auskariukai tavo būtų pačiam centre 
aisku meginsiu... veliau kelsiu nauja pora auskaru
Šaunuolės mergytės
turiningai leidžiat dienas
Pasirodau ir aš su savo paprastučiais

Pasirodau ir aš su savo paprastučiais