Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(melomane @ 2009 10 19, 21:54)
wow, labai grazus darbeliai:) sveika prisijungus 4u.gif nors as irgi naujoke, vos pora kartu cia pasirodziau:)
Papildyta:
mamyciuke22, labai grazus auskareliai, ypac antrieji:) reikes ir man pabandyt burbuliuku pasidaryt:)
p.s.
as nuotraukas koreguoju photoshopu...smile.gif

Ačiū labai 4u.gif na aš tikiuos kad tuom neapsiribosiu bigsmile.gif kaip tikiuos ir kad ir jums fantazijos ir kūrybos nepritrūks thumbup.gif

EditaR -> ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -mercy-: 19 spalio 2009 - 20:59
QUOTE(marin_ka @ 2009 10 19, 22:45)
mamyciuke22 labai grazus auskariukai  4u.gif , man tokie labai patinka, tokie proginiai, tik gaila neturiu labai kur juos nesioti  blush2.gif

as tai gal kada ir nesiosiu dar padarysiu jei reiks....pvz vestuvem tinka labai.aciu uz pagirimus

dekuj toms kas pagyre smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2009 10 19, 21:38)
bububla -> tiesiog žavingi  clap_1.gif tą patį blyną pirkai ar dareisi? tokių dar nemačius  bigsmile.gif

Ačiū mirksiukas.gif pirkau, jeigu norėsi galėsiu išduoti paslaptį kur.... biggrin.gif
Atsakyti
nuwa, as irgi idesiu nuotrauka savo darbeliu.... pamaciau kaip ideti blush2.gif nes nemokejau iki siol smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaaX: 19 spalio 2009 - 22:41
Linaax grazus komplektukas 4u.gif
Atsakyti
Kaip viskas gražu smile.gif šaunuolės,merginos 4u.gif
Bubula,aš irgi norėčiau sužinoti kur tie diskeliai pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Bububla, kur tą akmenį atradai? Labai smagiai darbeliai ant jo žiūrisi .
Atsakyti
Labas rytas rolleyes.gif

gaby1>>> pm wink.gif
Aruna>>> ačiū...savo sodyboj tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu mamyciuke ax.gif
Atsakyti
Na, merginos, jūs čia tobulėjate kosminiu greičiu, siunčiu pagyras bubublai, mamyčiukei22 thumbup.gif . Aš irgi nesnaudžiu, vakar tris poras auskarų suvėriau, įkelsiu kada vėliau, o dabar rodau porą senesnių, bet jums dar nematytų:

Raudonieji
user posted image

Kriauklinukai:
user posted image
Atsakyti
laba dien ,parodysiu truput tvarkytas foto ir ant saves auskariukus

truput kitaip smile.gif
nieko jei kartoju savo auskariukus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 20, 14:13)
Na, merginos, jūs čia tobulėjate kosminiu greičiu, siunčiu pagyras bubublai, mamyčiukei22  thumbup.gif . Aš irgi nesnaudžiu, vakar tris poras auskarų suvėriau, įkelsiu kada vėliau, o dabar rodau porą senesnių, bet jums dar nematytų:

Raudonieji
user posted image

Kriauklinukai:
user posted image

grazus auskariukai.aciu uz pagyras... 4u.gif
Atsakyti
bububla -> butu idomu sužinoti kur tokį grožį galima būtų nusipirkti, bet spėjų man nepasiekiama blink.gif

LinaaX -> labai įdomus komplektukas ypač auskariukai 4u.gif

Dosikas -> kuklūs bet labai mieli auskariukai ax.gif

mamyciuke22 -> ir blogesnėse nuotraukose matėsi fantastiško grožio auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti