Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(lairam @ 2009 10 27, 13:02)
Šie liuks  thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Rinkinėlis - auskarėliai ir pakabutis:
user posted image
Atsakyti
mazos naujienos
user posted image user posted image

va tokie paprastuciai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2009 10 27, 13:00)
Del akmeneliu.com tai gali but rami (patirties turiu daugiau nei reikia lotuliukas.gif )ax.gif  dar niekad neteko nusivilt jei ir iskyla kokiu nesklandumu ar nesusipratimu paskambinus viskas issisprendzia klijento naudai(aisku jeigu pretenzija protinga smile.gif )
Papildyta:
Bandau tema linksmesne padaryt lotuliukas.gif
Sw kristalai+paauksuotas sidabras

na reikes pasivaikscioti po sia parduotuvele internete nes kitaip krahas man bus hihihi.gif naujoviu nerasta lotuliukas.gif

o auskariukai kokie grazus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2009 10 27, 13:23)

dailus rinkinukas, as mieliau noreciau kad butu sidabro spalvos, bet kam tinka aukso spalva tai super turetu atrodyti thumbup.gif

mamyciuke -> tavo kaip visada paprastuciai bet labai jau mieli, geras stilius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -mercy-: 27 spalio 2009 - 14:18
ne nu kiek darbeliu tai tikrai be sansu isvardinti, visos nerealiai darbuojates

o cia mano paprastuciai tokie prie apyrankes ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2009 10 27, 15:16)
dailus rinkinukas, as mieliau noreciau kad butu sidabro spalvos, bet kam tinka aukso spalva tai super turetu atrodyti  thumbup.gif

Iš tikro, tai ten sidabras ir yra biggrin.gif . Fotografavau vėlai vakare, tai nuo lempų taip gavos doh.gif . O nuimti to geltonumo su photoshop'u nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 27, 15:45)
Iš tikro, tai ten sidabras ir yra  biggrin.gif . Fotografavau vėlai vakare, tai nuo lempų taip gavos  doh.gif . O nuimti to geltonumo su photoshop'u nepavyko  blush2.gif

tada is vis super thumbup.gif o del geltonumo gal blykstes nebuvai ijungus? g.gif nes pas mane be blykstes niekur ypac auskariuku fotkint negaliu ir nesvarbu ar diena ar vakaras
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 27, 15:41)
ne nu kiek darbeliu tai tikrai be sansu isvardinti, visos nerealiai darbuojates

o cia mano paprastuciai tokie prie apyrankes  ax.gif

grazus rinkinukas 4u.gif tik man noretusi maziau tu pupeliu ar akmenuku, per daug vaizdas susilieja arba gal but kitokios spalvos akmenuku g.gif reiktu pazaist kas labiau isryskintu tavo rinkinuka ax.gif
Atsakyti
Sinderela, labai simpatiski bigsmile.gif

Papildyta:
Lairam, fainas komplektukas,primenantis vasara smile.gif jura eh.....siltus orus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 26, 22:14)
Lady in red...

Labai graŽūs šitie, kaip jau sakė - aistringai romantiški wub.gif

QUOTE(lairam @ 2009 10 27, 13:23)

Aš irgi mąsčiau ką čia veikia auksas, bet pačiai su apšvietimu taip buvo, kad ilgai įtikinėt teko kad sidabras lotuliukas.gif Gražūs šitie (nu kaip ir visi, gi aš fanė mirksiukas.gif )

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 27, 15:41)
o cia mano paprastuciai tokie prie apyrankes  ax.gif
user posted image

Čia jaspis? Aš vat irgi tokio truputį turiu ir nesumąstau ką su juo daryt, ne prie širdies kažkaip.... vat jau kaupiasi tų karoliukų "ne prie širdies", gal kokiam swape reiks sudalyvaut g.gif
O šiaip šiandien planuoju darbingą vakarą, tai greitai pasirodysiu su krūvele darbelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 27, 14:06)
mazos naujienos

Grazus auskariukai 4u.gif Mamyciuke22 o kur jus perkate auskariukams kabliukus(cia sidabras)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 27 spalio 2009 - 17:22
Labas vakaras.
Susirgau aš karoliukų liga biggrin.gif O pažiūrėjus Jūsų nuostabius darbelius, sugalvojau ir pati ką nors padaryt..
Taigi, mano Pirmas blynas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2009 10 27, 19:07)
Labas vakaras.
Susirgau aš karoliukų liga biggrin.gif O pažiūrėjus Jūsų nuostabius darbelius, sugalvojau ir pati ką nors padaryt..
Taigi, mano Pirmas blynas   ax.gif

grazu 4u.gif tik kai taisai burbula prie ausu kabliuko nereik su vielute tiek apvinioti arba juos abu be nieko kilputes pagalba sujungi arba dedi tarp ju ziedeli, manau tada ir graziau atrodys ir patys burbulai laisviau maskatuosis 4u.gif
Atsakyti