Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Teo @ 2010 01 20, 10:43)
Si problema zinoma, bet yra varianta tik truputi brangesnis(bet kaina nekosmine). Yra vamzdinai karnizai su begeliu apacioje, laikikliai tvirtinasi is virsaus, tad uzuolaidai netrukdo praeiti. Uzuolaida gali buti tik raukta, o ziedams trukdytu laikikliai. Karnizas gali buti ir 6m su 5laikikliais, jokios bedos thumbup.gif . Ir stumdosi lengvai. Tik spalvos dvi matinis sidabras ir matinis auksas. Stilius karnizu daugiau modernus.
http://www.mottura.c...o...ng=eng&id=5

O kokios yra mazdaug tokiu karnizu kainos? Man patiktu matinis. Ir prie stiliaus tiktu. Gal patartumet, kur ju butu glima pasiziuret, kas juos pardavineja Vilniuje?
Atsakyti
Gal kas zinot kur pigiausiai galima isigyti mechanizmu romanetems?
Ir dar vienas klausimas: jei langas padalintas i dvi dalis, abi skirtingo plocio, plius viena dalis darinejasi, o kita ne- kazin kaip su romanetem? kabinti dvi? vienodas? bet tada trukdys atsidaryti tam besidarinejanciam langui. Ar daryt viena siauresne, kita platesne. Ar tiesiog kabinti viena, bet lango bendras plotis- 2 metrai, ar nebus per sunki? g.gif lango akstis-1,2. kabinciau mazdaug 35cm, virs nisos. taigi jei viena romanete- tai jau kaip ir griozdas bus? g.gif
Atsakyti
Vobla kai romanete kabinasi virs nisos tai atidarinejimui ji netures itakos 4u.gif del plociu... man asmeniskai graziau kai romantes abi dalys vienodos 4u.gif turiu toki langa kuris padalintas i 2 nelygias dalis o romanete vienodom dalim 4u.gif kodel taip darem nezinau nes tada kai darem pasitikejau dizainere biggrin.gif netoli yra kitas langas istisinis ir ten irgi 2 vienodos romanetes kabintos, zodziu abieju langu romanetes susisaukia biggrin.gif ir dabar daryciau taip pat, nes romantes ten arba pilnai pakeltos arba pilnai nuleistos buna - pusiau labai retai laikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 20 sausio 2010 - 13:20
4u.gif dekui.
mano langai sudalinti taip pat... viena tikrai kaip koks blynas kabetu... smile.gif
Atsakyti
o man tas,,blynas,,kaip tik graziau vientisas g.gif ,pas mane roleto negamino nieks ant lango 1.60m teko du kabinti ,nepatenkinta esu,galvoju ateityje kazka daryti.nes ju visas mehanizmas atviras dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 01 20, 15:21)
o man tas,,blynas,,kaip tik graziau vientisas g.gif ,pas mane roleto negamino nieks ant lango 1.60m teko du kabinti ,nepatenkinta esu,galvoju ateityje kazka daryti.nes ju visas mehanizmas atviras dabar schmoll.gif

roletas gal ir negrazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 01 20, 17:46)
roletas gal ir negrazu  unsure.gif

Man roletai irgi nelabai schmoll.gif Romanete ir graziau, is puosniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 01 20, 13:25)
O kokios yra mazdaug tokiu karnizu kainos? Man patiktu matinis. Ir prie stiliaus tiktu. Gal patartumet, kur ju butu glima pasiziuret, kas juos pardavineja Vilniuje?

Parasiau i az
Atsakyti
ieskau uzuolaidu, romaneciu ir kt. namui.
Kazin kiek kainuotu kokia siuveja is SM i namus pasikviesti pasitarti? ax.gif
veiksmas kaune.
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2010 01 21, 16:33)
ieskau uzuolaidu, romaneciu ir kt. namui.
Kazin kiek kainuotu kokia siuveja is SM i namus pasikviesti pasitarti? ax.gif
veiksmas kaune.

Šiaip konsultacijos dažniausiai būna nemokamos ax.gif smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti