Ismire visi
tai dedu viena potke.
Grethenn, man tai gražu
Jei visa galva būtų tilpus gal dar geriau būtų
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 28, 11:23)
Atrodo, jog vyrukas savim laiko nuotraukos krastus, kad ta nesusispaustu
QUOTE(valanda @ 2009 09 28, 18:06)
Atrodo, jog vyrukas savim laiko nuotraukos krastus, kad ta nesusispaustu
. Baisiai atsargi buciau butent taip komponuodama. Siuo atveju sakyciau ne. Berniokas fotogeniskas, teks bandyti dar;)
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 28, 20:24)
Grazi man si potke, be galo nuosirdus zvilgnis ir beabejo sviesa liux QUOTE(Duoma @ 2009 09 27, 14:21)
juokinga ta širdelinė nuotrauka, išraiška gera
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 28, 11:23)
neišmirė
patinka akių spalva kaip džinsų
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 28, 19:24)
gražiai
Valandos "žmonės medžiuose" paslaptinga tokia. atrodo, ten jis ir gyvena. ir antroji, kūdroj, patiko
_ms_ formose šviesos žaismas ir formos kabina
Sea_ akvarelė - linksmas ruduo
Ca_girl laužas pajūryje būtų visai smagi, jei ne ta perdegusi saulė. gražiai žaidžia kibirkštys, gražiai vaikas apšviestas.
įkrisiu ir aš su portretu
Ko cia kabinejates prie Grethenn bernioko galvos. Siaip labai normaliai uzkadruota, standartinis kadravimas taip kapojant 
as irgi kaip Grethenn su panasia sviesa dedu "potke" be siusklyciu
Na jau. kazkaip praleidau, kad taip kapot yra standartas. Placiau, prasyciau. Jei priimsim fotke, kaip megztinuko reklama- dar dar...
Ms, tavo potkes "nukapojimas" visiskai tinakamas ir nuostabiai glostantis aki, Nes grazioji kadro vieta- akys, atsiduria vietoje i kuria savaime nuklysta zvilgsnis. Kas ji atveda? Uzakcentuotas tamsumas sviesiame minkstame fone. Sodrus, bet nesunkus, lengvabudiskas. Labai patrauklu.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2009 09 28, 19:56)
Man patiko tavo portretukas. Juosta daro savo. Vaikis labai mielas ir giliaakis, israiskingu veidu, ka tau puikaii pavyko perduot. Klausimas. Kodel istriza? Va tai man nelabai...
Degute, grazus kadras. ziurisi. del pasvirimo... chmm... pradzioj nieko, paskui ilgiau ziurint paerzina... bet po to vel ziurisi. kazkiek jo reikia, kaip papildomos priemones, bet portretukas pakankamas 
Valanda
Man toks nukapojimas patinka, nes labai nemegstu, kai galva remiasi i krastine. Tada norisi arba nukirst, arba daugiau vietos palikt. O pas Grethenn nukirsta gerai. Grethenn man pas tave labiausiai kliuna tas bordiuras ir per sviesi apacia, tad pagal sviesotamsos svori galva gaunasi "nurauta"
Valanda
Ko cia kabinejates prie Grethenn bernioko galvos. Siaip labai normaliai uzkadruota, standartinis kadravimas taip kapojant 
o wow... kokia graži
P.S. o ilgai reiks laukt nuotraukų iš šeštadienio?
QUOTE(Degutė @ 2009 09 28, 20:56)
gyvas gyvas portretas QUOTE(valanda @ 2009 09 28, 21:01)
Na jau. kazkaip praleidau, kad taip kapot yra standartas. Placiau, prasyciau. Jei priimsim fotke, kaip megztinuko reklama- dar dar...
Na kad kapot galvas tikrai yra standartas Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 28, 21:09)
Grethenn man pas tave labiausiai kliuna tas bordiuras ir per sviesi apacia, tad pagal sviesotamsos svori galva gaunasi "nurauta" 
Jo, reikejo apacioj vinjetavima uzdet
ačiū už komentarus 
fotkinau įstrižai (dažnai taip darau,ne visad įmanoma kojom susizūminti
), bet paskui pabandžiau vartyt. ir visdėlto įstrižai palikau, taip man emocionalesnė ji 
Grethenn, aplinka matosi, kai žinai, kas ten
suolai už nugaros, mokinukas
fotkinau įstrižai (dažnai taip darau,ne visad įmanoma kojom susizūminti
Grethenn, aplinka matosi, kai žinai, kas ten
QUOTE(bite maja @ 2009 09 28, 21:09)
jei cia manes klausi,tai juosteles bus isryskintos antroj savaites pusej. Ir, jei turesiu laiko nuskanuot iskart