Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(asaraa @ 2009 10 13, 10:45)
o nuo kokio amziaus tuos silantus tepa?

Tepa tik nuolatinius krūminius. Tai vat, kada jie sudygsta, tada ir tepa smile.gif
Atsakyti
Mano dičkiui irgi nemokamai užtepė, o dabar laukiam kada mažąjai išdygs tie krūminukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 13, 08:50)

Mamytės, ar Jūsų vaikai turi darželyje dantų pastą ir šepetėlį? Mūsų darželyje praeitais metais nebeleido, sakė,kad tai prieštarauja higienos normoms. Nesuprantu aš, tai vaikų dantukai kenčia. unsure.gif

ne, neplaunam ir mes darze dantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 10 13, 09:44)
Aš taip su vanish milteliais du naujus vaikų bliuzonus sugadinau cool.gif Apsipylė kažką daržely. Gal sultis, gal kompotą kokį... ir tokios dėmės liko, kad nė su kuo nėjo išplaut. Uždėjau tų putų iš miltukų, padėjau, palaikiau... išskalbiau swoon.gif Blyną spalvos išėdė, o dėmės to gėrimo vistiek liko...
Bliuzonus gal porą kartų tebuvo užsidėję unsure.gif

tas geris isvis jei nori rubus sunaikinti....dzinsai istirpo jame apie spalvas nekelbu
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 11:29)
tas geris isvis jei nori rubus sunaikinti....dzinsai istirpo jame apie spalvas nekelbu

Kiek as vanish naudoju man tokiu kuriozu nebuna ir isnaikina visas demes, kartais et po para laikau. rolleyes.gif Siaip ten apart sodos kiek girdejau nedaug ir tera kitu priemaisu. Cia is merginu kurios juos reklamuoja su vandeniu ir dememis girdejau. Bet kaip is tikruju nezinau. 4u.gif
Atsakyti
as Vanish daznai naudoju, man visas demes panaikina thumbup.gif Tik kelis kartus buvo problemu, kai uzpilusi ant demes per nakti palikau, tai kiaurai suede audini blink.gif Gerai dar, kad tik nedidele skylute gavosi biggrin.gif Tai dabar jau ilgam nepalieku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 13, 10:41)
Bet silantais tik nuolatinius dengia g.gif

nu o tai šitie krūminukai ne nuolatiniai ;mastau:

QUOTE(jėga @ 2009 10 13, 10:44)
Aš taip su vanish milteliais du naujus vaikų bliuzonus sugadinau cool.gif

Deriausiai dėmės išima žirklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 10 13, 15:48)
nu o tai šitie krūminukai ne nuolatiniai ;mastau:

Pieninių silantais nedengia, nėr prasmės schmoll.gif Nebent pati išprašei. Bet nesu girdėjus, kad dengtų. Nuolatiniai yra šešti ir jie išdygsta visiems skirtingai - kam 6-ių, kam 8-ių metų... Paskui dar ketvirti keičiasi. Bet čia jau dar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 13, 09:41)
Kodėl kenčia? Jūs kiek kartų valotės dantis per dieną g.gif ?

Kiekvieną vakarą ir ryte. Bet mano dičkio visitek visi krūminiai plombuoti jau, tiek apačioj, tiek viršuj, tai man dėl jo dantų panika. Jam greitai bus tik 5 metai, tai dar laukti ir laukti kol krūminukai iškris.

O dėl dėmių valiklio , tai aš irgi Vanish naudoju ir skystą ir miltukus ir tą dvigubą.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 10 13, 08:54)

Ar buvo darže stomotologė, tikrint krūminukus? Aš vakar sužinojau, kad penktadienį buvo atėjus (nes nebuvom) ir davė lapelius į polikliniką dengti silantais dantukus. Nulėkėm į polikliniką ir sutvarkė per  kelias minutes. Girdėjau, kad KLp to nėra. mastau.gif

Tikrint netikrino, bet mes jau turim du nuolatinius, kuriuos ir pasidengėm silantais poliklinikoje nemokamai.

QUOTE(Vendetta @ 2009 10 13, 09:50)
Mamytės, ar Jūsų vaikai turi darželyje dantų pastą ir šepetėlį? Mūsų darželyje praeitais metais nebeleido, sakė,kad tai prieštarauja higienos normoms. Nesuprantu aš, tai vaikų dantukai kenčia. unsure.gif

Ne, neturi, bet dantukus su pasta valyt reikia tik du kartus per dieną - ryte ir vakare. jei pasta floruota, tai ji dar bėdos gali padaryt daugiau nei naudos, čia jei per dažnai ją naudosit.

QUOTE(jėga @ 2009 10 13, 10:44)
Aš taip su vanish milteliais du naujus vaikų bliuzonus sugadinau cool.gif Apsipylė kažką daržely. Gal sultis, gal kompotą kokį... ir tokios dėmės liko, kad nė su kuo nėjo išplaut. Uždėjau tų putų iš miltukų, padėjau, palaikiau... išskalbiau swoon.gif Blyną spalvos išėdė, o dėmės to gėrimo vistiek liko...
Bliuzonus gal porą kartų tebuvo užsidėję unsure.gif

O man Vanish dar niekada rūbų nesugadino.

QUOTE(asaraa @ 2009 10 13, 10:45)
o nuo kokio amziaus tuos silantus tepa?

Taviškis dar gerokai per mažas. mirksiukas.gif

QUOTE(Vendetta @ 2009 10 13, 19:14)
Kiekvieną vakarą ir ryte. Bet mano dičkio visitek visi krūminiai plombuoti jau, tiek apačioj, tiek viršuj, tai man dėl jo dantų panika. Jam greitai bus tik 5 metai, tai dar laukti ir laukti kol krūminukai iškris.

Tai čia daugiau paveldimumas lemia. O ką odontologė sako?
Atsakyti

Didžiausią įtaką atsirasti kariesui daro netinkama dantų higiena 4u.gif Tokio amžiaus vaikui būtina kruopščiai pervalyti dantukus, nes ypač krūminukų jis gerai neišvalo. Danties rievelėse, tarpdančiuose gali likti apnašų. Su pasta užtenka du kartus dienoj, o tarpuose išskalaukit dantis vandenuku. ax.gif

Mūsų daržiuke per paskutinius 6 metus įtariu nė karto nebuvo odontologo mastau.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą ir ryte.

Tai kam jums pasta ir šepetukas darželyje mastau.gif?
Atsakyti