QUOTE(jovana @ 2009 10 13, 08:54)
Ar buvo darže stomotologė, tikrint krūminukus? Aš vakar sužinojau, kad penktadienį buvo atėjus (nes nebuvom) ir davė lapelius į polikliniką dengti silantais dantukus. Nulėkėm į polikliniką ir sutvarkė per kelias minutes. Girdėjau, kad KLp to nėra.
Tikrint netikrino, bet mes jau turim du nuolatinius, kuriuos ir pasidengėm silantais poliklinikoje nemokamai.
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 13, 09:50)
Mamytės, ar Jūsų vaikai turi darželyje dantų pastą ir šepetėlį? Mūsų darželyje praeitais metais nebeleido, sakė,kad tai prieštarauja higienos normoms. Nesuprantu aš, tai vaikų dantukai kenčia.
Ne, neturi, bet dantukus su pasta valyt reikia tik du kartus per dieną - ryte ir vakare. jei pasta floruota, tai ji dar bėdos gali padaryt daugiau nei naudos, čia jei per dažnai ją naudosit.
QUOTE(jėga @ 2009 10 13, 10:44)
Aš taip su
vanish milteliais du naujus vaikų bliuzonus sugadinau

Apsipylė kažką daržely. Gal sultis, gal kompotą kokį... ir tokios dėmės liko, kad nė su kuo nėjo išplaut. Uždėjau tų putų iš miltukų, padėjau, palaikiau... išskalbiau

Blyną spalvos išėdė, o dėmės to gėrimo vistiek liko...
Bliuzonus gal porą kartų tebuvo užsidėję
O man Vanish dar niekada rūbų nesugadino.
QUOTE(asaraa @ 2009 10 13, 10:45)
o nuo kokio amziaus tuos silantus tepa?
Taviškis dar gerokai per mažas.
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 13, 19:14)
Kiekvieną vakarą ir ryte. Bet mano dičkio visitek visi krūminiai plombuoti jau, tiek apačioj, tiek viršuj, tai man dėl jo dantų panika. Jam greitai bus tik 5 metai, tai dar laukti ir laukti kol krūminukai iškris.
Tai čia daugiau paveldimumas lemia. O ką odontologė sako?