Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Dilma @ 2009 10 20, 11:50)
swoon.gif tai čia veltui gaunasi biggrin.gif . Kodėl teip pigiai pas jus g.gif

pas mus irgi 7,6 diena, bet virėjom nemokam ir lankom pirmadieniais-ketvirtadieniais mirksiukas.gif

vakar mačiau laikraštį skelbimą, kad Liepaitėj yra tuščių vietų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 19, 23:43)
"slieku ieskojimas ant asfalto"  smile.gif 

Ale, po lietaus jų labai daug būna. cool.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 20, 09:24)
drinks_cheers.gif 
Bet kuriuo atveju 600Lt būtų pigiau nei samdyti auklę. doh.gif

Na, galima gerą auklę ir už tiek rasti. Gal ji bus me gražuolė, be pedagoginio išsilavinimo ir be agentūros rekomendacijų, bet galima. Tik tiek, kad man ir tokia suma per daug.

QUOTE(ČIČI @ 2009 10 20, 09:39)
drinks_cheers.gif  konstitucijoje deklaruojama, kad svietimas pas mus nemokamas

Tai švietimas ir yra nemokamas.

QUOTE(jovana @ 2009 10 20, 12:16)
pas mus irgi 7,6 diena, bet virėjom nemokam ir lankom pirmadieniais-ketvirtadieniais  mirksiukas.gif
vakar mačiau laikraštį skelbimą, kad Liepaitėj yra tuščių vietų  blink.gif

Vis tiek turėtų daugiau išeit. Ech, gerai jums.

Tai ne tik Liepaitėje, yra ir kitų darželių su laisvom vietom. Nuo rajono priklauso ir nuo darželio.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 10 20, 08:58)
karsta.gif
gerai kad mes rajone  rolleyes.gif , nei virėjom nemokam, vakar paklausiau apie prailgintą, nes per mėn  kelis kartus spėja nuvest 2 minutėm, tai irgi negresia mokamos grupės..  karsta.gif Moku apie 100, nes penktadieniais nevedu

o kur jus lankote ? idomu ar yra dauparu- gargzdu pusej geru darzeliu ? gal vertetu ir mums i rajona persivesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 10 20, 21:46)
o kur jus lankote ? idomu ar yra dauparu- gargzdu pusej geru darzeliu ? gal vertetu ir mums i rajona persivesti smile.gif

Gargžduose. Kas yra geras darželis? normalus. auklėtojos patinka, darželis tvarkingas (KLp net langai nekeisti buvo), G eina noriai smile.gif
gaila panaikino darželius -mokyklas. Būtų buvęs dar vienas pliusas už tai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 10 22, 09:06)

Ko šypsomės?

Maniškiam tai rotas kažkoks... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 10 20, 14:50)
Tai ne tik Liepaitėje, yra ir kitų darželių su laisvom vietom. Nuo rajono priklauso ir nuo darželio.

2009 M. SPALIO 1 DIENAI LAISVŲ VIETŲ SUVESTINĖ
Atsakyti
Aš taip džaiugiausi mūsų darželio meniu, kad vaikai normaliu maistu maitinami, tai ne. Šiandien pasižiūriu, pusryčiams - sausi pusryčiai su pienu, vakarienei - žuvies piršteliai. Įdomu, ar dažnai žada taip maitinti. g.gif

QUOTE(Vendetta @ 2009 10 22, 11:37)

O kam man? g.gif
Atsakyti
[quote=ezra,2009 10 22, 14:18]
Aš taip džaiugiausi mūsų darželio meniu, kad vaikai normaliu maistu maitinami, tai ne. Šiandien pasižiūriu, pusryčiams - sausi pusryčiai su pienu, vakarienei - žuvies piršteliai. Įdomu, ar dažnai žada taip maitinti. g.gif

Eina sau... Pas mus tokių patiekalų dar nebuvo. Ir geriau, kad nebūtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 10 22, 13:18)
O kam man? g.gif

gal virejas nemokamu isleido doh.gif tai tokius patiekalus ir aukletojos pataisytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 10 22, 15:30)
gal virejas nemokamu isleido  doh.gif tai tokius patiekalus ir aukletojos pataisytu  lotuliukas.gif

Aha, nejuokinga, kai paskaičiau, pasidarė. tarasme ryte, kai meniu paskaičiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 22 spalio 2009 - 14:33
nu virėjoms tik 35lt teks rinkti daugiau ant kokybiškesnio maisto lotuliukas.gif
bet šiaip nejuokinga blink.gif
Atsakyti