Pasiulyciau merginoms, kurias vargina labai gausus prakaitavimas, susileisti dysport arba kitaip tariant botulina i pazastis. brangu, bet veiksminga.
QUOTE(linaska @ 2010 02 22, 17:25)
Pasiulyciau merginoms, kurias vargina labai gausus prakaitavimas, susileisti dysport arba kitaip tariant botulina i pazastis. brangu, bet veiksminga.
o kaip su tais plepalais, kad gali pavojinga, buna nelaimingu atsitikimu nuo sio preparato ir pan. , na, panasiai kaip nuo botokso, kur moteriskes i veida leidziasi raukslems naikinti. ar tai pletkai, ar yra tam pagrindo?
man kazkaip tas, kas lenda giliau i kuna, nei odos pavirsius, itartinai atrodo. bet gal cia as tokia baile esu

QUOTE(zuikulis @ 2010 02 22, 16:36)
o kaip su tais plepalais, kad gali pavojinga, buna nelaimingu atsitikimu nuo sio preparato ir pan. , na, panasiai kaip nuo botokso, kur moteriskes i veida leidziasi raukslems naikinti. ar tai pletkai, ar yra tam pagrindo?
man kazkaip tas, kas lenda giliau i kuna, nei odos pavirsius, itartinai atrodo. bet gal cia as tokia baile esu
.

Aš irgi tokia pati, manau neprisiversčiau šia procedūrai jokiais būdais

Norėjau paklaust kaip tas Driclor veikia? Nes aš išbandžiau tą Hidrofugal Forte
siaubas
net jokia nepažeista oda, išgraužė visą odą
Neaaaa.man jis netinka. Tai bijau,kad tas Driclor irgi gal grauš
Radau čia SM'e pirkti. O kokiuos ejūs čia psl randat?
Su prakaitavimu pas mane problema
Visi rūbai iškart skalbt. Megztinių labiausiai gaila, visi nuskalbti būna, nes tik užsivelku ir skalbt

QUOTE(plato @ 2010 02 26, 17:20)
Norėjau paklaust kaip tas Driclor veikia? Nes aš išbandžiau tą Hidrofugal Forte
siaubas
net jokia nepažeista oda, išgraužė visą odą
Neaaaa.man jis netinka. Tai bijau,kad tas Driclor irgi gal grauš
Radau čia SM'e pirkti. O kokiuos ejūs čia psl randat?
Visi rūbai iškart skalbt. Megztinių labiausiai gaila, visi nuskalbti būna, nes tik užsivelku ir skalbt 

Kai kurioms Driclor labai graužia, kai kurios išvis nieko nejaučia

Kad "Driclor" negraužtų, reikia tik vos švelniai patepti, ir tik tą vietą, kur auga plaukeliai. Aš ir nežinodama, pirmą kartą pavariau, kaip su įprastu antiperspirantu, tai graužė...
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 26, 21:02)
Kai kurioms Driclor labai graužia, kai kurios išvis nieko nejaučia
čia reikia pamėginti, kitaip nežinosi tikrai, bet kad padeda, tai visos pripažino
aš tai vaistinėje prikau, gal tik ten kiekis mažesnis, bet kai jo tiek nedaug reikia, tai ir pakaks ilgam 

QUOTE(Auksiukė @ 2010 02 26, 22:55)
Kad "Driclor" negraužtų, reikia tik vos švelniai patepti, ir tik tą vietą, kur auga plaukeliai. Aš ir nežinodama, pirmą kartą pavariau, kaip su įprastu antiperspirantu, tai graužė...

Kazin o zindyvem ji naudoti galima(Driclor)????
QUOTE(rosenda @ 2010 02 28, 12:20)
Kazin o zindyvem ji naudoti galima(Driclor)????
Aš Tavo atveju tikrai nenaudočiau

QUOTE(Auksiukė @ 2010 02 28, 21:35)
Nenaudosiu ir as

QUOTE(rosenda @ 2010 02 28, 21:49)
Aš pati kažkaip su baime jį naudoju. Manau, kad sveikatai nėra jis gerai

QUOTE(Ledi @ 2010 02 07, 17:51)
Siunciaus is prakaituoju.lt
gavau per pora dienu

tik naudoju labai retai

bet siaip gera priemone