Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(Žuviss @ 2011 04 05, 22:43)
aš irgi kartais panaudoju vyriška,kur visai malonus kvapas.Padeda:).O su soda reikia pasitepti prakaituojamas vietas ir viskas smile.gif

Pacia soda ar daryti tirpala? ir reikia ilgai naudoti, kad pasijustu efektas? Ar is karto jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 22:31)
Dezodorantus iškeičiau į sodą.Puikiai veikia! thumbup.gif

o rubų netepa? 4u.gif
Atsakyti
Merginos o as naudoju is medex produkcijos, jokio kvapo nera, yra naturalus, o kaina 50 lt.smile.gif esu tikrai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 04 09, 21:47)
Merginos  o as naudoju is medex produkcijos, jokio kvapo nera, yra naturalus, o kaina 50 lt.smile.gif esu tikrai patenkinta

As kazkada pirkau is tu, kur ALOE ar kaip jie vadinasi, tai taip ir stovi nepabaigtas naudoti, sake panos, kad labai geras, neturalus , ekologiskas ir t.t., bet man tai nieko gero is jo doh.gif Mano manymu jis turetu kaip prakaito naikintojas veikti, o ne kaip ekologijos reklama..
Atsakyti
maniskis veikia kaip ir naikintojas ir kaip ekologiskas, nu man tai tikrai super smile.gif
Atsakyti
yra tokia THERME 5 Days Treatment priemone - dezodorantas

aprasymas:
5-ių dienų veikimo dezodorantas(THERME 5 Days Treatment Sray)

Šis purškiklis turi unikalų poveikį prieš prakaitavimą. Dėl ypatingos sudėties jis, priklausomai nuo odos tipo, veikia iki 5 dienų, apsaugodamas nuo nemalonaus kvapo ir per didelio prakaito išsiskyrimo. Taip pat pasižymi intensyviu, ilgalaikiu poveikiu prieš bakterijas, kurios sukelia blogą kvapą. Dermatologiniais tyrimais buvo įrodyta, kad šis dezodorantas - tai ideali priemonė nuimti blogą kvapą, esant padidintam prakaitavimui.

g.gif
Atsakyti
As zinau viena labai gera produkta Driclor, jo kainyte apie 50 Lt, bet gerai paieskojus manau ir pigiau galima rast:) Tikrai, tikrai veiksmingas dalykas, nezinau kiek jis kenkia ar nekenkia, bet veikt tai veikia, rezultatas super, po keliu naudojimu thumbup.gif
Tik tiek kad jis yra su alkoholiu, tai pas ka jautresne oda gali dirginti, bet del jo efekto galima ir pakenteti:)
Atsakyti
Prisiskaiciau apie ta isgirta Driclor'a smile.gif , tai ir uzsisakiau per amazonke. Gavovi su atsiuntimu 34 lt mirksiukas.gif ( 75 ml ). Vakar uzsukau i Camelijos vaistine tai ten 35 lt 20ml kainuoja doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 28 balandžio 2011 - 09:59
Labas vakaras,
nežinau ar čia rašau, bet tikiuosi, kad čia.
Yra toks dalykėlis kaip tokie vos ne įklotėliai, kurie įsiklijuoja ant drabužių pažastų, kad neatsirastų dėmės ant drabužių. Gal žinot kur būtų galima jų įsigyti ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2011 05 04, 22:41)
Labas vakaras,
nežinau ar čia rašau, bet tikiuosi, kad čia.
Yra toks dalykėlis kaip tokie vos ne įklotėliai, kurie įsiklijuoja ant drabužių pažastų, kad neatsirastų dėmės ant drabužių. Gal žinot kur būtų galima jų įsigyti ir kokia kaina?  4u.gif

jei kalba eina apie 1-2DRY iklotukus, tai galima isigyti parduotuvėse: Douglas, Kristiana, Sarma ir Kosmada, taip pat panarsius google ismeta el.pard. kurioje ju galima isigyti http://www.assorti.l...zastims-12vnt-m
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidziai @ 2011 04 15, 14:39)
As zinau viena labai gera produkta Driclor, jo kainyte apie 50 Lt, bet gerai paieskojus manau ir pigiau galima rast:) Tikrai, tikrai veiksmingas dalykas, nezinau kiek jis kenkia ar nekenkia, bet veikt tai veikia, rezultatas super, po keliu naudojimu thumbup.gif
Tik tiek kad jis yra su alkoholiu, tai pas ka jautresne oda gali dirginti, bet del jo efekto  galima ir pakenteti:)

QUOTE(Oksana76 @ 2011 04 28, 10:58)
Prisiskaiciau apie ta isgirta Driclor'a  smile.gif , tai ir uzsisakiau per amazonke. Gavovi su atsiuntimu 34 lt  mirksiukas.gif ( 75 ml ). Vakar uzsukau i Camelijos vaistine tai ten 35 lt 20ml kainuoja  doh.gif .

moterys, nejaugi jums visiškai nusispjauti į jūsų sveikatą? Ar žinot kokią žalą daro tas "labai geras produktas" Diclor? rolleyes.gif

Čia šiaip pasiskaitymui.. http://alijosius.eu/...dezodorantuose/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 09 gegužės 2011 - 09:24
O kas ieina i to Driclor sudeti, kad kenkia taip labai?
Atsakyti