Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 23, 21:06)
taip sulaiko ir prakaita 4u.gif bet zinai tau gali ir ne padeti,todel kad apie ji siek tiek skaiciau ir yra nusivilusiu zmoniu. smile.gif

Isbandyti vistiek reikia mirksiukas.gif o gali ir padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 23, 23:33)
Isbandyti vistiek reikia mirksiukas.gif  o gali ir padeti ax.gif
man padejo,tai ir tau pades user posted image
Atsakyti
Laba... turiu problemele kaip ir daugelis manau... verysad.gif Pastojau ir pradejau prakaituoti (pazastys), atrodo nieko neveikiu ir vistiek prakaituoju, nespeju apsirengti o jau bliuskele ''dvokia'' labai man tas nepatinka... schmoll.gif Ka patartumet naudoti? Iki pastojimo nieko panasaus nebuvo... Gal ir ne toj temikej, bet nieko panasaus neradau kitur... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 24, 11:50)
man padejo,tai ir tau pades user posted image

Siandien nusipirkau, bet pirkau maza (travel size) ax.gif jei netiks tai nors nebus gaila pinigu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gnulee @ 2009 03 24, 16:36)
Laba... turiu problemele kaip ir daugelis manau... verysad.gif  Pastojau ir pradejau prakaituoti (pazastys), atrodo nieko neveikiu ir vistiek prakaituoju, nespeju apsirengti o jau bliuskele ''dvokia'' labai man tas nepatinka... schmoll.gif  Ka patartumet naudoti? Iki pastojimo nieko panasaus nebuvo... Gal ir ne toj temikej, bet nieko panasaus neradau kitur... unsure.gif

Sveika 4u.gif man kartais pries mm taip budavo doh.gif tai lisdavau i dusa kokius 3 kartus per diena ir is MB vyriska dezodoranta nugvelbdavau (nes jis stipresnis) hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
Nu kad dusas ir padeda tik trumpam, skaiciau kazkada kazkur kad nestuke.gif taip buna, bet manau tai neturetu trukti amzinai ir turi buti kazkoks budas ta isspresti greiciau... Kaip darbe issedeti su kvapais, gal ju niekas ir nejauciau tik as, bet... g.gif doh.gif
Atsakyti
as tai parsisiunciau driclor.
pora dienu jau kaip tepuosi. liuks. sausa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2009 03 24, 18:36)
Laba... turiu problemele kaip ir daugelis manau... verysad.gif  Pastojau ir pradejau prakaituoti (pazastys), atrodo nieko neveikiu ir vistiek prakaituoju, nespeju apsirengti o jau bliuskele ''dvokia'' labai man tas nepatinka... schmoll.gif  Ka patartumet naudoti? Iki pastojimo nieko panasaus nebuvo... Gal ir ne toj temikej, bet nieko panasaus neradau kitur... unsure.gif
zinai kartais padeda dieta mirksiukas.gif ne galima valgiti svogunu,cesnako,pipiru,ir astru maista,kepti mirksiukas.gif gal pabandyk.ir gali pabandyti THAI ,bet nupirk maza, jis blangus kainuoja 20.80 lt.dar gali pagerti bakteriju(bifilac,arba jogurtiniu) 4u.gif
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 19:24)
Siandien nusipirkau, bet pirkau maza (travel size)  ax.gif  jei netiks tai nors nebus gaila pinigu mirksiukas.gif
o kiek kainavo mazas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 24 kovo 2009 - 20:17
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 24, 18:02)
o kiek kainavo mazas  ax.gif

beveik 3 svarai 4u.gif didelis apie 5 kainuoja, bet pirma norejau isbandyt ar tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 21:00)
beveik 3 svarai 4u.gif  didelis apie 5 kainuoja, bet pirma norejau isbandyt ar tiks ax.gif
tai bus apie 15 lt smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 24, 19:12)
tai bus apie 15 lt smile.gif  ax.gif

GBP kursas jau apie 3,68 tai kazkur 11 Lt gautusi
Atsakyti
cia gal nelabai pagal tema, bet nezinau kur rasyti blush2.gif
turiu dicloral naudoju jau gal 3 menesius, laiko jis man tik 4 diena, is pradziu nenezedavo, o dabar ir pradejus prakaituot nezti, gal netaip kazkaip vartoju as ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2009 03 26, 20:36)
cia gal nelabai pagal tema, bet nezinau kur rasyti  blush2.gif
turiu dicloral naudoju jau gal 3 menesius, laiko jis man tik 4 diena, is pradziu nenezedavo, o dabar ir pradejus prakaituot nezti, gal netaip kazkaip vartoju as ji? g.gif
apie toki ne girdejau ax.gif gal bus (taip-dicloran)(Driclor) ax.gif g.gif per rusu google pasiieskok,ten daugiau info.
Gal pabandyk kokia savaite ne naudoti,gal praeis. 4u.gif
apie Driclor mirksiukas.gif
http://www.supermama...showtopic=35565
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 kovo 2009 - 21:39