QUOTE(Lietuva @ 2009 09 18, 16:32)
Senai berašiau, va dar viena mano kuri dabar žydi

mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų
Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti

mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų

Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti

Lietuva, kaip visada grazus tavo ziedeliai

Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 19, 18:40)
Ačiū už pagyras cimbukui
pamačiau ir įsimylėjau ir gerai, nes kitose bazėse gražesnio neužmačiau
Gaila, kad daugiau gražulių orchyčių neužmačiau bazėse, bet vsi tiek džiaugiuosi, nes svarbiausia žalią cimbuką radau, skambinau mamai sako ir aš noriu
Tai anskčiau pasakyt galėjo du ėmus būčiau, nors maniškis gražiausias
Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu

Kschatrija graži raibuolė, čia ne King Arthur? jei taip aš irgi turiu

Cimbukas superinis

Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 21, 12:35)
Tie falenopsiai, kur apie 40 lt kainuoja, verti savo kainos, spec. atvežti
bent man taip pasirodė

Man jos taip pat atrodo vertos kainos, tokios isskirtines, labai noreciau...

O savaitgali Aleksoto maximoje maciau tokiu idomiu phal po 17 lt, puse ziedelio balto, puse ruzavo