Įkraunama...
Įkraunama...

Dainavos poliklinika

QUOTE(Vilūne @ 2015 02 13, 15:02)
Laba diena.
Panos, reikalingi jūsų patarimai. Situacija tokia, kad keletą metų buvau porivačioje klinikoje, bet vėl grįžau į Dainavą dėl paprasčiausios priežasties, kad pigiau susitvarkyti dantis. Vyras neteko darbo, paskola, o mano atlyginimas irgi apkramtytas, tad galvoju nemokamai susitvarkysiu dantis, nes iškrito bliomba, porą savaičių apleidau.. Tai va, užsiregistravau pas gydytoją Pūrienę. Maloni, miela, iš pirmo žvilgsnio rūpestinga. Pakrapštė skylutę, uždėjo vaistukų ir sako: ar turėsite 10? Na, padaviau 10 eurų, o kitus 1,97 liepė susimokėti registratūroje. Nueinu kitą kartą, vėl pakrapšto, pavalo kanalą uždeda vaistų ir sako: "Ar turėsite 20?" Na sumoku dar tuos 20 eurų, o kasoje 2,56 euro. Dabar dar reikia vėl eit ir gal jau pagaliau užbliombuos.Bet kiek paprašys net nenutuokiu. Reikia tvarkyti dar vieną mažytę skylutę, bet pasakiau, kad kovo mėn. Dar dantis mano nesutvarkytas, o jau sumokėjau 34,53 euro. Na, buvau galvojusi duoti gal kokį 10-15 eurų, bet kada šitaip reketuoja - tikrai neverta. Galvoju, jei ji vėl pareikalaus iš manęs eurų, eisiu pas poliklinikos vadovą. Turiu neįgalumą (50 proc.), su finansais tikrai riesta, pagal įstatymą poliklinikoje, jei ten esi prisirašęs, tai moki tik už kaikurias medžiagas.Patarkite, kaip pasielgtumėte jūs? Iš vienos pusės baisu pyktis, paskui išvis niekur niekas nepriim, iš kitos pusės, bliamba, aš irgi dirbu, auklėju vaikučius, nieko iš pašalies negaunu ir neimčiau. Juk ir ji dirba valstybinėje įstaigoje, gauna atlyginimą. Ačiū panos už patarimą. O gal aš jau atsilikusi nuo gyvenimo ir viską iškreiptai suprantu.

Jaučiu pas ką lankėtės. Mano situacija ta pati: pakrapštymas, vaistų uždėjimas - 10 eurų, sekantį kartą vėl pakrapštymas - 20 eurų, galiausiai blombavimas - dar 20 eurų. Visa tai sumoketa gyd. Purienei, o dar kiek oficialiai į kasą. Tad danties gydymas kainavo apie 80 eurų. Reziume: jau po 2 mėn. teko dantį traukti, nes aiškino, kad kažkas blogai padaryta. Daugiau pas ją nesilankau. Baisi kyšininkė.
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2016 03 24, 23:31)
Jaučiu pas ką lankėtės. Mano situacija ta pati: pakrapštymas, vaistų uždėjimas - 10 eurų, sekantį kartą vėl pakrapštymas - 20 eurų, galiausiai blombavimas - dar 20 eurų. Visa tai  sumoketa gyd. Purienei, o dar kiek oficialiai į kasą. Tad danties gydymas kainavo apie 80 eurų. Reziume: jau po 2 mėn. teko dantį traukti, nes aiškino, kad kažkas blogai padaryta. Daugiau pas ją nesilankau. Baisi kyšininkė.

Moterys.jus irasa padarykit.bus irodymas.nu baisu.tokias prigaut reik
Atsakyti
O kaip Gyd. Bieliauskiene? man ji kazkokia idomi. Noriu pas kita... niekad nedaro kraujo tyrimo kai prasau... ne man nei mano seimos nariui....
Atsakyti