Įkraunama...
Įkraunama...

Dainavos poliklinika

QUOTE(jurave @ 2010 08 23, 22:20)
Nuo rugsėjo 20d. grįžta šeimos gyd. R.Sondienė.Ji priiminėja ir vaikučius ir suaugusius.Šauni gydytoja thumbup.gif .

Gydytoja puiki, atsakinga, rupestinga thumbup.gif
Kas nepatiko, tai tik eiles daznai uzsitesdavo tarp suagusiuju ir vaiku grafiko doh.gif
Bet verta budavo laukti. Teks grizti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetukas8 @ 2011 01 20, 23:45)
Labai laukiu Jūsų pasisakymų...Noriu apsilankyti pas ginekologa..Nesenai prisiregistravau Kauno Dainavos poliklinikoje, todėl noriu nuoširdžių komentarų apie ginekologes..Galbūt ir jūs ką nors žinosite,turėjote panašių problemų - mečiau po 4 m. kontracetines ir po pusės mėn. teko gerti skubiąją kontracepciją...Labai po jos kraujavau...Dabar praėjo mėnuo ir niekaip nesusergu...  schmoll.gif Be to,po tos tabletės mylintis jaučiu pilvo apačioje nedidelį skausmą... Labai prašau pagalbos...

as lankiausi pas D.Razanskiene, ji jau metuose, bet bendra kalba labai radom...
Papildyta:
musu seima lankosi pas seimos gydytoja V.Paplavskiene, tiesa ji Petrasiunu poliklinikoje, bet si poliklinika yra Dainavos poliklinikos padalinys... tikrai labai smagi, siuolaikiska gydytoja...
Atsakyti
Pas D>Ražanskienę ir aš lankausi-maloni man jinai ir kartu patinka kad konkreti-tiesiai šviesiai kalba,negražbyliauja.O jei kam teks lankytis pas dermatovenerologą,tik neikit pas L.Malinauskienę.Nežinau ką ji ten veikia ir nepanašu,jog mediciną išviso mokėsi.ji žino tik vieną ligą alergiją.Dukra visą mėn.gydėsi nuo jos,o kad jai niežai išsiaiškinom pačios iš interneto.Ir sužinojau,kad ir mano bendradarbė pas ją nuo alergijos nustatytos gydėsi,o visai ne alergija buvo.Šiandien nuėjau jai "padėkojau"kad platina sėkmingai niežus po Kauną ir dar pas jos vyr.gyd.nuėjau pasakyti,kad siųstų ją tobulintis.
Atsakyti
sveiki dainaos poliklinikoje dirba labai labai sauni moteru gydytoja RIAUKIENE:) rekomenduoju visiems:)
Atsakyti
Gal žinot, kur dingo E.Jarmolavičienė? g.gif
Neina pas ją užsiregistuoti... Neskambinau, bet įdomu būtų sužinoti.
Atsakyti
Mes busimi naujokai siame rajone,esame triju asmenu seima,pas ka reiktu uzsirasyt?gal ka patartumete?dekui 4u.gif
Atsakyti

Laba, Jarmolavičienė turi leliuka, taigi kol kas auginasi. Gal veliau gryš dirbti.

QUOTE(sviecia_saule @ 2011 04 27, 16:38)
Gal žinot, kur dingo E.Jarmolavičienė?  g.gif
Neina pas ją užsiregistuoti... Neskambinau, bet įdomu būtų sužinoti.

Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 07 28, 18:45)
Mes busimi naujokai siame rajone,esame triju asmenu seima,pas ka reiktu uzsirasyt?gal ka patartumete?dekui 4u.gif

Man šeimos gydytoją paskyrė pagal gyvenamą vietą smile.gif pati neseniai čia užsiregistravau. susilaukiau daug gerų atsiliepimų apie ginekologę Jakubauskienę, bet pati dar nebuvau smile.gif O gal kas galit rekomeduoti odontologą gerą? g.gif
Atsakyti
atnaujinu tema. planuoju registruotis dainavos poliklinikoj su seima. renkuosi is siu gydytoju:

Ziliukiene Alyte
Lunskiene Jurate
Slekiene Jurate
Duskina Ana
Vilimiene Janina
Zabeliene Diana

gal kas galite ka nors gero ar blogo apie jas pasakyti?
Atsakyti
Tema numirusi, bet gal kas pasakys ka nors apie seimos gydytoja Dainavoje suaugusiems, nes siemet puses gydytoju neliko
Atsakyti
Gal kas gali pasisakyti apie gydytojus endoskopuotojus? Turiu siuntimą ir nežinau pas ką registruotis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinge @ 2011 04 20, 00:35)
Pas D>Ražanskienę ir aš lankausi-maloni man jinai ir kartu patinka kad konkreti-tiesiai šviesiai kalba,negražbyliauja.O jei kam teks lankytis pas dermatovenerologą,tik neikit pas L.Malinauskienę.Nežinau ką ji ten veikia ir nepanašu,jog mediciną išviso mokėsi.ji žino tik vieną ligą alergiją.Dukra visą mėn.gydėsi nuo jos,o kad jai niežai išsiaiškinom pačios iš interneto.Ir sužinojau,kad ir mano bendradarbė pas ją nuo alergijos nustatytos gydėsi,o visai ne alergija buvo.Šiandien nuėjau jai "padėkojau"kad platina sėkmingai niežus po Kauną ir dar pas jos vyr.gyd.nuėjau pasakyti,kad siųstų ją tobulintis.

jo,as kai ja pamaciau isejau,labai nesimpatiska,ir pasirodo kad ir gerai kad nejau,bet labai dziaugiuosi kad papuoliau pas Audrone Majeriene,labai nuostabi gydytoja,rupestinga
Atsakyti