Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

QUOTE (šilka @ 2004 11 17, 20:21)
Praeis savaime, bet masažas būtų labai gerai thumbup.gif

Nugi tikrai po biski praeina smile.gif
Atsakyti
blink.gif paskaiciau apie tai, kad del epidurinio skaudeti turi ir net negera pasidare.o varge, tai gal is vis tas skausmas nepraeis?
Man kiekviena diena skaudejo iki 2 men. taciau dabar vakare skauda, ir nakti jei prie vaikucio keliuos, tai po to negaliu uzmigti del nugaros maudimo arba koju skausmo...laukiu,kol paaugs.

As tiesa pasakysiu - as taip pervargau siuos pirmus metus, kad man vos stogas nenuvaziavo. unsure.gif dabar as ieskausi darbo kaip issigelbejimo, dedu viltis i aukles ir i vyra, nes jis prizadejo, kad kelsis prie vaiko ir migdys, kad tik as atsigauciau.sako, tu tik man nors 2 val. per diena sypsokis ir viskas bus gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2004 11 11, 18:45)
Man ilgokai skaudėjo nugarą, nors gimdžiau be jokio nuskausminimo. Ypač skaudėdavo, kai pasilenkusi ką dirbdavau ir reikėdavo atsitiesti. Ėjau net pas gydytoją, bet paaiškino, jog tai normalu. Kartais trindavau nugarą Fastum gel. Aišku, visi skausmai praėjo su laiku...

ir as gimdziau naturaliai,praejo beveik 4 men.,bet nugara dar skauda cry.gif kartais net vaika negaliu pakelt,ruosiuos pas gydytoja,bet vis laisvo laiko truksta,gal kaip nors... blush2.gif
Atsakyti
O man jau nugara skauda 4 metai is akrto po gimdyno, tiesa dare spinaline narkoze, tai gal del to sad.gif o didizuasi skausmai pasireiskia kas pusmete, tai tada guliu kaip lavonas , neapsakomas skausmas sad.gif nors ir pas gydytojus ir rengena dariau bet priezasties neranda sad.gif
Atsakyti
Man nei epidūro nedarė, nei nieko, o nugarą irgi paskauda. Raumenys nedarant mankštos pasilpo, vaiką pasitaiko pakilnot, o dabar dar antro laukiu, kai pykina, sėdžiu susikūprinus. Kam po to neskaudėtų... sad.gif
Po antro gimdymo būtinai grįšiu prie sporto. Taip nusibodo jaustis invalide...
Užjaučiu jus visas, kam stipriai skauda. Tikrai bjaurus dalykas (turėjau nugaros nervų uždegimą - antro nenorėčiau).
Atsakyti
man dare spinaline. Tai nezinau del to ar ne del to, bet nugara pradejo skaudet po puses metu. Padeda karsta vonia. Tam kartui.
Atsakyti
Aš iki pirmo gimdymo nežinojau, kas yra nugaros skausmas. Darė epidūrą, ir toj vietoj jau kitą dieną jaučiau kaip vinį įkaltą. Po to laikui bėgant "vinių" nugaroj vis daugėjo... Jei reikėdavo naktį atsikelti staigiau, tai atrodė per pusę lūžtu. Kai po puse metų pasiskundžiau ginekologei sakė taip yra dėl dėl epidūro, ir tipo bus visą gyvenimą blink.gif na, aš tada pagalbos ir neišokjau, bet po keturių metų kokių, skausmaui darantis vis didesniam, nueėjau vis tik pas gydytoją, bet buvo vasara, aš gražiai atrodžiau - įdegusi, gražiai apsirengusi, išsitiesusi, ir kaip supratau gydytoja nepatikėjo, kad man skauda... sako negi dabar su rentgenu tave svitinsim - mankstinkis ir tepkis fastum gel. Na bet kad nuo to nieks nesikeite... Tada as savo iniciatyva ejau i masaza, bet padejo tik tam kartui... Vnz kankinuosi labai su tuo skausmu. kai tik galesiu, o tai bus tubut tik po artejancio gimdymo kai baigsiu maitinti, eisiu butinai i rentgena ir tiesiai pas koki chirirga. Sakau, gal koks guziukas susidares po to epiduro, kuris man ten ir spaudzia stubura...
Atsakyti
Su epidūru gimdžiau, bet nugarą pradėjo skaudėt, kai lialius 2.gif pasunkėjo. Dabar jau neskauda - pripratau nešioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuki @ 2004 11 11, 21:12)
Tame ir esmė,kad gimdžiau natūraliai be jokio epidūro,o nugarą skauda. sad.gif

Reiktu ir man patarimo,gimdziau be epidurinio o nugara skauda klaikiai.Kaip tik savo panele maudau taip vos atsitiesiu nuo voneles.Gal kas koki patarima turit nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
Skauda baisiai,.. Epidurinio nebuvo, viskas normaliai... Vaikai mano dideli, o as..na tokia prie vidutiniu. Padeda manksta (uzsiimu joga, kai tinginys labai neuzpuola), basenas ir masazas. Bet ejau pas viena vyriski tai man netiko, nuejau pas kita masaziste Kaune, tai padejo pusei metu. Nusipirkau tepalo IBUPROFEN, kai jau nebegaliu padeda, bet medikamentais piknaudziuati nenoriu ax.gif
Atsakyti
praejo puse metu po gimdymo,ir man jau nebeskauda! thumbup.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
Skaudėjo gal tik pirmą mėnesiuką. O paskui savaime praėjo biggrin.gif
Atsakyti