Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

man irgi labai dažnai skaudėdavo nugarą, bet atradau gerą dalyką nusipirkau ortopedinę pagalvę ir kol kas man nugaros neskauda smile.gif
Atsakyti
As irgi kankinuosi doh.gif su tais nelemtais nugaros skausmais. Rytais is lovos siaubingai sunku iskart atsikelt.
Pries kelias dienas dar lovytes dugna nuleidom zemyn, tai dabar kaskart kai reikia paimti dukriuka is lovytes nueina skausmelis per strenas.
Bandziau as ir tempimo pratimus daryti, ir masazus ir silta vonia. Tam kartui-gerai, bet veliau ir vel viskas kartojasi doh.gif
Atsakyti
Pas mane jau 12 metų yra stuburo išvarža ir gydytojai sakė, kad turėtų būti sunku ir lauktis ir gimdyti, bet šiaip tai tikrai nieko bent man nepasikeitė po gimdymo situacija ... smile.gif
Atsakyti
man irgi tas pats, tai nuolat darau mankstas, vonia ir stengiuosi i masaza nulekti
Atsakyti
Mane irgi pradejo kankinti skausmai. Anksciau su nugara niekad problemu nebuvo, ir per nestuma viskas buvo gerai. O pagimdziau ir prasidejo. Ypac jauciasi vakarais,negaliu nei susilenkt ,nei pasisukt schmoll.gif
Atsakyti
Kolkas skausmeliai dar neatsirado rolleyes.gif gal ir nebus rolleyes.gif
Atsakyti
o man stuburo isvarza itaria.man cezari dare.o nestumo metu ypac i pabaiga skaudejo uodegikauli.nestumo metu priqaugau 10kg.
Atsakyti
Man nugara pradejo skaudeti kai mazei buvo kokie 4 men, ir pradejau sportuoti... bet nugaros skausmas tesesi iki tol kol daug nesiojau maze.. Dabar pati vaiksto ir nugaro skausmai dingo
Atsakyti
Ir mane va po gimdymo kankina nugars skausmai. Po pirmojo gimdymo atsimenu, kad taip pat buvo, bet kai numečiau svorį, visi skausmai ir pradingo 4u.gif tai reiks ir dabar susiimt ir mest priaugtus kilogramus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2009 12 18, 19:29)
Ir mane va po gimdymo kankina nugars skausmai. Po pirmojo gimdymo atsimenu, kad taip pat buvo, bet kai numečiau svorį, visi skausmai ir pradingo  4u.gif  tai reiks ir dabar susiimt ir mest priaugtus kilogramus  ax.gif

As numeciau 14 kg,o buvau priaugus tik 4,bet su nugara tai tikra beda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2009 12 19, 19:26)
As numeciau 14 kg,o buvau priaugus tik 4,bet su nugara tai tikra beda  verysad.gif

ir aš priaugau 8 kg, po šešių dienų dingo 7. Bet skausmelis tos nugaros, kad ojoi g.gif
Atsakyti
uzvedziau sia tema,tad dabar galiu atsakyti.jau esu po gimdymo tad galiu pasakyt tikslei apie tas isvarzas.gimdymo metu guledama jauciau diskomforta nugaroje,buvo sunku issiskest,bet iskentejau.o db jau antra sav po gimdymo tai lg ir nieko,nu nebent kaip maziu reikia panesiot ant ranku ilgiau,tai tada pasijaucia skaumelis.tad turincios isvarzas nebijokit gimdyt thumbup.gif
Atsakyti