Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Nugaros skausmai ir mane kamuoja. Atsirado antro nėštumo metu, Po gimdymo dar labiau sustiprėjo. Jau aštuntas mėnuo, kaip kankinuosi schmoll.gif Lankausi pas gydytoją Vaidelį Raudonajam kryžiuj. Jis ten taip neblogai aplaužo mane kaskart biggrin.gif Vaistų paskyrė gert, korsetą išrašė. Bet nugaros skausmai nepraeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katineliosaulyte @ 2012 09 28, 21:27)
Kvalifikuota kineziterapeutė-masažistė Jūratė grožio klinikoje atlieka klasikinį masažą, kuris naikina raumenų įtempimą, mažina galvos skausmą, profilaktiškai padeda gydyti nugaros, kaklo bei juosmeninės stuburo dalies skausmus.Tai pat atlieka gydomuosius masažus, po įvairių traumų, turint stuburo problemų. Taip pat atlieka relaksacinius bei medaus masažus.
Anticeliulitiniai masažai rankomis ar LPG aparatu. Masažuojamos šlaunys, sėdmenys, pilvo apačia. Masažas stiprina odos audinių tonusą, mažina celiulito požymius bei kūno apimtis. Kreiptis tel: 864734188.

Na reikes bandyti skambinti, nes jau gyventi neimanoma su skausmu
Atsakyti
Anksciau turejau problem su nugara, o dabar ryte buna ant sono apsiversti negaliu.
aisku, vaika panesioji, ismaudai, perrengi, tu pampers keitimas ir atsilenkti atrodo negali doh.gif
bet paprasau vyro, kad padarytu masaza. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 05, 11:03)
Anksciau turejau problem su nugara, o dabar ryte buna ant sono apsiversti negaliu.
aisku, vaika panesioji, ismaudai, perrengi, tu pampers keitimas ir atsilenkti atrodo negali  doh.gif
bet paprasau vyro, kad padarytu masaza. biggrin.gif

Atrodo, kad parašėte apie mane 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytės
visoms , kurioms skauda nugarą, pasiūlyčiau lankyti jogą, tai vienintelis būdas, kuris visas jus išvaduos nuo nugaros skausmų, man pačiai taip pat labai skaudėjo, padėjo tik joga, žinoma reikia ir čia, kad būtų geras jogos instruktorius, kuris išmanytų ir būtų atsidavęs savo darbui, tad siūlau jogą, kai jos nelankiau, skeptiškai į ją žiūrėjau, bet galvoju pamėginsiu, likau labai patenkinta, rezultatai džiugina.
Atsakyti
man su pirmu ir antru nestumu skaudejo nugara, bet po nestumu praejo, nu dabar sutreciu, tai toks skausmas, kad vos galiu kenteti ir prasidejo gal nuo 24sav, kai pasilenkiu, girdisi toks tarsi trakstelejimas, toks vaizdas, kad kazkas butu is vietos iseje, ziuresiu kaip bus po gimdymo, nes skausmas baisus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuki @ 2004 11 11, 16:32)
Sveikos pagimdžiusios,
po gimdymo praėjo beveik 3 mėn.viskas susitvarkė,išskyrus tai,kad kamuoja nugaros skausmai,ko nebuvo nėštumo metu. g.gif Gal kuriai taip buvo,ką darėte? unsure.gif
Iš anksto dėkui už atsakymus.

siulyciau pastiprinti pilvuka ir nugaryte pratimais, kad ir visai paprastais, lengvuciais, elementariais smile.gif
Atsakyti
Paskutiniais nėštumo mėnesiais ėmė skaudėt nugarą, o paskutines savaites jau vos paėjau, tiesiog vilkau kojas... Po gimdymo klaikiai skaudėjo, nė pasierst nė pasijudint, kojas vilkau, kiekvienas žingsnis su ašarom. Su laiku praėjo. ;abai pablogėdavo pagulėjus ant kietos lovos, pvz., gimdymo namuos sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ar dar yra likusiu su nugaros skausmeliais? ax.gif ax.gif man nugara ziauriai pradejo skaudet 17 nestumo savaite, lankiau baseina, nesiojau dirza, kazkiek padej, bet ne per daugiausiai, buvo naktu kai i wc slaiuziau keliais tikraja to zodzio prasme, dabar praejo metai po gimdymo, bet skausmai niekur nedingo, ejau ir i masazus, ir i mankstas, ir i baseina, dariausi akupunktura, kazkiek pagerejo, bet vistiek mane skauda, nugara ziauriai issikreipus, vaika nesioju tik ant desnio klubo, kaire puse visai nusilpus, jau antra savaite lankausi pas nervu daktare, daro biopunkturas, tai rytais is lovos isvis vos issiridenu, dar prie to kasdien 4 ampoles vaistu reikia susileist, tai cia jau vyras situo klausimu padeda, sako nuo antros savaites pagereja, tai laukiu kitos savaites ir to pagerejimo, magnetinio daryt negali, nes per skausmus negaliu isguleti ramiai ant nugaros, tai dabar sake musu tikslas atpalaiduoti nugara tiek, kad iseitu padaryti magnetini unsure.gif unsure.gif na bet jau pavargau nuo skausmu, tai jomajo, gyvemnimo normalaus nera doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man, kaip ir daugeliui iš jūsų, po gimdymo žiauriai skaudėjo nugarą. Bet tikrai žiauriai. Buvo momentų, kai galvojau, kad jau daugiau niekada nebevaikščiosiu, nes kojos tirpo, rankose neturėjau jėgų, miegant labai tirpdavo. Kai dukrytei suėjo pusė metų nebeiškenčiau ir nuėjau masažo. Padarė klasikinį, viso kūno. Blogiau nebuvo, bet nieko nepagerėjo po 6 masažų kartų. Tada draugė rekomendavo masažuotoją, kuri atlieka gydomąjį masažą, daug dirba su aktyviais taškais. pagerėjo po antro karto. Taip pat gavau daug patarimų, parodė pratimų kuriuos galima daryti, kuriuos ne. Labai paprasta pasakyti: "eikit į jogą ir bus gerai". Abejoju, kad nuėjus su pertempta nugara jogoj ką naudingo padarysit. Pirmiau reikia pasyviai pasigydyt, o kai bus raumenys paruošti, tada jau galima eiti sportuoti smile.gif tai va, jei kam reiks - galiu pasidalinti kontaktais, nes vis dar lankausi profilaktiškai pas tą pačią masažuotoją smile.gif
Atsakyti
Man padejo manualine terapija, nors palauzymai nemalonus, bet po to kasdien nereik skausmo kesti.
Atsakyti
Po pirmu 2 gimdymu neskaudejo nugaros,na aisku tik nestumo metu i pabaiga.Bet va po trecikojo,einu kaip 100 metu babulia susirietus,pries pastojima buvo luze uodegikaulio slankstelis ir kryzkaulis,dabar nutent toi vietoi ur skauda,bet skausmas kosmariskas,net koja tirpsta einant atrodo kad koja kazkokia medine,nezinau ar ten pas mane kas prasiskyre ar kas ten,laukiu kol normaliai sugysiu po gimdymo ir eisiu pas gydytojus ieskot problemos ir jos sprendimo,nes kasdieninis gyvenimas apsunkintas su tokiu skausmu turint naujagimy.
Atsakyti