Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

Sveiki,

Norėčiau paklausti, gal kas žinote apie šiuos dėstytojus (man reik rinktis tarp šių dviejų ir nežinau ką rinktis).?

V. Paltanavičius - Logika ir mokslo metodologija (noriu rinktis, bet girdėjau, kad pas jį egzamino niekas neišlaiko iš pirmo karto).

E. Kavoliūnaitė - Teisės pagrindai (teisė nežavi, bet jei Paltanavičius - kirvis, tai teks rinktis).

Ačiū iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2009 10 13, 14:04)
dekoju 4u.gif
o gal kam jau teko laikyti politologija pas A. Visockaite? Kokie atsiliepimai apie egzamina? 4u.gif

Aš jau esu rašiusi apie ją atsiliepimą.
Ką galėjau diagnozuoti iš jos elgesio - dėstytoja nemėgsta neakivaizdininkų, Nuotaika keičiasi kas 5 min. Kai užėjo gerumo priepuolis, parodė kur ieškoti atsakymo į vieną klausimą, kitus klausimus pažiūrėjo, pasakė, jei buvo klaidų.
Bet šiaip, vertina objektyviai, kiek surinksi balų, tiek gausi.
Atsakyti
Aš irgi su BPT uždaviniu mučinuos. Iki kada jį priduot? Kokiam dėstytojui? Gal kur egzą priiminės adresuot?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 10 13, 14:12)
Merginos, help, gal kas zinosit: BPT uzdavinukas ir ten buvo nuolat kaitaliojami parodymai liudytojo, tiek ikiteisminio tyrimo prokurorui duoti, tiek ikiteisminio tyrimo teisejui atliktoje akistatoje, tiek teisme. Teismas remesi parodymais duotais ikiteisminio tyrimo prokurui. Visai pasimeciau ir nebeatrenku, kuriais turetu remtis priimant apkaltinamaji nuosprendi. doh.gif Skaitau, skaitau, akys isvarvejo...
Kazi, jei uzdavinys buna neteisingai issprestas ar prileidzia prie egzo? g.gif

Ar tikrai ikiteisminio tyrimo prokurorui? Ne teisėjui? Šiaip manyčiau, kad teismas vertina įrodymų visumą. Jei parodymai buvo nuoseklūs, ir kartu su kitais įrodymais sudarė neginčyjamą visumą, gali remtis. teismas gali traktuoti, kad vėlesnis parodymų kaitaliojimas - tik siekimas išvengti atsakomybės.
Atsakyti
labas smile.gif gal kas turit kokiu psichologijos konspektu? smile.gif ir siaip patarimai nepakenktu kalbant apie psichologijos studijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2009 10 13, 13:15)
gal galetum ir man si konspektuka atsiusti 4u.gif  aldoncik@gmail.com

oo..lyginamosios kosnstitucinės teisės konspekto ir aš norėčiau i.deksne@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2009 10 13, 14:59)
Aš irgi su BPT uždaviniu mučinuos. Iki kada jį priduot? Kokiam dėstytojui? Gal kur egzą priiminės adresuot?

aš atidaviau šiandien. Kiek žinau reikia iki pirmosios paskaitos atiduoti, bent jau taip rašo metodiniuose nurodymuose, jei neklystu.

Nunešiau į BPK katedrą ir palikau.

Kelintas jūsų uždavinys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 13 spalio 2009 - 15:15
QUOTE(Fanfan @ 2009 10 13, 13:59)

Suprantu, kad iki pirmos paskaitos sesijoje. Adresuosiu, kas priimines egza.

QUOTE(mėnulis @ 2009 10 13, 14:49)
Ar tikrai ikiteisminio tyrimo prokurorui? Ne teisėjui? Šiaip manyčiau, kad teismas vertina įrodymų visumą. Jei parodymai buvo nuoseklūs, ir kartu su kitais įrodymais sudarė neginčyjamą visumą, gali remtis. teismas gali traktuoti, kad vėlesnis parodymų kaitaliojimas - tik siekimas išvengti atsakomybės.

Tikru tikriausiai-"...duotais ikiteismini tyrima atlikusiems prokurorams..." Tas ir yra, kad parodymai nebuvo nuoseklus ir "jokiu kitu duomenu, patvirtinanciu R.T. parodymus, duotus ikiteisminio tyrimo metu prokurorams, teisme nebuvo nagrineta."
Susiveliau tiek, kad nebeatrenku nieko. doh.gif blush2.gif

O, atrodo, kad jau zinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 13 spalio 2009 - 16:16
Laba 4u.gif Gal kas buvote siandien zemes teises, parlamento ir sveikatos teises paskaitose? Pasidalinkite informacija apie egzaminus, nes pati sergu, negalejau nueiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 13, 09:49)
Mėnuli, mes su Aivuke irgi turime priėjimą prie grupso  mirksiukas.gif

Bet gal jos kitoks grupsas ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2009 10 13, 14:12)
Merginos, help, gal kas zinosit: BPT uzdavinukas ir ten buvo nuolat kaitaliojami parodymai liudytojo, tiek ikiteisminio tyrimo prokurorui duoti, tiek ikiteisminio tyrimo teisejui atliktoje akistatoje, tiek teisme. Teismas remesi parodymais duotais ikiteisminio tyrimo prokurui. Visai pasimeciau ir nebeatrenku, kuriais turetu remtis priimant apkaltinamaji nuosprendi. doh.gif Skaitau, skaitau, akys isvarvejo...
Kazi, jei uzdavinys buna neteisingai issprestas ar prileidzia prie egzo? g.gif

Reikia taisyt būtinai
Papildyta:
QUOTE(kaaa @ 2009 10 13, 17:32)
Laba  4u.gif  Gal kas buvote siandien zemes teises, parlamento ir sveikatos teises paskaitose? Pasidalinkite informacija apie egzaminus, nes pati sergu, negalejau nueiti  rolleyes.gif

Žemės reikia skaityt monkevičiaus vadovėlį bei žemės įstatymą. Parlamento kita dėstytoja nei pavasarį, tai nebloga, bet pridiktavo ką reikia išsitraukti, ten nemažai...
Sveikatos konsultacija vyko laaaabai trumpai, pasakė, kad testas bus iš skaidrių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 13, 17:25)
Bet gal jos kitoks grupsas ?  g.gif

Gal ir kitas, bet atsiliepimai grynai iš mūsiškio ax.gif

Mėnuli, pas mus su 06 gale, o jūsiškis koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 13, 20:11)
Gal ir kitas, bet atsiliepimai grynai iš mūsiškio  ax.gif

Mėnuli, pas mus su 06 gale, o jūsiškis koks?  bigsmile.gif

Tai tada mano kitas grupsas - gale - 08. biggrin.gif
Manau, kad info nepamaišys. 4u.gif
Ar rinksitės kas nors ikiteisminį tyrimą?
O šiaip, ar pakoregavo jūsų pasirinkimą per konsultacines paskaitas gauta informaciją apie egzaminus?
Aš dabar juodai pasimetus. nebežinau ar laikyti žemės teisę, ar sveikatos rinktis. Nors ten irgi - virš 200 skaidrių. doh.gif
Atsakyti
senokai lankiausi, gal todėl nelabai besigaudau - čia vis dar 'mru moksliukų klubas' ar jau kaip atrodo kokios konkrečios specialybės ar net kurso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 14 spalio 2009 - 08:44