Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

Gal kas laiket darbo sutarti pas Krasauska? Ka gero galit pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 18, 17:05)
Gal kas laiket darbo sutarti pas Krasauska? Ka gero galit pasakyti?  g.gif

39 šios temos puslapyje to paties klausiau ir netgi gavau 1 atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 18, 18:32)
39 šios temos puslapyje to paties klausiau ir netgi gavau 1 atsakymą  rolleyes.gif

Labai atsiprasau tikrai nepastebejau blush2.gif
Aciu uz komentara ir nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamelione @ 2009 10 17, 22:50)
norejau paklausti kaip civilines teises destytojas Birstonas? Ka jis dazniausiai per egzus duoda? ax.gif

davė uždavinį ir 4 kl. susijusius su juo. Naudotis kodeksu galima. Buvo kažkas apie dovanojimą...kaip vertina nežinau dar, rezultatai kt. savaitę. ax.gif
Atsakyti
Sveikos moksliukes, apie Krasauska mano kitokia nuomone, nors gal zmogus pasikeite, as pas ji berods pries4-5 metus laikiau DT tai musu pazymiai buvo siaubingi ir neislaikiusiu buvo nemazai. Norejo, kad kodeksa moketume mintinai doh.gif
Dar prie to pacio, gal yra ketvirtadieni vaziuojanciu is Klaipedos i univiera? Noreciau prisijungti, gal kas paimtumet ax.gif
Atsakyti
atsiuskite prasau sveikatos teises skaidres. aciu gutezster@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Spurgute_08 @ 2009 10 17, 19:24)
Sveikutes, na, ar laikete zemes teise pas Saltauskiene? Kaip sekesi? Kokie klausimeliai papuole? Neturejau galimybes atvykti i egzamina, ir be to, nieko apie si egzamina nesu girdejusi, tai labai smalsu suzinoti kaip, kas ir pan. Siek tiek neramu man del jo  unsure.gif
O pas Katuoka, liudna, na, is tikruju to ir tikejausi.... skola  verysad.gif
Papildyta:
jo, ir man bakalaurinis darbas butu priimtinesnis nei baigiamieji egzaminai

Aš laikiau žemės teisę pas šaltauskienę. Mano klausimai buvo:
Ar valstybė gali būti lygiateisis civilinių teisinių santykių subjektas?
Kas yra amalgamacija. pateikite pavyzdžių.
Žemės servitutų rūšys.

Man geriau valstybiniai egzaminai, nei bakalaurinis. Čia aš tokią nuomonę susiformavau po magistrinio rašymo. daugiau nebenoriu jokių rašto darbų.

QUOTE(mokslas1982 @ 2009 10 17, 20:13)
gal galit atsiusti sveikatos teises skaidres arba parasyti, kur jas rasti. beja ar kas ruosiasi laikyti ikiteismini tyrima ir is ko mokytis gal zinot? laukiu skaidriu i gutezster@gmail.com  aciu smile.gif

Aš laikysiu ikiteisminį tyrimą, jei dar spėjau įtilpti į studentų sąrašą. Mokysiuos iš BPT vadovėlio (skyrius apie ikiteisminį tyrimą), kodekso ir komentaro bei 2 generalinio prokuroro rekomendacijų. Dabar dar nežinau kokios jos, bet pasikonsultuosiu su grupiokėm, gal kuri žinos.
Sveikatos teisės nesiruošiu laikyti. Skaidrių neturiu.
Atsakyti
gal kam teko laikyti finansu apskaita pas L. Kazlauskiene, kokie atsieliepimai butu? 4u.gif izangines paskaitas mums deste kita destytoja (J. Bikiene), o egzaminas numatytas pas sita... g.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2009 10 18, 22:01)
Sveikos moksliukes, apie Krasauska mano kitokia nuomone, nors gal zmogus pasikeite, as pas ji berods pries4-5 metus laikiau  DT tai musu pazymiai buvo siaubingi ir neislaikiusiu buvo nemazai. Norejo, kad kodeksa moketume mintinai doh.gif
Dar prie to pacio, gal yra ketvirtadieni vaziuojanciu is Klaipedos i univiera? Noreciau prisijungti, gal kas paimtumet ax.gif

As irgi esu girdejusi, kad vieniems lengvai, kitiem nelabai pavyko pas si destytoja egzaminas. Faktas tas, kad destytojas reiklus.
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 19, 10:52)
As irgi esu girdejusi, kad vieniems lengvai, kitiem nelabai pavyko pas si destytoja egzaminas. Faktas tas, kad destytojas reiklus.

Na aš save raminu tuo, kad darbo sutartis yra laisvai pasirenkamas dalykas vertinamas įskaita tai gal nebus labai jau griežtas... blush2.gif

Maroka, Jums taipogi kreditų trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 10 19, 12:22)
Na aš save raminu tuo, kad darbo sutartis yra laisvai pasirenkamas dalykas vertinamas įskaita tai gal nebus labai jau griežtas... blush2.gif

Maroka, Jums taipogi kreditų trūksta?

Mums Darbo sutartis alternatyvus ir egzaminas.
Kreditu truksta ir man, bet nezinau ka rinktis unsure.gif visus normalesnius esu laikiusi, bet kai pakites planas dabar nebezinau ka ir rinktis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 19, 12:06)
Mums Darbo sutartis alternatyvus ir egzaminas.
Kreditu truksta ir man, bet nezinau ka rinktis  unsure.gif  visus normalesnius esu laikiusi, bet kai pakites planas dabar nebezinau ka ir rinktis  rolleyes.gif

Man trūksta 2 dalykų po 2 kreditus, tai rinkausi tarp teismo psichiatrijos, kreditų ir bankų bei darbo sutarties.
Kreditai ir bankai susiję su mano darbu tai turbūt visgi rinksiuosi juos, o darbo sutartis praverstų laikant valstybinį DT
Įdomiai atrodo dar nepilnamečių nusikalstamumas Lietuvoje, bet neįsivaizduoju iš ko reikėtų mokytis g.gif
Atsakyti