Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 20, 09:05)
o kur radai tokią info?

Na mums metodininkė dar rugsėjo pabaigoj atsiuntė tokią info:
Tam, kad būtumėte prileisti prie baigiamųjų egzaminų iki 2010-03-01 turite būti išsilaikę egzaminus ir turėti ne mažiau 152 kreditų.
Tikrai nieko neišsigalvoju. Čia metodininkės žodžiai.

Kaip kriminologijos rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 spalio 2009 - 08:55
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 20, 09:54)
Na mums metodininkė dar rugsėjo pabaigoj atsiuntė tokią info:
Tam, kad būtumėte prileisti prie baigiamųjų egzaminų iki 2010-03-01 turite būti išsilaikę egzaminus ir turėti ne mažiau 152 kreditų.
Tikrai nieko neišsigalvoju. Čia metodininkės žodžiai.

Kaip kriminologijos rezultatai?

ačiū už info.

nelaikiau, gal laikei kriminologiją?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 19, 16:26)
Tai tu kuriam kurse dabar? 4? Mums metodininkė pasakė, kad norint gauti bakalauro diplomą reikia surinkti 160 kreditų. kreditai skaičiuojami sudedant visus egzus (ir valstybinius). kadangi valstybiniai 2 egzai po 4 kreditus, tai iki valstybinių reikia būti surinkus 152 kreditus.

As jau esu baigusi visus 4 kursus. Tiek, kad turiu dvi skolas ir kol kas negaliu laikyti baigiamuju egzaminu. Siandien rasysiu laiska metodininkei, nes jei tereikia 152 kreditu, tai man nereikia jokio papildomo dalyko laikyti kaip ji sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 20, 10:00)
ačiū už info.

nelaikiau, gal laikei kriminologiją?

Nėr už ką.
Aš buvau išsilaikiusi iš anksto. Tai dabar laikiau tik viešą interesą ir žemę. Laukia dar ikiteisminis tyrimas. Ar tik ne šiandien viešo intereso rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 20, 10:09)
Nėr už ką.
Aš buvau išsilaikiusi iš anksto. Tai dabar laikiau tik viešą interesą ir žemę. Laukia dar ikiteisminis tyrimas. Ar tik ne šiandien viešo intereso rezultatai?

žadėjo šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 10 20, 10:07)
As jau esu baigusi visus 4 kursus. Tiek, kad turiu dvi skolas ir kol kas negaliu laikyti baigiamuju egzaminu. Siandien rasysiu laiska metodininkei, nes jei tereikia 152 kreditu, tai man nereikia jokio papildomo dalyko laikyti kaip ji sako g.gif

Tai anglų ir civilinį procesą bet kokiu atveju turėsi laikyti, nes tai privalomi dalykai, nesvarbu, kad kreditų daugiau turėsi. Geriausia pasikonsultuoti su metodininke.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 19, 15:32)
paskaitysi apie šizofreniją ir įstatymą... mirksiukas.gif

Gal kas zino, kuri tiksliai istatyma? ax.gif Turiu tik teismo ekspertizes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 20 spalio 2009 - 09:30
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 20, 10:12)
Tai anglų ir civilinį procesą bet kokiu atveju turėsi laikyti, nes tai privalomi dalykai, nesvarbu, kad kreditų daugiau turėsi. Geriausia pasikonsultuoti su metodininke.

Zinau, kad siuos dalykus privalesiu issilaikyti, bet va kanonu teises, tai tuomet galeciau ir nelaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 10 20, 10:29)
Gal kas zino, kuri tiksliai istatyma? ax.gif Turiu tik teismo ekspertizes...

pažiūrėčiau vakare - primink mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Guliu lovoj su iki kelių nutysusiu kai kuo.... biggrin.gif bandau skaityt, ale akys labai ašaroja... doh.gif
žodž... vakar apturėjau šoką... buvau šventai įsitikinusi, kad pirmas egzas man kitą savaitę, o čia bac - ogi ketvirtadienį blink.gif o lia lia... kaip man dabar smaguuuu.... doh.gif
Papildyta:
o jūs įeinat į "e-mokymasis" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 19, 15:57)
oho, kaip šustrai  smile.gif
Papildyta:
MoonbeaM  mirksiukas.gif , gal gali pasakyt, kaip vadinasi ta knygutė? ačiū  4u.gif

Juozas Tartilas "Socialinės saugos pagrindai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi, labai buciau dekingas jei kas atsiustu tas sveikatos teises skaidres
nerka0123@yahoo.com isanksto didelis acius.
Atsakyti