Įkraunama...
Įkraunama...

Visų laikų bestseleriai

QUOTE(Mona @ 2005 10 25, 22:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nu blyn, atrodo, kad aš būčiau rašius  blink.gif  biggrin.gif. Ot giminingos sielos žmogus  thumbup.gif.

drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif .
Atsakyti
Kai buvau maža, gyvenau pas senelę, o knygų pas kaimo žmogų nebuvo. Tiksliau, buvo. Dvi. Kožedubo ,, Tarnauju Tėvynei" ir Dreizerio ,,Sesuo Keri". Mokėjau abi atmintinai, dar šiandien apie naikintuvus žinau geriau už bet kokį vyrą. O ir sesuo Keri nepamaišė wub.gif
Šiuo metu po ranka visada yra ,,Trise valtimi, neskaitant šuns", ,,Knyga apie San Mikelę", Aljende trilogija, Dafnės de Morjė ,,Rebeka" ir apsakymai, žinoma, Irvingas, ypač ,,Pasaulis pagal Garpą", keli neužmušami detektyvai ir dar labai daug kitų, kurias mėgstu iš naujo skaityti. Tam, aišku, įtakos turėjo vaikiška patirtis wub.gif
Atsakyti
O mano paauglysteje nutrintos knygos buvo Vienuolio "Vieshnia ish Shiaures" (kas karta, skaitydama, zliumbiau), "Ciauskute" (nepamenu autoriaus) ir nemirtingi "Trys mushkietininkai"
Atsakyti
viskas Murakamio.Hoeg'o "Paneles Smilos sniego jausmas".Nabokovas"Lolita","Obskuro kamera".Baricco"Silkas".Borches.
Atsakyti
Faulkneris, Woolf, Becketas ir Kortasaras - gal ir skirtingi, bet vienodai mano mylimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 10 29, 21:58)
O mano paauglysteje nutrintos knygos buvo Vienuolio "Vieshnia ish Shiaures" (kas karta, skaitydama, zliumbiau), "Ciauskute" (nepamenu autoriaus) ir nemirtingi "Trys mushkietininkai"

O as jau bijojau, kad niekas nepamines ,,Calikusu,,....t.y. ,, Siauskutes,,....Superine knyga drinks_cheers.gif

Beto, negalejau ,,atsivalgyti,, Colinos Makalou ,, Erskeciu pauksciai,,... rolleyes.gif
Atsakyti
O dar seni japonu eilerasciai...pvz-
Praskyre stiebus
Kumeliuko nosyte-
Irisai zieduos...

Arba-

Gyvenimas-rasos laselis.
Tegu tik rasos laselytis
Gyvenimas musu-ir vis delto...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2005 10 29, 22:04)
Hoeg'o "Paneles Smilos sniego jausmas".

Nuostabi knyga thumbup.gif skaičiau du kartus
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2005 11 04, 17:05)
Nuostabi knyga thumbup.gif  skaičiau du kartus

Man irgi SMILA... iš skaitomųjų, bet skaitau dažniausiai tik vietas apie Grendlandiją ir ledą.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2005 10 29, 23:04)

poster_offtopic.gif

Kuria kalba skaitei ir kur (namie nuo lentynos, bibliotekoj nuo lentynos, ...)?

Atsakyti
QUOTE(zosse @ 2005 11 04, 20:47)
poster_offtopic.gif

Kuria kalba skaitei ir kur (namie nuo lentynos, bibliotekoj nuo lentynos, ...)?

oii scare.gif kaip grieztai...
skaiciau rusu kalba,del to parasiau Borches,taip,kaip tariasi.
Atsiprasau....
BORGES... blush2.gif
Atsakyti
Na vaikystėj su knygom buvo striuka-o ir poreikia tada buvo kitokie rolleyes.gif
Pamenu penkis kartus skaičiau "Erškėčių paukščius" naktį po kaldra pasislėpus tongue.gif
Paskui buvo topų topas "Vėjų nublokšti" ax.gif

Studentiškais laikais konspektuodavom Oskaro Vaildo "Dorijano Grėjaus portretą" ir svaigom dėl Hesės "Stepių vilko" rolleyes.gif

O dabar manau, kad kol kas pačios vertingiausios mano perskaitytos knygos- Kafkos "Procesas" ir galbūt Bulgakovo "Meistras ir Margarita"...

Nors dabar mane tiesiog "veža" Murakamis-tiesa dar nežinau ar ilgam rolleyes.gif
Atsakyti