Kokia priemone valo auksa? reikia isbandyti...
QUOTE(radera @ 2012 05 04, 09:12)
Kokia priemone valo auksa? reikia isbandyti...
pasta metalams valyti U07
kimaway:tiesa,yra geru produktu ir prastesniu......as isirasiau del kvepalu,nes vieninteliai ,kuriuos galiu naudoti,kurie nesukelia nestumo savijautos(kai suka galva,kai norisi atiduoti viska is tavo skrandzio)
alacka:dar neisbandziau to pienelio,bet reiks pabandyti.......kol ks tai viska plaunu su indu plovikliu:uzlasinau ant spinteles virsaus ir viska kuo puikiausiai nusivaliau....o jau seniai nebuvau valius,tai patikek kiek ten visko buvo,juk virtuve,visi garai viskas kyla i virsu............
alacka:dar neisbandziau to pienelio,bet reiks pabandyti.......kol ks tai viska plaunu su indu plovikliu:uzlasinau ant spinteles virsaus ir viska kuo puikiausiai nusivaliau....o jau seniai nebuvau valius,tai patikek kiek ten visko buvo,juk virtuve,visi garai viskas kyla i virsu............
Laba,
prisirašiau į šią kompaniją ir aš. Kol kas naudoju tik priemones buičiai.
Atsiliepimai laaabai teigiami:
- ypač užterštų paviršių valiklis: valiau garintuvą - kaip naujas; pažįstami iš trinkelių tepalų dėmę išvalė. Bandysiu išimti vašką iš sūnaus kostiumo, žiūrėsim kas gausis.
- stiklų valiklis- gaiviai kvepia, gerai valo, nepalieka nei ruoželio.
- skalbimo skystis - pilu tik apie 25 ml, užtenka. Minkštiklio net nereikia - skalbiniai ir taip pakankamai minkšti ir gaiviai kvepia su šiais skalbikliais.
- Rūdžių valiklis -
. Dušo kabina kaip nauja.
Plytelių siūlių valiklis - neblogas, bet didelio įspūdžio nepadarė.
Na, o itin riebaluotų paviršių valiklis nelbai pateisino lūkesčius.
Kol kas tokie mano atsiliepimai.
prisirašiau į šią kompaniją ir aš. Kol kas naudoju tik priemones buičiai.
Atsiliepimai laaabai teigiami:
- ypač užterštų paviršių valiklis: valiau garintuvą - kaip naujas; pažįstami iš trinkelių tepalų dėmę išvalė. Bandysiu išimti vašką iš sūnaus kostiumo, žiūrėsim kas gausis.
- stiklų valiklis- gaiviai kvepia, gerai valo, nepalieka nei ruoželio.
- skalbimo skystis - pilu tik apie 25 ml, užtenka. Minkštiklio net nereikia - skalbiniai ir taip pakankamai minkšti ir gaiviai kvepia su šiais skalbikliais.
- Rūdžių valiklis -

Plytelių siūlių valiklis - neblogas, bet didelio įspūdžio nepadarė.
Na, o itin riebaluotų paviršių valiklis nelbai pateisino lūkesčius.
Kol kas tokie mano atsiliepimai.

Man nei viena priemone dar nepasiteisino

QUOTE(amukas @ 2012 07 15, 17:08)
SUTINKU...KELIU VARIANTU PRIEMONES PRADETOS TEBESTOVI...PASENS TIKRAI...
DEL VADINAMU KVEPALIUKU- PAKANKAMAI NEBLOGI, JEI KVAPA PRISIDERINI
text:visu markiu kvepalus turi prisiderinti sau.....as pvz niekada gyvenime daugiau nepirksiu dior:vemti vercia kai pnestumo metu.....
o kas del produktu,tai as tik ju indu plovikli naudoju,granules i vamzdzius,putas nuo rasojimo.net masinoje su tomis putomis langus valau,kad nerasotu.
o kas del produktu,tai as tik ju indu plovikli naudoju,granules i vamzdzius,putas nuo rasojimo.net masinoje su tomis putomis langus valau,kad nerasotu.
laba,as ir nadoju siuos produktus ,na man ir kai kurie nepasiteisino,bet man patinka sie produktai vistiek 

jautuke:;norejau paklausti:o kuriuos tu isbandei?kurie tau nepatiko?
man asmeniskai degreaser nepatiko,nors drauge ji dievina

QUOTE(volpe @ 2012 09 19, 12:32)

Dar jo nebandziau,as nesenai naudoju dar..bet man nelabai patiko skalbiklis,bet dar karta uzsisakiau

QUOTE(volpe @ 2012 09 19, 12:32)

na man degreaser irgi nerealus:)prikepinau dujine virdama grybus