Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 09 27, 19:27)
man tarpas tarp priekiniu dantu atsiranda  doh.gif  nu jo  doh.gif  cia tai gydymas  lotuliukas.gif

pas mane apacioje pradejo darytis tarpas g.gif tarp keliu dantuku...
Atsakyti
Sveikos wink.gif
šiokių tokių pasikeitimų jau turiu smile.gif burnoj naujieną turiu vieną. biggrin.gif penktadienį įdėjo žandikauliui praplėst tą aparačiuką. Ateinantį penktadienį, ko gero, jau ir breketukus viršuj turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 09 27, 19:57)
Sveikos wink.gif
šiokių tokių pasikeitimų jau turiu  smile.gif burnoj naujieną turiu vieną. biggrin.gif penktadienį įdėjo žandikauliui praplėst tą aparačiuką. Ateinantį penktadienį, ko gero, jau ir breketukus viršuj turėsiu.

O cia tai man naujiena, kaskaip berods viska perskaiciau....o apie toki aparaciuka, kaip tu pavadinai, nebuvau nieko girdejus.....net idomu pasidare kaip jis atrodo ir apskritai prie ko kas ir kame ten tvirtinasi, o kodel ji tau dejo?

Atsakyti
Kitiems reikalingi taip vadinamieji žiogai, žandikauliui plėsti, kiek žinau, juos reikia vis pasukti. Bet čia nedaug kam deda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 09 27, 19:00)
O cia tai man naujiena, kaskaip berods viska perskaiciau....o apie toki aparaciuka, kaip tu pavadinai, nebuvau nieko girdejus.....net idomu pasidare kaip jis atrodo ir apskritai prie ko kas ir kame ten tvirtinasi, o kodel ji tau dejo?

Atrodo taip:
user posted image
Kaip tiksliai vadinasi nežinau. Gydytoja mano tai jį voriuku pavadino.
tie du žiedai priklijuoti ant šeštų dantų. Per dieną reikia du kartus man jį paveržt, kad žandikaulį į šonus plėstų, kadangi viršutinis žandikaulis siauras pas mane. Tai per savaitę praplės man jis žandikaulį, o išvis su juo draugaut reiks pusę metų.
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 09 27, 20:10)
Atrodo taip:
user posted image
Kaip tiksliai vadinasi nežinau. Gydytoja mano tai jį voriuku pavadino.
tie du žiedai priklijuoti ant šeštų dantų. Per dieną reikia du kartus man jį paveržt, kad žandikaulį į šonus plėstų, kadangi viršutinis žandikaulis siauras pas mane. Tai per savaitę praplės man jis žandikaulį, o išvis su juo draugaut reiks pusę metų.

Maciu kaskur jau toki daikta, pasirodo, man jis baisokai atrodo....kazi ar tik ir man jo nereiks, taip pat siauroka ten pas mane..... doh.gif Tai cia jau uzdeda ir nesiot diena nakti.....pasiverzti paciai galima? Nesvepluojama:)?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 09 27, 19:15)
Maciu kaskur jau toki daikta, pasirodo, man jis baisokai atrodo....kazi ar tik ir man jo nereiks, taip pat siauroka ten pas mane..... doh.gif Tai cia jau uzdeda ir nesiot diena nakti.....pasiverzti paciai galima? Nesvepluojama:)?

Jo, jau nenusiimsi tokio.
Tai ir reikia pačiai pasiveržt. Na, bet man dar sunkiai išeina, nes kol pataikau tą raktelį į skylutę.. biggrin.gif
Švapluojama, dar ir kaip doh.gif Ir valgyt baisiai sunku..
Atsakyti
Pasirodo, jie voriukais vadinami, o ne žiogais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 27, 20:30)
Pasirodo, jie voriukais vadinami, o ne žiogais  blush2.gif

taip voriukas, mano kaimynas nesiojo toki dalyka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 27, 19:30)
Pasirodo, jie voriukais vadinami, o ne žiogais  blush2.gif

Nežinau, ar tikrai voriukai. Mano gydytoja girdėjau voriuku pavadino.
Bet dar ten kažkokie panašaus poveikio "keturių spyruoklių" aparatai yra. Tai gal tuos žiogeliais vadina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 09 27, 20:32)
Nežinau, ar tikrai voriukai. Mano gydytoja girdėjau voriuku pavadino.
Bet dar ten kažkokie panašaus poveikio "keturių spyruoklių" aparatai yra. Tai gal tuos žiogeliais vadina. smile.gif

O varge, kad valgyt sunku, tai jau tiek to, bet kad jau svepluojama tai ne kas...As su zmonem dirbu..tai manau bus juoko visiems smile.gif, tik man nelabai blush2.gif
Atsakyti
Cinamonaite, atleisk, jei ką praleidau, tau irgi voriuką dės?
Atsakyti