O tau iš karto ir gumytes žalias uždėjo, nu nieko sau
QUOTE(ajaja @ 2009 09 28, 16:48)
SvEiKiNiMaI
sakiau prisivalgyti reikejo per savaitgali! kai zinai kad nelabai gali, tada ir norisi!!
teisingai Kavyte sako, valgyti dabar nemokesi...
man irgi nesake, kad reikia laukti, as jau turbut po pusvalandzio arbata geriau ir bandziau sokoladini saldaini valgyti, bet nepatiko (nemokejau)
o veliau ta diena braskiu valgiau, bet tik liezuviu jas tryniau i gomuri ir ryjau. o dantis vel naudoti pabandziau tik gal po 3 dienu... o iki tol trintos sriubytes, kosytes..
lauksim nuotraukeliu.
beje kokius breketus susidejai??
sakiau prisivalgyti reikejo per savaitgali! kai zinai kad nelabai gali, tada ir norisi!!
teisingai Kavyte sako, valgyti dabar nemokesi...
o veliau ta diena braskiu valgiau, bet tik liezuviu jas tryniau i gomuri ir ryjau. o dantis vel naudoti pabandziau tik gal po 3 dienu... o iki tol trintos sriubytes, kosytes..
lauksim nuotraukeliu.
beje kokius breketus susidejai??
ačiū už sveikinimus ir patarimus
o breketukai paprasti, metaliukai..
Nu o ka as pirma karta irgi zalias gumytes uzsidejau
Fainai jums, nes man jau virš 4 mėn, bet man dar su vielutėm
pas mane 2 dantukai su vielutem apsukti kiti su gumutem..
matyt kur neina uzdet norm gumyte ten vielute
Faina
dabar lauksim pokyčių. Turbūt dažnai į veidrodį bėgi žiūrėt?
Pas tave tokie mažučiai tie breketukai, pas mane didesni
QUOTE(Kavytė @ 2009 09 28, 17:19)
Faina
dabar lauksim pokyčių. Turbūt dažnai į veidrodį bėgi žiūrėt?
užtenka, kad mano dantys arkliški
Nu aš pamenu, kad mano pirmas maistas po breketų užklijavimo buvo varškė. Atrodo, jos net nereikia mokėt valgyt, nėra ko kąsti, tiesiog ryji ir viskas, bet nemokėjau
toks keistas jausmas burnoj buvo, tie breketai man trukdė, bijojau aš juos kliudyt maistu valgydama
dabar labai juokingai tai skamba
As tik po apatiniu klijavimo sugebejau sumustini suvalgyt,o paskui jau-jogurtai,sureliai(kuriuos irgi sunkiai atkasdavau nes sokoladas baisiai kietas
) Mano breketai man irgi labai maziukai atrodo
Pas Svajaaa dabar kai pamaciau auksines gumytes tai atsiminiau kad man vienas klasiokas sake kad graziai jos atrodo,nes ir pats turejo,tai kita kart kai eisiu manau jau zinau kokias gumeles desiuos
QUOTE(katyte* @ 2009 09 28, 15:15)
labai grazu
Gerai pasakyta - valgymo menas