Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(smilsee @ 2009 10 01, 15:56)
Man isvis atrodo kad nieko nevyksta pas mane ax.gif  Visa dar tiek pat atsikise kaip anksciau unsure.gif

na jei nors kiek skaudejo vadinasi vyksta, gal kasdien ziuri, tai ir nematai pokyciu... o dantuku nuotraukyciu pirma diena pasidarei? vel nufotkink ir pamatysi.
ir dar as manau gal kartais pvz is priekio nelabai matos pasikeitimai, tada turbut reik fotkint ir is sonu ir is apacios ir virsaus, zodziu visais imanomais kampais...
as taip darau doh.gif
Atsakyti
Pas mane igi nieko nevyksta user posted image
Atsakyti
Senai jau nebeziuriu kiekviena diena biggrin.gif Idedu jums ft palygint(diena pries breketus ir iskart po pask vizito 09.22)
user posted image

Aisku matau kad iltiniai i lanka atsistojo,bet va kad pas mane problema ne dantu kreivume,o atsikisime doh.gif Jei nebutu atsikise tai tikriausiai apie breketus net nepagalvociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 10 01, 17:33)
Senai jau nebeziuriu kiekviena diena biggrin.gif  Idedu jums ft palygint(diena pries breketus ir iskart po pask vizito 09.22)
user posted image

Aisku matau kad iltiniai i lanka atsistojo,bet va kad pas mane problema ne dantu kreivume,o atsikisime doh.gif  Jei nebutu atsikise tai tikriausiai apie breketus net nepagalvociau  ax.gif

dar tik du menesiai ir tai jau gerai kad bent koks progresas yra. o kad atsikise, tai man atrodo daugumai is pradziu tuos dantis ir stumia i prieki kad tarpukai atsirastu, o po to atgal sustumiant lygina... gi nuejus pas ortotonte konsultuotis pasisakei kame problema, tai padarys taip kaip reikia, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
siandien man pirmakart uzdejo elastikus (berods taip vadinas tos gumytes istempiamos tarp virsutinio ir apatinio zandikauliu breketu). Va pati bandziau uzsidet ir galva lauzau, ar gerai deduos, nes nepamenu kai rode kaip buvo doh.gif zodziu, kai kabinu elastiko viena gala ant paprasto kvadratinio metaliuko be jokiu auseliu, ar ant viso jo maut ar ant puses? ten imanoma ir visa apkabint su gumyte ir tik nuo vidurio puse, nes mano apacioj breketu nera tik tam elastikui priklijavo viena metaliuka, jis be vielos, tokia neiprasta situacija... tai galvoju ar bus skirtumas doh.gif neramu kazkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 01 spalio 2009 - 21:17
QUOTE(Afterglow @ 2009 10 01, 22:15)
sveikos smile.gif
siandien man pirmakart uzdejo elastikus (berods taip vadinas tos gumytes istempiamos tarp virsutinio ir apatinio zandikauliu breketu). Va pati bandziau uzsidet ir galva lauzau, ar gerai deduos, nes nepamenu kai rode kaip buvo  doh.gif zodziu, kai kabinu elastiko viena gala ant paprasto kvadratinio metaliuko be jokiu auseliu, ar ant viso jo maut ar ant puses? ten imanoma ir visa apkabint su gumyte ir tik nuo vidurio puse,  nes mano apacioj breketu nera tik tam elastikui priklijavo viena metaliuka, jis be vielos, tokia neiprasta situacija... tai galvoju ar bus skirtumas doh.gif neramu kazkaip...

Paskambink gydytojai ir paklausk, ir nepergyvenk taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 10 01, 15:20)

...o virsuj pakeite viela ir uzdejo elastine grandinele sake jau uztraukines tarpus ir bus viskas.. smile.gif tai nesupratau ar jau visiskai viskas ar lauks kol su dantenom periodontologas susitvarkys unsure.gif

O kas čia per daiktas ta elastinė grandinėlė? g.gif
Ir kas ne taip su dantenomis?

QUOTE(ajaja @ 2009 10 01, 15:47)
Gitusia, manau anksciau laiko pergyveni, spes tau tas tarpukas uzsitraukti, gi dar visas menuo  4u.gif

Sakai? Niu bus matyti...

QUOTE(Anira @ 2009 10 01, 23:13)
Paskambink gydytojai ir paklausk, ir nepergyvenk taip  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip pamasčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man 15 diena trauks protini dantuka doh.gif bijau blush2.gif o 16 diena vaziuojam su firma i Druskininkus Boso diena svest,tai nzn kaip cia as busiu su istinusiu zandu doh.gif
Atsakyti
Tikiu kad padarys taip kaip ir turi but,bet vistiek noreciau ben siek tiek greiciau blush2.gif Kaip cia i prieki dar stumia unsure.gif Kaip as tada is sono isvis atrodyciau jei dar stumtu i prieki doh.gif
Atsakyti
sveikutes! na kaip jusu dantukai? man vel vielyte pradejo i zanda durti, ir taip ziauriai. vakar vakare vasko uzsidejau, nuejau miegoti, pabundu ir skauda, jauciu, kad ta vielyte ir per vaska islindus (vaskas gal per minkstas nuo silumos pasidare) tai po to su vata miegojau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 01, 16:47)

Shin, tai situacija del tu dantenu savaime pagereti negali, vistiek tures jie gydyti ir persodinima daryti?
ar jau zada tau breketus nuimti greitu laiku? bus tau tuoj metai kaip nesioji... kiek tau sake gydymo pradzioj kad reikes nesioti?

kaip suprtau kad nepraeis savaime.. na bus ajsku 27d..
o del breketu tai nzn kada nuims..nepaklausiau rolleyes.gif a pradzioj irgi nesake kiek reiks nesiot rolleyes.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 10 02, 09:57)
O kas čia per daiktas ta elastinė grandinėlė? g.gif
Ir kas ne taip su dantenomis?
Sakai? Niu bus matyti...
drinks_cheers.gif Ir aš taip pamasčiau drinks_cheers.gif

elastine grandinele tai tokia gumyte kuri eina per visa dantu lanka ant breketu rolleyes.gif nemoku paaiskint blush2.gif
o su dantenom tai dideles bedos.. josman slenka zemyn ir nuogeja dantu saknys..

QUOTE(ajaja @ 2009 10 02, 16:05)
sveikutes! na kaip jusu dantukai? man vel vielyte pradejo i zanda durti, ir taip ziauriai. vakar vakare vasko uzsidejau, nuejau miegoti, pabundu ir skauda, jauciu, kad ta vielyte ir per vaska islindus (vaskas gal per minkstas nuo silumos pasidare) tai po to su vata miegojau...  doh.gif

as tai vasko isvis beveik nesu naudojus rolleyes.gif kiek dave tiek ir turiu dar smile.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas savo gydytoją, tai nudžiugino, kad spalio 13d. jau būsiu dalinai breketuota (viršus), o apie spalio 20d. jau pilnai smile.gif
Atsakyti