Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 11:39)
na va, dar brangiausiaji prikalbink kelias dienas "dietos" pasilaikyti, tai isvis visi trys koses kirsit keleta dieneliu per menesi po paverzimu, bus visiems organizmo valymas  lotuliukas.gif

biggrin.gif norėčiau, ale be šansų biggrin.gif jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu tongue.gif tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas biggrin.gif
laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko irnesakyk.gif nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė doh.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret schmoll.gif O nuo ju nei pavalgai nei ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 25, 12:21)
Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret schmoll.gif O nuo ju nei pavalgai nei ka doh.gif

Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27)
Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  smile.gif

as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu 4u.gif nes nuo jogurtu nepasisotindavau
Atsakyti
o as sokolada... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 25, 11:01)
nu pagaliau ir tu paslovinta tarp breketininkiu  4u.gif
man protini (nepasislepusi) isrove uz 50 lt. nuskausmino ir uz minutes neliko  ax.gif  ax.gif
bet cia Vilniuje.

Man tai klinikoj dave pora telefonu gydytoju.sake pasiskambint ir paklaust kur pigiau.nes sake pas viena gali kainuot 400 o pas kita 250 blink.gif tai daabr galvoju tau 50 lt kainavo o man visai kitokiom kainom kalba g.gif gal cia jinai apie ta kalbejo danti kur pasislepes sedi? kuri pjaut reikes blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27)
Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  smile.gif

as siandien visa diena valgyt noriu.is ryto manu koses palesiau ir tiek.anksciau tai kai matuodavom ,tai obuoliu,kriausiu prisirnkdavau o dabar badas ax.gif tai kol vazinejau irgi apie makaronus galvojau,nes dantukai jautrus.vaistu tai nereikia,bet jausmas niekoks.
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 12:47)
biggrin.gif norėčiau, ale be šansų biggrin.gif jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu tongue.gif tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas biggrin.gif
laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko irnesakyk.gif nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė  doh.gif

breketu klijavimas neskausmingas thumbup.gif ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei?
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 09 25, 13:47)
as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu  4u.gif  nes nuo jogurtu nepasisotindavau

Man irgi jogurtai nelabai tinka,pavalgai bet trumpam ,paskui vel ir vel valgyt norisi doh.gif
Papildyta:
NORIU VALGYYYT essen.gif net nesidirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48)
o tas bjaurus skalavimo skystis apie kuri as cia pasakojau pries kelias dienas vadinasi Sarakan...

Skamba kaip tarakan lotuliukas.gif

QUOTE(natale @ 2009 09 24, 20:01)
Panos  biggrin.gif  as breketuota  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Sveikinimai 4u.gif

O man šiandien mini jubiliejus ax.gif biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 14:49)
breketu klijavimas neskausmingas  thumbup.gif  ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei?

man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 15:52)
Sveikinimai 4u.gif
O man šiandien mini jubiliejus ax.gif  biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif lotuliukas.gif
man irgi kaip tarakan praskambejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 15:55)
man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze smile.gif

jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 13:16)
Sveikinimai 4u.gif  lotuliukas.gif
man irgi  kaip tarakan praskambejo  lotuliukas.gif
Papildyta:

jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu  rolleyes.gif

man vienos dozes nuskausminamuju pakako kai danti trauke, nors pas mane ten sudetingai buvo, ilgai krapste, nes jau trupejo tas dantis ir saknis... man svarbu kad nenualpciau kai vaistus leidzia, o jau po to nemalonus pojuciai bet gyventi galima ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 12:52)
Sveikinimai 4u.gif
O man šiandien mini jubiliejus ax.gif  biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif

sveikinimai menesio proga smile.gif ar progresas yra?
Atsakyti
Oho kaip pigiai apsisukote hihihi.gif man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo lotuliukas.gif doh.gif
O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti hihihi.gif dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 16:25)
sveikinimai menesio proga smile.gif ar progresas yra?

Aha, yra biggrin.gif Priekinis dantukas susikreivino lotuliukas.gif

QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 17:41)
Oho kaip pigiai apsisukote hihihi.gif man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo  lotuliukas.gif  doh.gif

Dievuliau, kokios kaikos blink.gif
Atsakyti