Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorijos

QUOTE(pakasiukas @ 2006 03 19, 18:55)
Norejau jusu paklausti,

ar manote, kad  karpas ant pedos (labai skaudzios) irgi galima butu issigydyti, neisikisus chirurgiskai ar neuzdeginus? Esam ne Lietuvoje, todel cistotelo nusipirkti manau neimanoma. Turiu atsivezus tik cistotelo druska voniai,kurioje ir mirkome kojytes.
Kad velnias kur griebtu tas bjaurybes karpas.... mad.gif



namuose pačiai imtis darbelio gana pavojinga, nes karpos, o ypač pėdose linkę iššisėti.. pati taip buvau prisižaidusi.. kai iš vienos pasidarė 7 blink.gif , bėgau gydytis ir šiandien esu sveika:)) Tiesa vieno karto nepakako, reikėjo atrodo 3.
Atsakyti
O tai visdelto gal kas kokiu kontaktu ides ar bent koki telefoniuka blush2.gif 4u.gif
4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
telefonai Palangoje 8 460 30303, 8 460 53612
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

noreciau pasilepinti ax.gif , taciau nezinau, kuriame mieste geresni sveikatingumo centrai ar Birstone, ar Druskininkuose schmoll.gif . gal kas yra buve, kurioje nors ir galetu parekomenduoti 4u.gif ?
Atsakyti
As visada su vyru vaziuoju i birstona ir Tulpes sanatorija. Ten yra toks baseinelis kur valanda kainuoja apie 20 gal litu. Labai ramina nervus, pasiilsi, issimasazuoji visa kuna. Jei tik galimybes leistu vaziuociau tenai ir vaziuociau. Beje ten reikia is anksto uzsiregistruoti.
Atsakyti
Aš pati nebuvau, bet mano bendradarbės važiuodavo į Druskininkus. Grįžusios labai girdavo, o ir girti nebuvo reikalo, ant žmogaus matydavosi, kad gerai pailsėjo.
Atsakyti
Man labai patiko Druskininku Egles sanatorijoje, ir ten beje, labai pigu. purvo vonios, veido Kaukes, atpalaiduojantys masaziukai,,,,,puikumelis bigsmile.gif
padaro viska, isskyrus zarnyno valyma, ten reikia tavo seimos gydytojo pazymos. bet,,,,susitarti ir del to galima. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi planuoju, kol atostogauju, nuvaziuot i kokia sanatorija kelioms dienoms rolleyes.gif Kadangi praejo jau sezonas, tai gal nebus tokio antslago. Plius man patogiau butu paprastom dienom, nei savaitgaliais...

Gal galit pasiulyt kokia sanatorija. Kokias paslaugas teikia (+ kainos). Is anksto reikia ten susitart? I visa kaina kokios proceduros ieina? Kaip del maitinimo ir pernakvojimo?

Ar butina seimos gydytojo pazyma del mano sveikatos bukles?


Aciu!
Atsakyti
bukit geros parasikit pries kiek dienu reikia uzsisakyti vieta Druskininkose.Kaip manot kuri sanatorija yra geriausia.arba kurioj daugiusia gydo geniakologines problemas. g.gif :
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite patarti kur geriau vaziuoti jegas atgauti po operacijos i palanga:i "Lina", ar i "Baltija"? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos , o gal kas gydesi Vilniaus sanatorijoj Pusyno kelias? Idomu kaip ten proceduros..
Atsakyti
Sveikutes, ruosiuosi po operacijos vaziuoti i sanatorija "Baltija" Palangoje? Gal kas nors ten buvote ir galite pakomentuoti poilsi tenai?
Atsakyti