Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Kalėdos?

QUOTE(Shania @ 2010 10 25, 16:07)
Kiek nustebau, perskaiciusi apie mandarinus...jus Lietuvoje vaikysteje Kaledas sventete?  unsure.gif

Nesupratau ka norejot pasakyt? g.gif ar jums mandarinai lietuvoj nekvepia ar kame reikalas? man kaledos nuo mandarinu neatsiejamos..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 20:17)
Nesupratau ka norejot pasakyt? g.gif ar jums mandarinai lietuvoj nekvepia ar kame reikalas? man kaledos nuo mandarinu neatsiejamos..

drinks_cheers.gif ir dar karštu vynu, imbieriniais sausainiais, bet mandarinai - tikros kalėdos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 21:17)
Nesupratau ka norejot pasakyt? g.gif

Nevartojam ju per Kaledas, nors matau kad as cia isimtis doh.gif Reiks pabandyt, gal ir man pakvips biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 27, 00:00)
Nevartojam ju per Kaledas, nors matau kad as cia isimtis doh.gif  Reiks pabandyt, gal ir man pakvips biggrin.gif

Labai be reikalo 4u.gif tikrai pabandykit.. nzn is kur cia ta tradicija.. bet man kaledos ir mandarinai neatsiejama.. wub.gif as net mandarinus vadinu kaledom biggrin.gif sakau: nupirkt man kaledu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 27, 00:00)
Nevartojam ju per Kaledas, nors matau kad as cia isimtis doh.gif  Reiks pabandyt, gal ir man pakvips biggrin.gif

Nežinau, kiek Jums metų blush2.gif Bet tiems, kas gyveno, o ypač buvo vaikais, sovietmečiu, mandarinų pavykdavo gauti tik prieš Kalėdas- Naujuosius. Todėl ir neatsiejamas mandarinų kvapas nuo šių švenčių. Aišku šiuo metu, kai viską gali gauti tereikia pinigų turėti, tai, kad mandarinai siejasi su Kalėdomis, gali atrodyti mažų mažiausia keista. mirksiukas.gif

Mano Kalėdų kvapas kilęs iš vaikystės. Jos kvepia eglute, mandarinais, cinamonu ir kepiniais. wub.gif
Atsakyti
as gimus ir augus ne sovietmeciu, ir nors musu laikais mandarinu nera labai sunku gauti, bet man jie visa laika asocijuojasi su kaledomis, artejanciais N. Metais. Gal taip yra todel, kad butent pries sias sventes yra ju sezonas, parduotuvese mandarinu pilna, ir skaniu. O vasara, rudeni galima ju rasti, bet bent jau man jie schmoll.gif tai va, mandarinu kvapas man su kaledomis asocijuojasi, o jei dar namuose jau kaledu eglute pastatai ir eglutes kvapas su mandarinu susimaiso- tai man zenklas kad jau sulaukeme kaledu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 10 31, 12:10)
Aišku šiuo metu, kai viską gali gauti tereikia pinigų turėti, tai, kad mandarinai siejasi su Kalėdomis, gali atrodyti mažų mažiausia keista.  mirksiukas.gif 

Kas juos valgo kas antra diena, tai tikiu, kad keista.. smile.gif
Atsakyti
man kaip ir visoms, taip pat mandarinais, kuciukais (visada kepu pati) ir eglute, bet siuo metu nepuosaim gyvos eglutes verysad.gif tai taip truksta to kvapo..... is manes daugelis draugu saiposi, kad as neperku mandarinu iki pat gruodzio galo doh.gif nu man kaip kazkuri merginu sake, toks jausmas, kad isduociau kaledas wub.gif tik gaila, kad mano vaikai to kvapo nelabai pajus , nes vyresnelis labai elergiskas jiems verysad.gif bet tikiuosi, kad laikui begant isaugs ja ir pajus ta mano vaikystes kaledu kvapa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nezinau kodel kai kuriom keista, kad mandarinai kitom asocijuojasi su kaledom...mes kai prasideda mandarinu metas, juos perkame labai daznai, o kai prasideda akcijos jiems tai visai daznai, vos ne kiekviena diena. Ir vistiek jie man kaledas primena, tas ju kvapas primena, kad jau kaledos arteja labai labai greitai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2010 10 31, 16:52)
man kaip ir visoms, taip pat mandarinais, kuciukais (visada kepu pati) ir eglute, bet siuo metu nepuosaim gyvos eglutes  verysad.gif  tai taip truksta to kvapo..... is manes daugelis draugu saiposi, kad as neperku mandarinu iki pat gruodzio galo  doh.gif nu man kaip kazkuri merginu sake, toks jausmas, kad isduociau kaledas  wub.gif  tik gaila, kad mano vaikai to kvapo nelabai pajus , nes vyresnelis labai elergiskas jiems  verysad.gif  bet tikiuosi, kad laikui begant isaugs ja ir pajus ta mano vaikystes kaledu kvapa  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nekreipkite demesio, nieko jus neisduodate, darykite kaip jums reikia, gaunasi ir viskas.. Jei del kazkokiu priezasciu perkate mandarinus gruodzio gale, reiskias taip ir turi buti.
O vaikutis, tikiu, kad jei ir neperaugs tos alergijos, uzauges vistiek tures jam sirdziai miela kvapa, kuris jam asocijuosis su kaledomis...tikrai tikrai mirksiukas.gif
dar prisiminiau, kad man dar labai patinka dezes, kurioje saugomi kalediniai egluciu zaisliukai kvapas, ji taip idomiai kvepia-kaledas primena...
Atsakyti
Mandarinais,cinamonu,imbieriniais sausainiukais... wub.gif
Atsakyti
Mandarinais, karstu vynu, egle... wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia gyvos egles kvapas wub.gif. Gal dar galetu buti koks cinamono, apelsinu kvapas, net nezinau kodel tongue.gif .
Atsakyti