Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Kalėdos?

eglutės ir mandarinų rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 17, 13:44)
eglutės ir mandarinų rolleyes.gif  rolleyes.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi tik egle ir mandarinais.Dabar. thumbup.gif O is vaikystes dar laiskais,kai ankstyva salta Kuciu ar Kaledu diena parnesa mama ar tetis is pasto dezutes sveikinimu laiskuose nemaza kruvele wub.gif O kiek laimes budavo biggrin.gif Popieriaus kvapas toks jaudinantis budavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaska: 17 gruodžio 2009 - 12:41
Mandarinais ax.gif
Atsakyti
Mandarinais ir eglute

Senais eglutės žaislais- tais, kurie pas mus likę dar iš mano mamos vaikystės, ir kuriuos aš prisimenu tiek kiek atsimenu save- tie stikliniai sovietiniai žaisliukai turi specifinį kvapą, grynų sentimentų kvapą- tai spalvoto stiklo, ir į žaisliukus įkritusių, per daug metų prisikaupusių sudžiūvusių spyglių kvapas- man tai tas tikrasis kaldėdų kvapas- netgi tikresnis už žalios eglutės ir mandarinų..nes jo įkvėpus, prieš akis pralekia visos jaukiai su artimiausiais kada nors švęstos Kaldėdos nuo pat kūdikystės, visi mylimi žmonės, kurių jau nėra su mumis, visi su jais susiję kalėdiniai prisiminimai.. visi jie susikaupę tuose žaisluose, kaip tie per daugelį metų ten pribirę spygliukai.. šiemet man net kilo noras pasirinkti ir pasidžiovinti kitiems metams spyglių- vien dėl to kvapo, nes mes puošiame dirbtinę, eglę, gyvos gaila, tai nėra kam pribirti į žaisliukus:)

ką tik uždegtų žvakių kvapu- kai dar būna ka tik užkvipę siera ir dūmais nuo degtukų..

mielinių kepinių, keptos silkių- morkų mišrainės, kepamų žuvų..

bažnyčios kvapu- bažnyčia visada turi specifinį tik jai būdingą kvapą- žvakių, smilkalų, aliejinių lempų, senų paveikslų, seno mūro ir "bomžų" kvapų mišinys...

imbierai, gvazdikėliai, vanilės, cinamonai, meduoliukai- man nelietuviškų kalėdų kvapai..

Atsakyti
mandarinai, - taip sunkiai gaunamais tarybiniais laikais. Mama važiuodavo į Kauną, stovėdavo ilgoj eilėl ir parveždavo. Kartais gaudavo ir vynuogių, bananų. Dėl to ir kvepia, kad nebuvom persotinti viskuom.
Atsakyti
Mandarinais, eglute, cinamonu ax.gif

Kad namai dar labiau kvepėtų Kalėdomis, pasidarom štai tokių "ežiukų":

Aprašymas: deko idėjos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just sweet: 18 gruodžio 2009 - 15:55
Eglutė ir mandarinai.
Atsakyti
mandarinais ir cinamonine arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnačka @ 2009 09 19, 21:58)
Vienareikšmiškai mandarinų  wub.gif
...ir žinoma eglutės...

visiskai sutinku drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Hmz...mandarinai,eglutė ir karštas vynas smile.gif Kaldėdos..
Atsakyti
mandarinais
Atsakyti