na va Vovere74 koks ryskus patobulejimas
o sakei kad abi rankos kairios
o jei tarp kitko tai as tik kairia ir darau
QUOTE(prapieste @ 2009 09 24, 22:29)
Vovere74 Na ir tikrai tavo fantazija neribota, skundeisi, kad rankos abi kairiosios, jos net labai abi desines. Leles kunas man atrodo labai gerai, o jau rubai - isvis fantastiskai. Darbstumas, svajone ir tikslas daro stebuklus.

Niu aš skundžiausi, bet juk matei mano lėles
Šį kartą susiėmiau, pasinaudojau visų čia draugiškų mergyčių patarimais ir pagalba. Jau jums spręsti ar sugebėjau tuos patarimus įgyvendint
Ačiū už gražų žodį, tikrai nuoširdžiai ačiū
Papildyta:
QUOTE(MAKSA @ 2009 09 24, 22:42)
na va Vovere74 koks ryskus patobulejimas
o sakei kad abi rankos kairios
o jei tarp kitko tai as tik kairia ir darau 
Ačiū
Mano sesė kairiarankė, tai ji sakytų, kad jos abi dešiniosios
Kolegę, kirpėją turėjau kuri buvo ambidekstrė, va čia tai geras
vovere, sveikinu su nauja ir iki siol man graziausia tavo lelyte
Matosi,kad labai stengeisi, kiekviena detale apgalvojai. Ar jos plaukuciai tikri? Labai graziai krenta. Taip pat patinka lengvai lyg vejuje plevesuojanti suknele. Aplamai-visa kompozicija dinamiska
Prisikabinsiu
tik prie vienos nereiksmingos detales-gal gali kaip nors "pasunkinti" basute,kad raisteliai butu isitempe? Dabar basute lyg besvore kabo ore,nes raisteliai truputeli uzsiriete...na supranti,ka turiu omeny.
Prisikabinsiu
QUOTE(mimo @ 2009 09 24, 23:33)
vovere, sveikinu su nauja ir iki siol man graziausia tavo lelyte
Matosi,kad labai stengeisi, kiekviena detale apgalvojai. Ar jos plaukuciai tikri? Labai graziai krenta. Taip pat patinka lengvai lyg vejuje plevesuojanti suknele. Aplamai-visa kompozicija dinamiska
Prisikabinsiu
tik prie vienos nereiksmingos detales-gal gali kaip nors "pasunkinti" basute,kad raisteliai butu isitempe? Dabar basute lyg besvore kabo ore,nes raisteliai truputeli uzsiriete...na supranti,ka turiu omeny.
Prisikabinsiu
Ačiukas
Plaukučiai netikri. Čia toks šinjonas-gumelė buvo. Išardžiau ir šukavau ilgai bei nuobodžiai
Dėl tos basutės tai aš irgi galvojau kaip padaryt, kad ji natūraliau kabėtų
vovere74, tikrai pažanga akivaizdi- pritarsiu mimo- tikrai pati gražiausia tavo lėlė
Tei - kai padarysi dovanas - parodyk! Technika panasi, o kokie skirtingi darbeliai gaunasi....
vovere - sveikinu su grazia lelyte, sparciai tobuleji
Taip ir toliau
vovere - sveikinu su grazia lelyte, sparciai tobuleji
Vovere, saunuole, matosi progresas. Darbelis svarus ir kruopstus. Taip ir toliau
Buvau maloniai nustebinta, taip ryškiai patobulėta, šaunuolė Voveryte
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 25, 09:43)
vovere74, tikrai pažanga akivaizdi- pritarsiu mimo- tikrai pati gražiausia tavo lėlė
Ačiū
Bet vat ir jomis didžiuojuosi, juk mano rankom darytos. Pamatytų kas nors mano pačią pačią pirmą
QUOTE(masiania @ 2009 09 25, 10:43)
Ačiū labai, tikiuosi, kad čia nebus tik vienas toks žingsnelis, kad sugebėsiu ir toliau į priekį eit
QUOTE(Tei @ 2009 09 25, 12:01)
Ačiū tau
QUOTE(pavonija @ 2009 09 25, 12:34)
Ačiū tau
Ačiū mergaitės
Kai jau baigiau su ja, tokia tuštuma atsirado. taip kažko trūksta
Oi kaip prisijuokiau šiandien
Atvažiavo pas mane draugė, o aš sakau, kad vėlavausi nes akis kepiau
Ji žiūri į mane ir - ką??? Akis. - Ką??? NU akis, akis. - Ką?????
Lėlėms akis
O ji pagalvojo, kad aš kažkokias akis valgau
Ai va dar ką norėjau pasakyt. Man patinka darbuotis arba tyloj arba su muzika. Darbuojantis su paskutiniu darbeliu klausiausi va ko: http://www.youtube.c...h?v=doTBT46wMvA
Kažkaip nesiderina su mano lėle
Bet kaip pati nustebau šiandien radusi va ką: http://www.ibiep.com...ulpting-female/
Visada sakiau, kad vienodos mintys ne į vieną galvą ateina, bet čia jau kažkokia mistika gaunasi
Ai va dar ką norėjau pasakyt. Man patinka darbuotis arba tyloj arba su muzika. Darbuojantis su paskutiniu darbeliu klausiausi va ko: http://www.youtube.c...h?v=doTBT46wMvA
Kažkaip nesiderina su mano lėle
Bet kaip pati nustebau šiandien radusi va ką: http://www.ibiep.com...ulpting-female/
Visada sakiau, kad vienodos mintys ne į vieną galvą ateina, bet čia jau kažkokia mistika gaunasi
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 14:18)
o dievulėliau
hehe aciu 
tuoj moderatpriai istrins, nes citata su nuotrauka
tuoj moderatpriai istrins, nes citata su nuotrauka