Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Labutis
Temelė thumbup.gif
Gal atsirastų tokia gera mamytė kuri pamokintų kaip padaryti saldainių medį dukrytės krikštynom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 06 20, 22:16)
Labutis
Temelė thumbup.gif
Gal atsirastų tokia gera mamytė kuri pamokintų kaip padaryti saldainių medį dukrytės krikštynom ax.gif

Imi lipnią juostą, imi saldainį ir jo galiuką klijuoji iki pusės juostos, ir taip šalia kitą ir t.t. Likęs juostos viršus apverstas klijuojasi prie butelio. Man patogiau juostą gabaliukais susiklijuot, lengviau sukt apie butelį, bet šiaip nėr sudėtinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 22, 21:18)
Imi lipnią juostą, imi saldainį ir jo galiuką klijuoji iki pusės juostos, ir taip šalia kitą ir t.t. Likęs juostos viršus apverstas klijuojasi prie butelio. Man patogiau juostą gabaliukais susiklijuot, lengviau sukt apie butelį, bet šiaip nėr sudėtinga  thumbup.gif

O, faina, kazkada seniai seniai klausiau panu, kaip tai daroma, bet negavai atsakymo schmoll.gif . O dabar reiks isbandyti thumbup.gif . O kai medziai buna "su kamienais" arba "ant koto", net nezinau kaip teisingai pasakyti? Kazkaip padaryti "saldainiu medziai"? Kazin ant ko tie saldainiai suklijuoti???
Atsakyti
O va tie medžiai nežinau ant ko, bet realiai ten galima daug ką sumąstyt, į kokią oazę su vielute smeigt ir pan. Fantazijai nėra ribų.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 22, 21:18)
Imi lipnią juostą, imi saldainį ir jo galiuką klijuoji iki pusės juostos, ir taip šalia kitą ir t.t. Likęs juostos viršus apverstas klijuojasi prie butelio. Man patogiau juostą gabaliukais susiklijuot, lengviau sukt apie butelį, bet šiaip nėr sudėtinga  thumbup.gif

Labai ačiū tau thumbup.gif Tik ir aš galvoju apie medį ant koto gal tikrai oazėj pabandyt, bet kažin ar laikys g.gif
Atsakyti
Gal ir ne tuto, užtad akims paganyti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 06 24, 16:19)
Tik ir aš galvoju apie medį ant koto gal tikrai oazėj pabandyt, bet kažin ar laikys g.gif

aš esu saldainių medį dar paprasčiau gaminusi-pasiemiau paprastą medžio šaką-įstačiau ją į vazoną,priliejau į vazoną gipso,gipsas sustingo-šaka įsitvirtino,na tada ant tos šakos paprasčiausiai su kaspinėliais pririšau daug saldainių biggrin.gif
Dar esu mačiusi iš standaus kartono išpjauta medį ,na tokį jau sulapija,kur šakos tik išpaišytos,o tas visas kartonas padarytas su skylutėm,o pro jas saldainiai prakišti,na paprasčiausiai saldainio popieriuko vienas galas įkištas,taip saldainis ir laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 06 24, 22:10)
aš esu saldainių medį dar paprasčiau gaminusi-pasiemiau paprastą medžio šaką-įstačiau ją į vazoną,priliejau į vazoną gipso,gipsas sustingo-šaka įsitvirtino,na tada ant tos šakos paprasčiausiai su kaspinėliais pririšau daug saldainių  biggrin.gif
Dar esu mačiusi iš standaus kartono išpjauta medį ,na tokį jau sulapija,kur šakos tik išpaišytos,o tas visas kartonas padarytas su skylutėm,o pro jas saldainiai prakišti,na paprasčiausiai saldainio popieriuko  vienas galas įkištas,taip saldainis ir laikosi mirksiukas.gif

Ačiū už idėjas
Atsakyti
Gal kas žinote iš ko galima padaryti saldainių medžio vainiką, ir kuo pritvirtinti saldainius ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Stai toki pasigaminau sau saldainiu medi. Jei naudoti mazai saldainiu tai gal ir tiktu oaze, bet maniskis didelis tai oaze nebutu atlaikius schmoll.gif Naudojau putoplasto burbula ir i ji susmagsciau saldainius.
O cia reikejo extra kaledines dovanos. Pasidare labai greit ir lengvai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 liepos 2009 - 13:06
Kur galima nusipirkti putoplasto burbulų g.gif
Atsakyti
Man irgi butu idomu kur ju galima gauti, nes neradau niekur, teko paciai vargt ir kazka panasaus i rutuli daryt ax.gif
Atsakyti