Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Sveikos darbstuoles smile.gif
Ilgai as nagrinejau sia temele, grozejausi jusu padarytais medeliais. Taigi viena vakara susigundziau ir as padaryti saldainiu medi. Dabar noreciau ir jums pristatyti savo pirma darbeli. 4u.gif Manau, kad truputi nesuderinau spalvu, bet kita karta pasitaisysiu biggrin.gif
http://images112.fot...IMGP0003-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2009 12 19, 21:49)
Sveikos  darbstuoles smile.gif
Ilgai as nagrinejau sia temele, grozejausi jusu padarytais medeliais. Taigi viena vakara susigundziau ir as padaryti saldainiu medi. Dabar noreciau ir jums pristatyti savo pirma darbeli.  4u.gif Manau, kad truputi nesuderinau spalvu, bet kita karta pasitaisysiu biggrin.gif
http://images112.fot...IMGP0003-vi.jpg

labai grazu thumbup.gif ir spalvos viasi dera thumbup.gif kaip laukiniu geliu puokste 4u.gif spalvota
Papildyta:
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 19, 16:27)
As ir padariau 2savo medeli ,  mirksiukas.gif tik iskilo klausimas gal kuri zino kiek kg karameliniu [bambonkiu]saldainiu reikia sampano eglutei padaryti,nusipirkau 2kg bet dabar galvoju kad bus maza. doh.gif

as darau eglute ant sampano is banbonkiu, beje is ju graziau gaunasi, bent jau man, tai uztenku apie 1,2 kg, bet as darau ne nuo apacios, apacioi uzklijuoju spalvota poperiu kad atrodytu kaip medzio kotas, na man taip graziau, kazkur esu idejusi nuoroda i nuotrauka 47 puslapis berots jai gerai pamenu, o jai daryt nuo apacios tai tikriausiai 2 kg reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulukas: 19 gruodžio 2009 - 22:45
QUOTE(Atikute @ 2009 12 19, 13:03)
Prisižiūrėjau Jūsų gražių medelių, tai ir aš padariau kelis, štai pirmi bandymai  4u.gif
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif noriu paklausti, kiek mazdaug susisnaudojo saldainiu ant vieno butelio? cia ant sampano butelio? 4u.gif
Atsakyti
taip ant šampano, išėjo kažkur apie 2 kg
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 19, 14:05)
Brangoka ta oaze. As perku staciakampe mazdaug uz 3.60-4 Lt ir issipjaustau 6-8 burbulus normaliems medeliams

nu as tada truputi nesuprantu...as is tos oazes staciakampes pasidariau viena burbula...kokio skersmens pas jus jjie gaynasi/??
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2009 12 20, 00:49)
nu as tada truputi nesuprantu...as is tos oazes staciakampes pasidariau viena burbula...kokio skersmens pas jus jjie gaynasi/??

as is oazes darau tris burbulus ax.gif
Atsakyti
pasirodysiu kokia foto man atsiunte drauge
gal kam ideja pravers
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 12 20, 01:30)
as is oazes darau tris burbulus ax.gif

nu dabar as ir bandysiu 3 daryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksreda @ 2009 12 20, 08:24)
gal kam ideja pravers
user posted image

grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aniute: 20 gruodžio 2009 - 09:55
QUOTE(Aniute @ 2009 12 20, 01:49)

Dabar po ranka neturiu ispjaustyto burbulo, bet mazdaug gaunasi apie 8 cm skersmens. Tu gal labai didelius medelius darai, tai gal tau ir didesnio burbulo reikia. As susipjaustau oaze i 6 dalis ir tada atskirai tas daleles nupjaustau kad gautusi burbulas.
Papildyta:
QUOTE(Auksreda @ 2009 12 20, 10:24)
gal kam ideja pravers
user posted image

Grazu, bet manau kad sunkokka butu ipilti is tokio butelio
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2009 12 20, 09:24)
gal kam ideja pravers
user posted image

Nu labai jau graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti