Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 11, 18:28)
Na ka,buvau tas Dainora,aplinka tai  thumbup.gif  ji pati irgi  thumbup.gif  kaina  doh.gif  bet jau mazdaug supratau kur einu.Siaip nebutu tokia problematiska oda,rinkciausi pigesni varianta,nes siuo atveju kaip kazkuri minejo net uz aplinka susimoki.Na bet tikiuosi rezultatas bus geras  thumbup.gif

o tai kiek kainavo, ir ka dare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 11, 18:35)

mane tai taip pat labai domintu.. Laukiam atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 11, 17:35)

Sumokejau 100lt ir dar liko tokie du kart,o paskui salins randelius ir raudonas demes,tai viso kokie 400 lt bunau tikrai bus sumoj...o dare tai tepe visokiais kremais ir spaude spuogelius,siaip tai tikrai nieko ypatingo...Nu bet tikiuosi kad pades.
Atsakyti
Ir as buvau jusu rekomendacijomis pas kosmetologe Dainora Tumiene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va taip patiko 4u.gif sumokejau 80 litu smile.gif nu bet eisiu dabar kada tik galesiu biggrin.gif visom labai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karibane @ 2010 02 12, 20:59)
Ir as buvau jusu rekomendacijomis pas kosmetologe Dainora Tumiene thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif va taip patiko 4u.gif sumokejau 80 litu smile.gif nu bet eisiu dabar kada tik galesiu biggrin.gif visom labai rekomenduoju mirksiukas.gif

O ka dareisi pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 16, 12:45)
O ka dareisi pas ja?

Dariausi veido valyma. Turiu spuogu ant kaktos, nosies. Kur anksciau eidavau, visur spaudydavo, o dabar tik tepe visokiais tepalais ir ziuriu, kad po 2 dienu is tikruju viskas isnyko. thumbup.gif faina, kai toks pasikeitimas ir be kanciu matosi. Liepe Dainora po menesio vel pasidaryti toki valyma. Manau, kad tikrai jos klausysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Buvau pas kosmetologę ir ji man pasakė, kad reikia pasidaryti veido drėkinimo procedūrą. Mano oda mišri, T zonoj daug inkštirų, ir yra labai dehidratuota. Ta kosmetologė dirba su Maria Galland kosmetika. Kaina to drėkinimo pas ją 100lt. Čia daug/mažai/normalu? Ar veiksmingos tos drėkinimo procedūros? Po to valymą siūlė darytis ir tada su rūgštim valyti.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 02, 10:24)
Kai kuriu spuogu isvis negalima spaudyt.

O kaip žinot kurių negalima spaudyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 18, 21:52)
Sveikutės  4u.gif  Buvau pas kosmetologę ir ji man pasakė, kad reikia pasidaryti veido drėkinimo procedūrą. Mano oda mišri, T zonoj daug inkštirų, ir yra labai dehidratuota. Ta kosmetologė dirba su Maria Galland kosmetika. Kaina to drėkinimo pas ją 100lt. Čia daug/mažai/normalu? Ar veiksmingos tos drėkinimo procedūros? Po to valymą siūlė darytis ir tada su rūgštim valyti.
Papildyta:

O kaip žinot kurių negalima spaudyt? g.gif

Kol uzdegimas negalima. Spuogai spaudomi pasirinktinai, jeigu isvis spaudomi. Geriau deti kauke, taip saugiau.

Jeigu dehidratuota oda drekinanti procedura tikrai pagelbetu. 100 lt salone gal ir normalu.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 10 22, 20:44)
Aš maniau kad Saulės studijoj tik soliariumai  g.gif

Ne ne, ten 4 kirpėjos dirba, 2 ar 3 kosmetologės, 3 manikiūristės ax.gif Aš ten lankausi ir pas kirpėją ir pas manikiūristę, dabar planuoju pas minėtą Laurą eiti veido procedūrų pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(Linutelia @ 2009 10 22, 18:33)
Pas kokią kosmetologę lankotės ir kokiame salone?  ax.gif Mane taip pat domina procedūros su maria galland kosmetika, įdomu būtų kainas sužinoti  4u.gif

Veido drėkinimas 90-110lt, rūgštinis valymas 90, veido valymas 70lt. Čia pas Laurą Vitebsko IKI.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 26, 23:44)
Ta rugstele inkstirus isvalo?

Kad ne lygtai, nes man sakė, jog mano odai reikia drėkinimo, valymo ir tada rūgštelės procedūros. Ta rūgštelė šalina randelius, dėmeles, lygina veido spalvą, nusluoksniuoja negyvas odos ląsteles.
Atsakyti
Kuri kosmetika geresnė/brangesnė: Maria Galland ar šitos: Gatineu, Christina, Anna Lotan, Dr. Renaud, Oxynergy Paris, Natinueal?
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2009 11 26, 17:29)
Na,ir man teko apsilankyti pas Virginija,tai padek dieve  doh.gif  kazkokia pagerianti moteriskaite  blink.gif  Na,man toks vaizdas ,kad ji isvis savamoksle.Siaubas!As jau beveik metai lankausi pas kosmetologe Rasa,labai kruopsti ir po veido valymo veidukas tik pirma diena buna paraudes  thumbup.gif  Beje ji taip pat dirba su maria galand kosmetika.Man labai patiko,aciu Rasai  biggrin.gif

Atsakyti
kaip jus JORDAN galite sitokia neteisybe rasyti?As manau,kad uz savo zodzius turetumet pelnytai atsakyti.ar gal pagal uzsakyma kieno kaip tie zurnalistai,kad kas moka ,tiems raso.As pastoviai lankausi pas Virginija,kulturinga,tvarkinga,kruopsti,apie gerima net minciu neturekit tokiu.net specialiai paprasiau,kad savo diplomus parodytu.pilna papke visokiu diplomu,sertifikatu,isklausytu seminaru,kur ten visus sukabinsi ant sienu.o jus rasot savamoksle.nieko konkreciai nezinot,pati nebuvot,kazkokia drauges drauge kazka kalbejo.manau,kad uz teisybe neatitinkancia informacija,siu atveju jau negeranoriska smeista turetu imtis kazkas atsakomybes.na ir parodet savo .lygi
Atsakyti